9 kép Amrita Rao -ról sminkkel és anélkül

Amrita Rao olyan színésznő, aki leginkább olyan filmekről ismert, mint Ishq Vishk, Masti, Main Hoon Na, Vivah és Shyam Benegal kritikailag elismert Welcome to Sajjanpur. Egy múzsának festő M.F. Hussain, tehetséges színésznő és a Dadasaheb Phalke Oscar -díj nyertese.

amrita rao smink nélkül

Népszerű a szomszéd lányt ábrázoló szerepei miatt, egy hirdető lánya, és egy modell és filmújságíró nővére. Még egyetemi évei alatt rengeteg hirdetést és zenei videót zsákolt, és továbbra is rendszeres híresség vendége a nagy eseményeken.

Éteri szépsége és varázsa megőrjítette Zayed Khan -t a Main Hoon Naa -ban. De akkor ez nem csak egy varázslatos átalakulás volt egyik napról a másikra. Ez a lány valójában természetes szépséggel rendelkezik, és nem kell sminkelni. Íme a válogatás a legjobb kinézete nélkül.

Szép és hagyományos rózsaszínben:

Ez a kis szépség egyet jelent a kevesebb több koncepcióval, ha sminkelni kell. Szinte mindig anélkül is észrevehető, hogy üdvözlendő változás a társasági hírességekhez képest, akik felül sminkelnek, ami teljesen más bőrszínt kölcsönöz. Sokkal több, mint egy átlagos híresség.

A zöld vegetáriánus:

A zöldség nagyon fontos ok a PETA számára, és ez a társadalmilag felelős színésznő helyes cselekedetekkel támogatja a helyes ügyet. A vegetarianizmust támogató képen látható, hogy szexi és okosnak tűnik. Ez a kis színésznő értelmesen a vállára hajtja a fejét, és ismét bebizonyítja, hogy a mentális smink fontosabb, mint a kozmetikum.

Szürreális fehérben:

A Barjatya magnum opus „Vivah” című kisvárosi egyszerűség ikonikus ábrázolásával minden anya első választása volt a fia számára. Annyira csinos volt, hogy a film nagy részét smink nélkül forgatták. A Rajshri Production House köztudottan az iparág legszebb arcai. Poonam karaktere sem volt kivétel. Ez még mindig talán a legkedveltebb képei ennek a kis színésznőnek.

Hülye szavazó:

A színésznő egyszer tweetelve nem változtathatja meg személyiségüket, de a személyisége megváltoztathatja megjelenését. Biztosan gyakorolja, amit prédikál. Ez a kép a bizonyítéka ennek a gondolatnak. Egy egyszerű öltözék kitűnhet a megfelelő hozzáállással. Tehát ez az ostoba szavazó végül ezt tette.

Beach Babe in Blue:

Kicsit más, mint kortárs színészei. Ez nyilvánvaló ezzel a tengerparti kislány kék ruhában, ahol a versenytársával ellentétben nem szívesen teszi le. Mégis egyszerűen istenien néz ki ebben az aqua színben, amely dicséri a gondtalan stílusát.

Virágzás bézs színben:

Egy színésznőt sem lehet észrevenni ezek nélkül a túlméretes napszemüvegek nélkül, amelyek olyan ikonikusak, mint maga a bollywood. Noha eltakarja a színésznő kicsi arcát, a helyén marad, és nulla sminknyomot mutat az arcán. És ezzel a teli ajkú mosollyal ez a tekintet biztosan megdobogtatja a szíveket.

Az ideges pillantás:

Amrita rao The Nerdy Look

Amrita Rao, aki pszichológiából diplomázott, jól illik ehhez a képhez. Híres háttérből származik Amrita sokoldalú személyiség, kerek emberi lényével, amely tükröződik gyönyörű mosolyából. Egy smink sem érhet el olyan megfizethetetlen dolgot.

Aranyos pajtás kinézet:

Bollywood saját lánya, az új évszázad szomszédja, Amrita az a lány, akit szeretsz nyugodt és alkalmi hozzáállása miatt. Ez a kis, könnyed, ártatlan, mégis intelligens lány újra rafinált. Ez az aranyos pajta lány kinézet egyszerre szar és szexi. A frissesség és a természetes ragyogás sok rajongó csillagát üti.

A repülőtéren:

Az őrült menetrendek között közlekedő Amrita sosem tartja fenn stílusérzékét. Még a leghétköznapibb megjelenéseken is feltűnő jelenléte van.

Amrita Rao élő bizonyítéka annak, hogy a szépség nem bőr mély, és illő példa a következő generációnk számára.