9 legjobb Heidi Klum smink nélkül

Mindenki ismeri Heidi Klumot. Német modell, és nagyon sikeres volt az üzleti életben, a divatban, a gyártásban stb. Az egyik legjobb divatmodell, amelyre a nők felnéznek. Ikonikus szemei ​​és egyedülálló félig sötét bőrszíne trendivé teszi őt a szépség világában. Elképesztő öltözködési érzéke és mindennapos változó megjelenése teszi őt a dívává a divat világában. Most amerikai állampolgár, és a gyönyörű mosollyal és lélegzetelállító tekintettel ringatja LA utcáit.

De a hírnév és a népszerűség együtt jár a negativitással. Néhányan panaszkodnak a smink ismerete iránt. De ez nem igaz, mivel ez a nő csak akkor teszi fel a sminket, ha professzionális forgatás vagy esemény miatt a kamera előtt áll. Különben szereti természetesnek tartani. Íme néhány Heidi Klum smink nélküli képe.

Gyönyörű Heidi Klum smink nélkül, képekkel:

1. Mondjon nemet a szalonra:

heidi klum smink nélkül

Heidi Klumnak nincs rejtegetnivalója. Még a smink nélküli arca sem. Mindig nagyon magabiztos volt természetes szépségében, és büszkén mutatja be. Itt sportolja a smink nélküli megjelenését, ahol most mosta meg a haját, és leül a székre, hogy elkészítse a sminkjét egy forgatáshoz. Ez a kép kétségtelenül sok nőt inspirál arra, hogy mondjon nemet a sminkre, és bízzon Isten ajándékozott szépségében.

2. A fekete az új rózsaszín:

Heidi Klum smink nélkül 2

Heidi számára a rózsaszín elfogyása nem jelent problémát. Inkább szereti a fekete felsőkben ringatni. Ez a kép akkor készült, amikor kijött a szállodából. Egy egyszerű fekete felsőt és néhány csípőből készült ékszert viselt.

3. Örökké fiatal:

Heidi Klum smink nélkül 3

Heidi Kulm örökké fiatal. 42 éves, és smink nélkül még mindig káprázatosnak tűnik. Ez az oka annak, hogy a nők az egész világon úgy tekintenek rá, mint a bálványukra. Heidi egész évben nem támogatja a sminket, és szeret egyszerű maradni.

4. Fáradt, de fénylő:

Heidi Klum smink nélkül 4

Ez a kép Heidi -ről készült, miközben az egyik barátjának egyik napján hívta. Nem viselt sminket, és fáradtnak látszott. De még mindig olyan fényesnek és hibátlannak látszott. A fekete kabát viselése biztosította az operatőr számára az ideális kontrasztot, és kiváló képet kapott.

5. Öld meg a havat:

Heidi Klum smink nélkül 5

Ez a Victoria Secret egykori modellje télen növelte a hőmérsékletet, amikor smink nélkül jött ki. Mint mindannyian tudjuk, Heidi szereti egyszerűsíteni a dolgot, és ez látszott a kinézetén is. Egy ilyen típusú bőrű nő számára olyan lesz, mint a mennyország. Kétségkívül szuper dögösnek tűnt aznap. Szépsége megolvadt és megölte a havat.

6. Bepillantás az Instagramba:

Heidi Klum smink nélkül 6

A véletlenszerű Instagram -bejegyzéseket átnézve felfedeztük Heidi Klumot, aki a könnyű fekete felsőt viselte. Az egyetlen zavar, melyik volt melegebb, a kávé vagy Heidi? Kétségkívül ő volt az egyik legmelegebb Victoria Secret modell, és szőke haja és világos bőre továbbra is a legjobb nő a showstopperként.

7. Terhes? Nincs mit:

Heidi Klum smink nélkül 7

A terhesség tönkreteszi a bőrt és a szépséget. Nem Heidi Klumnak. Los Angelesben észlelték, hogy nagy hasát sportolja, aranyos ragyogással, ami illik a ruhájához.

8. Bizonyítsuk be ezt a szelfit:

Heidi Klum smink nélkül 8

Heidi Klum egy szelfiképet tett közzé, amely feltárta gyönyörű bőrét és nagyszerű haját.

9. Mondj nemet a sminkre:

Heidi Klum smink nélkül 9

Minden idők gyönyörű Heidi Klum szeret egyszerű életet élni minden komplikáció nélkül. Ez a kép egy eseményen világossá teszi, hogy ő is ugyanezt gondolja a szépségről.