9 kép Amy Jacksonról smink nélkül

Az Egyesült Királyságban született és nevelkedett Amy Jackson karrierjét tizenéves korában kezdte, pontosabban 16 éves volt, amikor beiratkozott a modellkedésre. Ez az angol szülőktől született brit modell mindig éles szemmel nézte a filmeket, amíg A.L Vijay tamil rendező megtalálta és bemutatta neki a dél -indiai filmipart. Minden nap kicsit jobban kitárva szárnyait, hamarosan Bollywoodba talált, első debütálása a közelmúltban, 2012 -ben volt. Amíg az Egyesült Királyságban aktív modellezésben vett részt, Amy egyidejűleg itt debütált Indiában, és hamarosan jól ismert arc lett a dél -indiai filmekben. Amy mindenki káprázik a képernyőn, de felmerül a kérdés, hogy vajon hogyan néz ki a kamera mögött a stúdió finomsága nélkül. A mai cikkben lecsupaszítjuk Amy megjelenési könyveit, hogyan viseli magát ez a csinos színésznő anélkül, hogy a professzionális díszlet smink elrejtené a tökéletlenségeit.

1. A rajongók legjobbjai:

Amy Jackson smink nélkül

Amy Jackson a kauzális farmerjében és a korall barackos blúzában pózol, és pózolt a kamerának egyik szeretett rajongójával. Haját nyitva hagyta, és természetes állapotában maradt, Amynek semmi sminkje nem volt, csak egy élénk vámpírvörös ajak, amely kiemelte bőrtónusát, miközben szélesen mosolygott.

2. A szelfi játék vonalzója:

Amy Jackson sminkképek nélkül 2

Amy ezen a képen úgy döntött, hogy kora reggel felébred, és rákattint egy gyilkos szelfire, ahol pózol anélkül, hogy egyetlen szórvány sminkmaradványt sem öltene az arcára. Világos szeplői díszítették puha, hibátlan bőrét, miközben fényes szemei ​​mulandó buzgalmat mutattak.

3. A színfalak mögött:

Amy Jackson sminkképek nélkül 3

Örökké Amy, ezen a fotón Jackson a kulisszák mögé kattintott az egyik filmjéhez, ahol egy ultra nyári nap klasszikus, alkalmi megjelenését viselte, és fehér tankjait párosította kék farmer rövidnadrágával, miközben smink nélkül pózolt az arcán mint a hajat a homlokától távol tartó repülőgépek.

4. Koronás királynő:

Amy Jackson sminkképek nélkül 4

Ez a kép a káprázatos Amy Jacksonról kamaszkorába nyúlik vissza, amikor megnyerte a Miss Teen World koronás címét. Még mindig az Egyesült Királyságban, Amy vadul és hibátlanul nézett ki, miközben smink nélküli arca elpirult az örömtől. Széles mosolya mindent elárul ezen a képen.

5. Autós szelfi:

Amy Jackson sminkképek nélkül 5

Mindannyiunknak megvolt a maga részese az autós szelfikről, és látszólag Amy Jacksonnak is megvolt az övé. Annak ellenére, hogy a sötét árnyalatok eltakarják arcának nagy részét, azt mondhatjuk, hogy nincs smink, mivel az ablakülés mellett pózolt, és tökéletesnek tűnt a trendalkotó számára.

6. Fotózási állóképek:

Amy Jackson sminkképek nélkül 6

Amy egyik fotót visszakapva Amy fotózásaiból, itt láthatjuk, hogy Amy pózol a friss reggeli megjelenésért, haja úgy formázva, hogy a reggeli ágyfejű megjelenést adja, ahogy hibátlan és friss bőrű, világos és világos volt ezen a képen.

7. Hibátlanság:

Amy Jackson sminkképek nélkül 7

Íme egy elgondolkodtató kép a szépségről, aki egy másik fényképhez pózol, ahol egyszerűen megrémítette rajongóit egyik modellező természetével. Amy a minimális szükségszerűséggel, amit sminknek nevezünk, itt Amy az egyik legjobb fotózását készítette.

8. A klasszikus megjelenés:

Amy Jackson sminkképek nélkül 8

Egy újabb kép Amy Jackson modellező fotózásaiból készült, ezúttal Amy sokkal érettebbnek tűnt természetes természetében, minimális arcpír és ajakszín segítségével, hogy teljessé tegye a képet. Ismét káprázatosnak tűnt, még anélkül is, hogy erős sminket kapott volna.

9. Szelfi játék:

Amy Jackson sminkképek nélkül 9

Ismét találunk egy másik gyilkos szelfit Amy Jackson -tól, aki minimális szemhéjfestéket használ, hogy óceán szeme felbukkanjon, miközben pózol a hibátlan és friss arcú szelfiért.