9 kép Heath Ledgerről smink nélkül

A 2008 -as Batman -sorozat hírhedt Jokerje, Heath Ledger elismert ausztrál színész és rendező volt, aki nemcsak a legjobb joker -szerepéről volt híres, hanem olyan leányvállalati slágerek miatt is, mint a Casanova és a Broke back mountain. Pályafutását az ausztrál televíziónál kezdte, Heath jó életet élt hollywoodi sikereiben, amíg egy tragikus eseménysorozat életveszélyessé nem tette. Az előírt gyógyszerek rossz adagjának súlyos hatása alatt Heath 2008. január 22 -én végre fellélegzett. Mindig emlékezett a szívünkre, Heath hirtelen halála mindannyiunkat elborított, és mégsem tudtunk eltöprengeni azon, hogyan a világ elvesztett egy tehetséges jóképű fiatalembert. A hírhedt Joker emlékére itt van egy cikk néhány off -off, fényképezőgép nélküli képéről, amelyek érdekelhetik a Ledger követői.

Heath Ledger smink nélkül képekkel:

1. Kép ​​kész:

egészségügy főkönyve smink nélkül

Heath Ledger olyan ember volt, aki valójában szeretett fényképezőgépben lenni, és soha nem szalasztotta el a lehetőséget, hogy pózoljon egy forgatáson vagy forgatáson. Mint látható, az egyetlen smink, amire valaha szüksége volt, az volt, amikor el kellett játszania a jokert.

2. A színfalak mögött:

Heath nagykönyv smink nélkül2

Rengeteg kép készült Heath Ledgerről a színfalak mögött, aki felöltötte a jelmezét, vagy az utolsó simításokat végzi a személyiségében, de ez messze a legjobb, mivel megragadja a smink nélküli nagyszerű megjelenés valódi jelentését.

3. Átalakítás karakterré:

egészségügy főkönyve smink nélkül3

A film, a sötét lovag valószínűleg az egyetlen hely volt, ahol Keith Ledgernek valaha is kiterjedt sminket kellett alkalmaznia már tökéletes arcára. Valójában minden idők legjobb jokerének jelölték, és biztosan élt a személyiséggel.

4. Goody díj:

egészségi főkönyv smink nélkül4

A férfi színészeknek soha nem volt szükségük olyan kiterjedt sminkre, mint a női színészeknek, de még nagyon sok munka szükséges ahhoz, hogy az arcuk megfelelő legyen a kamerához, de Heath Ledgernek, aki szeretett a reflektorfényben lenni, nem volt túl nehéz helyzete ahhoz, hogy megbirkózzon vele finom, smink nélküli megjelenéssel.

5. Mozgókép:

Egészségügyi főkönyv smink nélkül 5

Egy korai filmjében, A lovagok meséje címmel Heath Ledger sokak szívét megragadta nemcsak a kiváló teljesítményével, hanem azzal a képességével is, hogy mindenkor nagyszerűen néz ki a kamerán. Láthatja, hogy minimális mennyiségű smink szükséges ahhoz, hogy ragyogóan nézzen ki a kamerában.

6. Díjátadó látogatás:

Heath főkönyv smink nélkül 6

A berlini filmfesztiválon Heath Ledgert észrevették, hogy abszolút nyájasan néz ki, arcán egyetlen csipetnyi smink sem pompázik a férfiasságában.

7. Legjobb kinézete:

egészségi főkönyv smink nélkül7

Ez a természetes, smink nélküli Heath Ledger megjelenése a szomszéd fiú egész személyiségét összegzi egy csipetnyi férfiassággal. Mint látható, ennek a ragyogó színésznek nem kellett smink, hogy jól nézzen ki a helyszínen és azon kívül.

8. A fiatalabb napok:

Heath főkönyv smink nélkül8

Fiatalabb korában Heathnek sikerült egy teljes fiút kinéznie a szomszédból, amelyből lassan szívrohamot szerzett a világ minden táján élő hölgyek számára. Fiús hajvágásával és gyilkos mosolyával Heath nagykönyvnek sikerült a szívünkbe tréfálkoznia.

9. Boy Next Door Look:

Heath nagykönyv smink nélkül9

A szomszéd fiú egy klasszikus smink nélküli megjelenés, amely minden férfi valódi vonzerejét fejti ki, és amint láthatja, Heath Ledger nagyon jól lehúzná ezt a megjelenést.