9 kép Gauri Khanról sminkkel és anélkül

A Badshah’s Begum, Bollywood első hölgye, Gauri Khan az egyetlen állandó Shah Rukh Khan mozgalmas életében. Gauri, háromgyermekes édesanyja, többfeladatos, akinek saját dolga van, a rohanó családi életen kívül. Shah Rukh produkciós házának, a Red Chillies Entertainment-nek társalapítója, és elindította saját belsőépítészeti áruházát “The Design Cell” néven..

gauri khan smink nélkül

Az évek során az emberek csak a hírességeket és házastársukat társítják a csillogással és a felső sminkekkel, és nem látják őket természetes megjelenésükben. Ez azonban nem igaz a Bollywoodi Begumra. Íme néhány legjobb természetes sminkmentes megjelenése az Ön számára.

Gauri Khan sminkképekkel és anélkül:

Alap farmer és póló:

Gauri kán sminkkel és anélkül2

A híres születésnapi ünnepségen kockás ingben és szomorú farmerben észlelt, ez a smink nélküli, harmatos friss megjelenés tökéletes példája Gauri könnyed stílusának. Nyugtalan, és szereti a minimumra szorítani a dolgokat. Ez a megjelenés olyan jól működik, hogy sokkal fiatalabbnak tűnik, mint a negyvenes évei elején járó.

Gyönyörű sima fehérben:

Gauri kán sminkkel és smink nélkül 3

Problémamentes megjelenésének egy másik gyönyörű példája ez a kattintás, ahol egy fehér, túlméretezett ingben és kőmosott kék farmerben van. Csillogást adnak hozzá a hatalmas poszméh -napszemüvegek, amelyek olyan tökéletesen ülnek ovális arcán. Az elegáns és nagyon felső csomó smink nyom nélkül teszi teljessé a megjelenést.

Minimalista stílus:

Gauri Khan sminkkel és anélkül 4

Azt mondják, hogy a megfelelő kiegészítők megcsinálhatják vagy megtörhetik a tekintetet, és mindenféle smink fölött ütnek. A tökéletes nyugodt hozzáállás, a gondtalan frizura és ezek a gyönyörű fémes cipők felemelik ezt a normál inget és a farmert egy kecsesebb együttesnek. Adjon hozzá egy színekkel összehangolt bollywoodi szívdobogást a karccukorhoz, és vitathatatlan győztesünk lesz!

A figyelmes anya:

Gauri kán sminkkel és anélkül 6

Figyelő anyának lenni teljes munkaidős munka, amely álmatlan éjszakákat ad, és szinte nincs ideje más dolgokra. De Gauri kivétel ez alól. Szigorú hadseregbeli háttérben nevelkedve ismeri a fegyelem értékét, és gondoskodik arról, hogy ezt három növekvő gyermekére nevelje. A részletekre való odafigyelése nem kerülheti el öltözködését. Hűvös édesanyja Suhanának, és jó példát mutat arra, hogy a szépség valóban belülről fakad.

A szerető feleség:

Gauri kán sminkkel és smink nélkül 7

Bollywood plakátpárja példa az elkötelezettségre, amely 2013 -ban 21 évet töltött el. A gyors válások és a házasságtörő házastársak korában az egymás iránti szeretet kiállta az idők próbáját. Gauri még mindig a legszebb nő Shahrukh életében, és ez a kép az utolsó születésnapján éppen erről tanúskodik. A kecses öregedéshez nem kell smink, csak a legmélyebb szeretet és tisztelet.

A biztató szülő:

Gauri Khan sminkkel és anélkül 8

Az ember különböző árnyalatai kárpótolnak a szépségéért. A különböző szerepek, amelyeket Gauri könnyedén játszik gyermekeinek, valóban az igazi szépség jelei. A gyermekek tiszta lelkek, akik felnéznek a szüleik szeretetére és bátorítására, és túlmutatnak a hamis megjelenések fátylain. Ahogy Gauri a lánya sikerére utal, egyetlen ásványi smink sem képes erre.

A Házkészítő:

Gauri kán sminkkel és anélkül 9

A szeretet mindent felülmúl az életünkben. Gauri, a háziasszony biztosan tudja ezt, és büszke gyönyörű családjára. Ez a büszkeség és tartalom az, ami ilyen bőséges fiatalos ragyogást kölcsönöz.

Az üzleti partner:

Gauri kán sminkkel és anélkül 10

Legyen szó IPL aukcióról vagy filmgyártásról, Gauri tökéletes üzleti szövetségese a szupersztárnak. Fegyelmezetten és rendkívül találékonyan többet mond Shahrukhnak, mint a felesége. Magabiztossága sokat mond, és olyan aurát sugároz, amelyet páratlan zsírfesték páratlan.

A vidám barátnő:

Gauri kán sminkkel és anélkül 11

Gauri Khan inspirálja az SRK fenomenális sikerét az első találkozásuk óta. Valóban minden sikeres férfi mögött egy nagyon szép nő áll.