9 legjobb Mariah Carey smink nélkül

A világ egyik legsikeresebb lemezgyártója, Mariah Carey népszerű amerikai énekes, dalszerző stb. Ez a gyönyörű nő számos hollywoodi filmben is szerepelt. Ő az egyik szenzációs énekes valaha, és vannak rajongói, köztük tinédzserek és felnőttek is. Mariah egyedülálló öltözködési érzékével és édes mosolyával sikeresen elfoglalta ezer ember szívét szerte a világon.

Életbeli teljesítményei megkövetelik tőle, hogy a legjobb formában legyen, ami megköveteli a hatékony sminket, illeszkedő ruhákat stb. Ha úgy gondolja, hogy Mariah csak egy újabb műanyag ikon, amely a hatalmas sminkhalom alatt rejtőzik, akkor nagyon téved. Mariah Carey-nek valaha a legtermészetesebb imádnivaló arca van, és inkább a legtöbb smink nélkül marad. Íme a top 9 smink nélküli kép Mariah Carey-ről.

1. A lőnél:

Mariah Carey smink nélkül 1

Bár a smink a sikeres élet szerves része, de tisztában van a korlátaival. Szeret smink nélkül maradni, amennyire csak lehetséges. Kerek szeme és pufók arca van, ami miatt még 45 évesen is rendkívül aranyosnak tűnik.

2. Sétálni:

Mariah Carey smink nélkül 2

Nincs sok híresség, akik smink nélkül szinte ugyanúgy néznek ki. Mariah természetesnek tartja a legjobb fegyverét, és gyakran megjeleníti smink nélküli arcát, hogy lezárja a gyűlölködőket. Kiemelkedő alakja és természetesen gyönyörű arca sok nő számára inspirációt jelent, hogy smink nélkül menjenek.

3. Mariah A komornyikban:

Mariah Carey smink nélkül 3

Mariah -t a komornyik című filmben vették észre. Ezen a képen alkalmi, reszelt lányruhát viselt, ami alkalmassá tette a jelenetre. Az évek során a filmekben nyújtott minőségi teljesítménye lehetővé tette számára, hogy világszerte elismerést szerezzen.

4. Friss smink nélkül:

Mariah Carey smink nélkül 4

Mariah Carey közzétette ezt a képet az Instagramján. Nagyon frissnek tűnik még azután is, hogy levetette minden sminkjét. Ez a kép felhívta a rajongók figyelmét természetes szépségére. Mariah világossá akarta tenni, hogy ő nem csak egy újabb műanyag baba, aki milliókat keres csúcsminőségű sminktrükkjei és divatos ruházata miatt. Mindent ugyanúgy le tud nyűgözni, és a smink nem lesz követelmény.

5. A Stúdióban:

Mariah Carey smink nélkül 5

Mariah Carey képére egy stúdióban kattintottak, ahol az új stúdióalbumát rögzítette. Sminkmentes arca volt, és elég jól nézett ki ahhoz, hogy több ezer lájkot szerezzen.

6. Drága Mariah:

Mariah Carey smink nélkül 6

Mariah számos filmben szerepelt, de az emberek legtöbbször nem ismerték fel. Mariah egyik filmje közül nem viselt sminket, mivel a rendező alkalmasnak találta arra, hogy elkerülje a sminket az adott jelenethez. Kicsit máshogy nézett ki, de elég volt ahhoz, hogy ellopja a nézők tekintetét.

7. Szükséges érv:

Mariah Carey smink nélkül 7

Ez a kép felfedi a természetesen gyönyörű Maria Carry szépségét smink nélkül. A bal oldalon Mariah Carey sminkel, a bal oldalon Maria képe smink nélkül. Aranyos Mariah szinte ugyanúgy néz ki, anélkül, hogy bármilyen sminket felvenne.

8. Játékos Mariah:

Mariah Carey smink nélkül 8

Ez a kép Mariah -ról a kislányával. Mariah nem kevesebb, mint egy ártatlan és hibátlan gyermek. Nagyon kevés nő tud frissnek látszani smink nélkül.

9. A görbe nő:

Mariah Carey smink nélkül 9

Mariah Carey lenyűgöző testalkatú. Kanyarulatai megölhetik a szívdobogást. Ezen a képen smink nélkül megy, és valahogy megjeleníti a tökéletes, természetesen gyönyörű arcot.