9 Képek Kesháról sminkkel és anélkül

Kesha Rose Sebert közismertebb nevén Kesha énekes-dalszerző, aki vihart kavart a zenei világban. Egyedi énekstílusával és gyönyörűen megírt dalaival az „Animal” és a „Cannibal” című albumaiban Kesha gyorsan szédületes csillagmagasságba hajtotta magát, csak kevesen álmodhatnak róla.

A két első számú slágerrel, mint a „Tik Tok”, a lélek felkavarta a „We R Who We R” -t, és az első helyen debütált az Us slágerlistákon Animal című albumával, Kesha a rajongóinak kedvence, akiket szeretettel hív állatainak. A „Tik Toc” digitális bestseller, 14 millió találattal.

A különböző művészek által az idők folyamán ihletett zenéje általában a partik bohóckodásának témáit tartalmazza, egy csipetnyi egyéniséggel. Mélyen részt vesz az állatjogokban és az LMBT aktivizmusban, humánusabb, mint a grunge megjelenése. Miután több millió lemezt adtak el világszerte, várhatóan egy glam baba lesz, amely a sminkről szól. Elődei bizonyítják ezt a képet. Kesha azonban egyedi megjelenéssel rendelkezik, amely gyönyörűen tisztít smink nélkül. Íme a mi válogatásunk a legjobbak közül.

Tiszta Grunge:

A pompás nem smink Kesha messze áll csillogó avatarjaitól, akiket annyira megszokott látni. A tiszta arc és a megfelelően fésült haj teljes ellentétben áll a zenei videóival. Szépen tisztít és jól is néz ki. A szépség soha nem függ a sminktől, és Kesha ezt bizonyítja.

Világos fehérek:

Ezen a képen úgy néz ki, mint egy szarvas és szelíd lány a szomszédban, szexi szeplőkkel az alabástrom fehér bőrén. Ő elsajátította a rendetlen megjelenést, és így ez a finom női stílus tökéletesen néz ki rajta.

Strandbaba:

Kesha nem egy fitnesz -őrült, mint kortársai, de egészséges testet tart fenn, amely olyan gyönyörűnek tűnik a strandruhában. Az ember valóban szépnek tűnhet smink nélkül, feltéve, hogy megfelelő hozzáállással rendelkezik az öltözék viseléséhez.

Álmodozó szemű szőke:

Álmodozó szemei ​​tökéletes előnyt jelentenek a nyugodt alkalmi stílusban. Az alázatos kezdetektől származik, Kesha szereti, ha a dolgok egyszerűek és a minimálisak. A való életben kényelmes stílusa hozza ki legjobb tulajdonságait.

Lil ‘Miss Goldilocks:

Lil Miss Goldilocks

Kesha arany hangjáról és arany tincseiről ismert. A haja könnyedén megváltoztathatja tekintetét a szemetességetől a klasszikusig, hangulatától függően.

A rendetlen tekintet:

Stílusa sok funk és élénk színek együttesen. Tehát míg egy tompa árnyalatot visel a felső számára, meglep majd funky sárga körmeivel. Meglepetést kölcsönöz a megjelenésének, így soha nem lehet elégedett azzal, hogy mit várhat ettől a furcsa Dívától.

Elegáns stílus:

Rendetlen külsejéről a legnagyobb hosszan beszélnek, Kesha stílusosan lehúzhatja az elegáns és elegáns vörös szőnyeget. Feltéve, ha hajlandó erőfeszítéseket tenni, és megtenni az extra mérföldet. A visszahúzott, elegáns, magas lófarok, mellette nincs smink, olyan üdítőnek tűnik, hogy az ember teljesen elfelejti rendetlen külsejét. Egy frizura biztosan mindent megváltoztat.

A Glam Diva:

Ez a rózsás pirulás természetes, és nem igényel sok erőfeszítést a részéről, mert Kesha szűz területek a sminkeléshez. Ezt a pillantást csodálatosan húzza le, amely fantasztikus és ünnepelt arany tincseiben pompázó díva. Szép és elegáns orrgyűrűje némi rizikót kölcsönöz a megjelenésének, ami kiemeli a tömegben.

A visszanézett kinézet:

Kesha könnyed stílusával és nem törődik a megjelenéssel, üdvözlendő változás egy olyan iparágban, amelyről ismert, hogy befolyásolja az emberek kinézetét az egész világon. Ő a tökéletes példa a szépségre belülről, mivel tehetsége szexibbé teszi, mint a legtöbb bimbó, akik könyökben vannak a sminkben.