9 kép Kavya Madhavanról smink nélkül és smink nélkül

Kavya Madhavan 1991 -ben debütált gyermekművészként a malajálam filmekben, 7 éves korában! Később, még a 9. standard tanulójaként, Chandranudikkunna Dikhilben (1999) mutatkozott be hősnőként. A film sikeres volt a tömegekben, és pihenés, ahogy mondják, történelem. Mind a 29 éves korában már elnyerte két Kerala Állami Filmdíjat a legjobb színésznőnek a főszereplőiért.

A malajálam filmek egyik legforgalmasabb női főszereplője, és ugyanolyan képzett táncos. Leginkább romantikus vígjátékok részét képezi, a legjobb filmjeit Dileep társszínész játssza, akivel összesen 18 filmet forgat..

Kavya Madhavan sminkkel és anélkül

Kavya Madhavan színésznő, táncos, énekes és költő, a kreatív tehetség erőműve. De ő többet ér, mint ami a szemnek látszik. Mindig természetes megjelenésű, egyetlen sminkje a sötét kajal/kohl. Itt van egy pillantás a kedvenc kinézeteinkre ebben a csillagban természetes csodálatában.

Csodálatos Kavya Madhavan sminkkel és anélkül:

Az alábbiakban a Kavya Madhavan Smink nélkül be- és kikapcsolt képernyőn látható fotók láthatók arról, hogy milyen gyönyörű.

1. A hagyományos megjelenés:

Kavya Madhavan sminkkel és anélkül 2

Ez a maláj színésznő egyszerű és hagyományos megjelenéséről ismert, mind a való életben, mind a tekercsben. Annak, aki az ívlámpák alatt nőtt fel, szeret alábecsülni öltözködésének fényességét. A Kajal súlyos szegélyével a társaság számára ez a kép csak rávilágít arra, hogy az egyszerű szári és a hagyományos ékszerek milyen látványossá tehetik. Ez a kép megmutatja, hogy ő milyen mesés még kis smink mellett is.

2. A karakter színész:

Kavya Madhavan sminkkel és anélkül 3

A muszlim lányt Kerala faluban alakítja a képernyőn, Kavya könnyedén viszi tökéletesre Kachimundu Thattam hagyományos ruháját. Hindu családban született Kavya színésznő, aki hisz abban, hogy filmjeiben különböző karaktereket játszik, ami vonzza a tömegeket. A tehetséget a nehéz sminkeken kívül határozza meg

3. Friss, mint százszorszép:

Kavya Madhavan sminkkel és anélkül 4

Mint tavasszal virágzó virág, ez a sokoldalú színésznő üdítő képe. Tiszta arcszíne ragyog kék ruhájának éles kontrasztjában. A filmsztár csillogása sértetlen a poszméhekkel, és gyönyörű szelfit készít smink nélküli arcával.

4. A táncos:

Kavya Madhavan sminkkel és anélkül 4

C. Soha nem ragadja meg, hogy lenyűgöző szemével sminkeljen..

5. Egyszerű Southie Belle:

Kavya Madhavan sminkkel és anélkül 5

Az alapvető dél -indiai szépség minden nap frissen néz ki. Úgy véli, hogy a kevesebb több a smink és a gyakorlatok tekintetében, mint a személyes életében és a filmekben. Természetes megjelenése vonzza egyre növekvő rajongói követését.

6. Fényes, mint a téli napsütés:

Kavya Madhavan sminkkel és anélkül 6

A télen megnyugtató napsugarakhoz hasonlóan ez a kép automatikusan elbűvöl egyszerűségével. Olyan színésznő, aki inkább a mesterségét engedi kiemelkedni, mint a sminkjét vagy az alakját. Ami még vonzóbbá teszi, az a gyönyörű sugárzó mosolya.

7. Személyre szabott elegancia:

Kavya Madhavan sminkkel és anélkül 7

Az elegancia a középső neve ennek a déli szépségnek, hiszen könnyedén vonzza le az elbűvölő megjelenést, szinte smink nélkül. Legjobb tulajdonságai kifejező szemei ​​és gyönyörű sörénye. Mindketten tökéletesen kiemelték természetes varázsát.

8. Könnyű glam:

Kavya Madhavan sminkkel és anélkül 8

Kavya köztudottan nem szereti a csillogást, mivel szereti kifejezni érzelmeit az általa játszott karakterek szemével. De ebben még mindig látható, hogy nem kell túl kemény sminkkel próbálkoznia. Természetes szépsége rengeteg döbbenettel egészíti ki a szomszéd lány legegyszerűbb szerepét is.

9. Karcsúbb Kavya:

Kavya Madhavan sminkkel és anélkül 9

Az utóbbi időben rengeteget fogyott új szerepei és a növekvő verseny miatt. A meglehetősen rendetlen válásból felépülve nem egy kedves kedves, hanem egy erős nő, aki büszke az egyéniségére.