9 kép Christina Aguileráról smink nélkül

Christina Aguilera, a híres amerikai énekes dalszerző felháborodással vette a világot, amikor először szerepelt a hollywoodi képernyőkön. Az angyali hang a szomszéd lányával párosítva egyszerűen az idő őrülete volt. A fiatal lány és fülbemászó ütemei hamar híressé váltak, és Hollywoodban nőtt és gyarapodott. Christina most a kétgyermekes édesanya és egy szerető ember azonban továbbra is égő ikon, alkalmi slágerekkel, amelyek hetekig uralják a rekordokat. Még mindig a média felügyelete alatt gyakran láttuk, hogy Aguilera a legjobban pompázik a vörös lerakott szőnyegen, de a mai cikkben eldöntjük, hogy valóban gyönyörű -e smink nélkül, vagy csak őszibarack.

Christina Aguilera smink nélkül:

1. Néhány anya -fia ügy:

christina Aguilera smink nélkül

Christina itt megmutatja gyömbéres hajú fiát, miközben mindkettőjüket lefényképezték, és átjutottak a paparazzikon. Christina, aki ezen a képen meglehetősen fáradtnak látszott, arcán nem volt smink, csak egy kis bélés a felső szemhéjon. Azonban elég egyértelműen feltételezhető, hogy gyönyörű nő, akinek soha nem volt szüksége sminkre, hogy ábrázolja szépségét.

2. Airport Breeze Through:

christina Aguilera smink nélkül2

Christina Aguilera, a New York -i fekete sapkájával szellőzve a repülőtéren, egészen másképp néz ki ipari minőségű smink nélkül. Ennek ellenére senki sem tud ujjal mutogatni a szépségére, hiszen ez a mostanra fáradt bombázás szabványos sminkje nélkül is hibátlan bőrűnek és csinosnak tűnt.

3. Munkanap:

christina Aguilera smink nélkül3

Christina keményen dolgozott a People’s Choice Awards előzetesen rögzített előadásán, és munka után meglehetősen komolynak és elkötelezettnek tűnt, miközben felvett egy sapkát néhány nagy árnyalattal és egy laza pulóver blúzzal. Annak ellenére, hogy árnyalatai elfedték az arcának jobb részét, megállapíthattuk, hogy nincs rajta smink.

4. Csinos porcelán:

christina Aguilera smink nélkül4

Az ember azt várná, hogy a gyönyörű Aguilera ne nézzen ki a legjobban a professzionális segítség nélkül. Ezen a képen azonban elkápráztatta rajongóit, amikor a gyönyörű Christina platina hajával és porcelánbőrével úgy tűnt, elfoglalja magát a dolgokkal. Bármilyen smink nélkül is kedvesnek tűnt.

5. Dátum éjszakai séta:

christina Aguilera smink nélkül5

Aguilera ezen a képen megosztja a képernyőt régi barátjával, miközben mindketten kéz a kézben sétáltak, boldogan és vidáman az utcán. Elengedve csinos szőke haját, a hírességnek nem volt látható sminkjele, de mégis olyan lenyűgözőnek tűnt, mint valaha.

6. A barátokkal:

christina Aguilera smink nélkül6

Mindannyian másképp nézünk ki a különböző alkalmakra, amikor néhány esetben leengedjük a hajunkat, és néhány esetben fel vagyunk feszítve és a legjobban öltözködünk. Hasonlóan hozzánk, ez Aguilera alkalmi baráti napja, amely nem tartalmaz sminket és sapkát a vad sörény megszelídítéséhez.

7. A készlet mögött:

christina Aguilera smink nélkül7

Ez a kulisszák mögötti Christina képe a „Burlesque” forgatásán, ahol új frizurával látjuk őt, az elülső rojtokon a hosszabb tincsekkel, amelyek végighaladnak a kávézáson, miközben élvezik a kávészünetet. Ez a jelenet és a smink előtt van, ahol teljesen csinosnak tűnik.

8. WFP Haiti:

christina Aguilera smink nélkül8

Christina meglátogatta Haitit, a kép készítésének helyét, ahonnan úgy döntött, hogy a szociális segítségnyújtásra összpontosít, és ezért fehér ingét egy rövid bobdal párosítva gyönyörű volt.

9. Őszinte:

christina Aguilera smink nélkül9

Candid’s nagyon ritkán pozitív kilátások, és itt Christina ringatja a pillantást. Annak ellenére, hogy ez nem az egyik legtisztább képe, az édes mosoly és a szőke haj meglehetősen csábító. Ezen a képen sosem volt rajta smink.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80