9 láthatatlan kép Enrique Iglesiasról smink nélkül

A latin pop királya, Enrique Iglesias nagy iparmágnás a zenei világban, millió dollárnyi albumot pusztít, amelyek nemcsak hipnotizálnak minket, hanem gaga -ra is késztetnek. Sikeres, többszörösen díjnyertes zenei szenzációként Enrique édesapjától és elődjétől, Julio Iglesias -tól sajátította el zenei ízlését. Zenei szenzációnak lenni azonban nem csupán csábító hanggal jár. Hírességének csuklyájának énekesei gyakran nagy nyomás alatt vannak, hogy tökéletesnek tűnjenek. Ez valószínűleg az egyik oka annak, hogy folyamatosan sminkelnek és vakítanak. Ha azonban leveszik a szupermen jelmezt, akkor csoda, hogy kit fogunk látni? Ebben a mai cikkünkben a híres Enrique Iglesias kinézetét tárgyaljuk smink nélkül.

Gyönyörű képek Enrique Lglesias smink nélkül:

1. Fiatalabb napok:

enrique lglesias smink nélkül

Ez a kép egy fiatalabb korból való, amikor az volt a képen, hogy elhagyja autóját, és éppen valakivel beszélget a telefonján, miközben a környező emberek természetes szépségében sütkéreznek, hibátlan bőrűek, és a szomszéd fiú elrontotta a haját. A divatmágnásnak kék fröccsenő sál volt a nyakába tekerve, miközben fekete kabátja melegen tartotta a keserű külső hidegtől.

2. Az esemény napja:

enrique iglesias smink nélkül2

Ez a kép az egyik eseménynapról, amikor úgy döntött, hogy minden hétköznapi ruhát visel, egyedi stílusú baseballsapkával, csiszolatlan arcán. A képen teljesen nyilvánvaló, hogy nem volt smink, de mégis minden, ami jól nézett ki, remekül illett hozzá.

3. Az aláírás stílusának ringatása:

enrique iglesias smink nélkül3

Ismét láthatjuk, hogy a híres sztár az egyik aláírási stílusát viseli, miközben sétált, és nem tudott erről az őszinte képről. Enrique -t mindig is megbecsülték jó megjelenéséért és hozzáértő módszereiért, és ezúttal sem volt ez másként. Rendkívül jól nézett ki, Enrique még őszintén is megingatta a tekintetét.

4. Vendégbíráló ülés:

enrique iglesias smink nélkül4

Enrique Iglesias, aki az X-Faktor bírója, Nicole Scherzinger mellett foglal helyet, megjelent az énekes műsor fenti 30-as évek kategóriájának vendégbírói listáján. Enrique, aki egyszerűen vörös pólóban nézett isteninek, meglepődve nézett ki az előtte bemutatott tehetségekből, miközben újabb meglepetésekre készült, és a smink nélküli arca egyértelműen megmutatta, mennyire hibátlan.

5. Játékbemutató dátuma:

enrique iglesias smink nélkül5

Ez egyike azoknak a képeknek, amikor Enrique egy játékbemutatóra vitte hosszú távú szerelmét, Anna Kournikovát. A canoodling és a boldog arcok között a duót észrevették az első sor ülésein, és élvezték a játékot. Annak ellenére, hogy a másik fele sminkelt, Enrique nagyon szépnek tűnt, anélkül, hogy rajta sminknyomok lennének.

6. A koncert között:

enrique iglesias smink nélkül6

Egyik koncertje során Enrique -t a rajongó egyik telefonján szelfikre kattintva ábrázolták. Selifék számára nem ismeretlenek a sztárok, hiszen mindannyian a közösségi oldalakra küldik képeiket. Ez valószínűleg csak egyike azoknak az időknek, amikor a koncert a csúcspontján elkapta Enrique -t az aláírási sapkájával.

7. Yacht Break:

enrique iglesias smink nélkül7

Az egyik nyaralása alatt szünetet tartva Enrique úgy döntött, hogy megmutatja néhány tónusos hasizmát, miközben a korlát mellett állt, árnyalataival. Ismét rajta volt a sapkája, miközben tónusos izmai csillogtak a fényben. Enrique mindig is a lányok kedvence volt, és most már tudjuk, miért.

8. Körbevezetés:

enrique iglesias smink nélkül8

Ez a kép ugyanazon a napon készült, mint a yachtparti, csak órákkal azelőtt, amikor megérkezett a helyszínre autójával, barátnője mellette, minden készen állt és felpumpált a hétvégi vakációra. Enrique enyhe borostával sportolt, de férfiasnak tűnt.

9. Repülőtéri járat:

enrique iglesias smink nélkül9

Ez a kép Enrique -ről az egyik reptéri távozásából származik, amelyet akkor készítettek, amikor elhagyta a repülőteret. Haját sapkában visszafogva és fáradt arcát kiállítva elmondhattuk, hogy nehéz hete volt.