9 láthatatlan kép Emma Watsonról smink nélkül!

Emma Watson nagy teljesítményű és híres brit színész, akit széles körben nagyra értékeltek, miután Hermione Grangerként szerepelt a Harry Potter -filmekben. Színészi képességeit és stílusát a közönség kedvelte, és sok fiatal törekvő színésznő példaképe.

Emma a filmeken kívül a Brown Egyetem hallgatója, és úgy tűnik, komolyan veszi a karrierjét. A mozgalmas menetrend és a mozgalmas élet ellenére sikerül fittnek, egészségesnek és szépnek maradnia. Tudja, hogyan kell jól kinézni kamerán kívül és kívül is. Íme néhány kép a lenyűgöző és gyönyörű Emma Watsonról smink nélkül.

Gyönyörű Emma Watson smink nélkül:

Ez a cikk néhány gyönyörű és képernyőn kívüli fotót hoz fel Emma Watsonról smink nélkül, amelyek vonzzák Önt.

1. New York -i repülőtér:

emma watson smink nélkül

Emma természetes szépség. Nagyszerű bőre van, és tudja, hogyan kell vigyázni magára. Remek hozzáállása van, ami tükröződik abban, ahogy viseli magát, amikor kint van a tömegben. Stílusa és megjelenése, ami a New York -i repülőtéren volt, nagyon szép és kellemes megjelenésű. Láthatja ennek a lánynak a szépségét smink nélkül is.

2. Edzés kép:

Emma Watson smink nélkül 2

Emma nagyon szorgalmas és szenvedélyes nő. Szívesen edz és gyakorol. Ezen a képen látjuk Emma Watson csodálatos testét, és azt, hogy magabiztosan és természetesen néz ki smink nélkül.

3. Vásárláshoz:

Emma Watson smink nélkül 3

Amikor a megbabonázó Hermione elmegy vásárolni, pont olyan, mint bármely más normális lány; vidám, vidám és izgalmas. Ezúttal bepillantást nyerünk bőrének gyönyörű textúrájába és arcának kényelmes és nyugodt megjelenésébe. Tudja, hogyan nézhet ki mesésen anélkül, hogy bármilyen sminket ki kellene próbálnia.

4. Egyszerűen lógás:

Emma Watson smink nélkül 4

Ez a kép Emmáról akkor készült, amikor kiment a napra, amely szintén smink nélkül készült. A fényképezőgép remekül mutatja a bőrét és a haját, és a ruhái, amiket visel, nagyon jól mutatnak rajta. A cipője meglehetősen elegáns, és a táska, amelyet hord, klassznak tűnik. Alkalmi és boldognak tűnik, és a hiánya nem változtat a szépségén.

5. Az elegáns Emma:

Emma Watson smink nélkül 5

A színésznőt egy örömteli alkalomkor kapták el ünnepelni és élvezni. És képzeld csak? Teljesen lenyűgözően és gyönyörűen nézett ki, ez is egy csipetnyi smink nélkül. Aranyos fülbevalója, jól nyírt haja és szemöldöke fokozta szépségét, és millió dollárnak tűnik, és mindezt mesterséges termék vagy kozmetikum használata nélkül tette..

6. Élelmiszerbolt:

Emma Watson smink nélkül 6

Ez a kép Emmáról akkor készült, amikor a barátjával ment Londonba élelmiszerboltra. Elképesztő látni, hogy milyen vonzónak és ügyesnek tűnt smink nélkül. Fehér pólója, kék farmerkabátja és fehér nadrágja alkalmas volt erre az alkalomra. Ezen a képen rendkívül imádnivalónak és nőiesnek tűnt.

7. Fehér, aki sütit eszik:

Emma Watson smink nélkül 7

Ez a kép akkor készült, amikor Emma elfoglalta magát egy pazar csokoládés süti élvezetével. Itt látjuk, hogy kék pólót visel, rajta egy sötétszürke pulóver. A haja rendben van, a bőre hibátlan és mesés. Smink nélkül remekül néz ki.

8. Alkalmi és nyugodt Emma:

Emma Watson smink nélkül 8

A Harry Potter színésznő egyszerű, hosszú fehér ingbe és háromnegyed fekete nadrágba öltözve csodálatosnak tűnik. Mivel nem visel sminket, kiemelkedik természetes szépsége és vonzó vonásai.

9. Lógás a barátokkal:

Emma Watson smink nélkül 9

Itt látjuk, hogy Emma néhány barátjával pihent egy forgatáson. Nincs smink, és úgy néz ki, mint aki élvezi a napot. Megjelenése alkalmi, könnyű és csinos.

Mindenekelőtt Emma Watson smink nélküli képei. Remélem, a fenti képek minden bizonnyal elbűvölnek titeket, milyen szép is smink nélkül.