9 kép Shahrukh kánról sminkkel és anélkül

A romantika királya, a bollywoodi badsha néhány név, amelyek egyet jelentenek ezzel az átlagos kinézetű szomszéd fiúval, akit minden lány romantikázni szeretne. Olyan nagy hatást gyakorolt ​​romantikus szerepeire, hogy valahányszor Rahul -t, Raj -t vagy Arjun -t hall, nem lehet nem elképzelni ezt a rejtélyes Skorpiót.

shahrukh khan smink nélkül

Bár ő az ívlámpák kedvese, a való életben egyaránt vonzónak és aranyosnak tűnik. A legjobb bizonyíték a felesége, Gauri. 21 éve házasok, ők a végső romantikus pár. Íme a válogatás a természetes kinézetű fényképezőgép legjobbjaiból.

Shahrukh kán smink nélkül:

Íme a legnépszerűbb és legtehetségesebb bollywoodi badshah (SRK) Shahrukh Khan sminkképek nélkül, amelyek nagyon szépek.

1. Stílusos kán:

Shahrukh kán sminkkel és anélkül 1

Minden évszak kánja és minden okból ez az ember jól néz ki, függetlenül attól, hogy mit visel vagy mit csinál. Látva itt egy márka jóváhagyásakor, nagyon stílusosnak tűnik. Nincs olyan tétel, amelyet ez az ember nem hagyott jóvá. Shahrukh Khan egy név, amelyet most a legjobbakhoz társítunk mindenben. Itt kevés sminket visel csak akkor is, ha nyilvános fotózásról van szó.

2. Az erőfeszítés nélküli varázsló:

Shahrukh kán sminkkel és anélkül 2

Egyszerű fekete ingben és fekete öltönyben, smink nélkül, ez a férfi varázsát és karizmatikus mágnesességét árasztja, amely úgy tűnik, minden korú nőket vonz áthágó tekintetébe. Az aranyos gödröcskék a nőket nemzedékeken keresztül ragaszkodtak ehhez a varázslóhoz.

3. A Maverick:

Shahrukh kán sminkkel és anélkül 3

Shahrukh Khan ügyes macska, ha üzletről van szó. Készített néhány sikerfilmet produkciós zászlaja alatt, de a csúcspont az IPL csapatában rejlik. A Kolkata Knight Riders csapat társtulajdonosa, ez az ember mindenféle menő. A várossal való kapcsolata Nyugat -Bengáli állam márka nagykövetének minősítette. Ezen a képen shahrukh kívülről beül az autójába, smink nélkül.

4. Smink nélkül Shahrukh Khan:

Shahrukh kán sminkkel és anélkül

A világszerte állandó rajongó követésével gyorsan feltételezhetjük, hogy ennek az embernek sok a hozzáállása és a levegője önmagáról. De nagyon egyszerű a szerettei számára. Az új -delhi szerény háttérből származó Shahrukhnak nem voltak keresztapái az iparban. A mai napig megőrzi alázatát minden sikere ellenére. Az ilyen méltóságteljes jelenlét fenntartása önmagában is eredmény. Ez a kép azt mutatja, mennyire természetes még smink nélkül is.

5. A szexi Don:

Shahrukh kán sminkkel és anélkül 5

Igen, uram, Shahrukh Khan visszahozta a szexiséget a Don klasszikus retro karakterének feldolgozásával. Ha volt valaki, aki le tudta húzni ezt az ikonikus szerepet, akkor ez az ember volt. A természetéből fakadóan zökkenőmentes és gyilkos hozzáállásával akkora halálos akciósorozatokban, mint a romantikus párbeszédekben. Itt csak a smink nélküli arcát sportolja, valamint a póni farok megjelenését, ami nagyon tökéletes számára.

6. A termék fiú:

Shahrukh kán sminkkel és anélkül 6

Az SRK egyedül felelős a tételek fiúk bollywoodi népszerűsítéséért. Lehúzta az utóbbi idők filmjeinek legszebb darabjait. Nem akarta, hogy a lányok minden figyelmet megkapjanak! És keményen dolgozott, még ha hat hasizmot is felépített. Nincs semmi, amire ez az ember nem képes. És ezzel az aranyos arccal, smink nélkül is soha nem lehet baj.

7. A romantikus Shahrukh megjelenés:

Shahrukh kán sminkkel és anélkül 7

A kémiatanártól a szomszéd lányán át a főiskolai kedvesig Shahrukhnak sikerült romantikáznia a képernyő minden szereplőjével. A Shahrukh khan sminkmentes masszait látva itt, a Yash Raj Production Veer Zara forgatásán könnyedén betölti minden szerepét, mint minden nő romantikus pasija. A romantikus oldal nyilvánvaló a személyes életéből is. A férfi élő bizonyítéka mindennek a szerelemről.

8. Az álomhajó:

Shahrukh kán sminkkel és anélkül 8

A férfi nem Adonis, de női rajongói követése irigylésre méltó kortársai számára. Nagyon mágneses varázsa van, aminek kevesen tudnak ellenállni. De ő az integritást is megszemélyesíti, ami annyira hihetővé teszi a képernyőn megjelenő karaktereit. Ez a fenti kép azt mondta, hogy nincs smink az arcán.

9. Shahrukh – A Million Hearts királya:

Shahrukh kán sminkkel és anélkül 9

Kétségtelen, hogy ő a szívek királya, és ennek sok köze van ahhoz, hogy jó ember legyen. Ha az ember belülről jó, az bizony kívülről tükröződik. Ez az egyik nagyszerű kép smink nélküli srk -ről.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80