A 10 legjobb Jacqueline Fernandez smink nélkül

Jaacqueline Fernandez egy Srí Lanka-i szépség, aki 2006-ban megnyerte a Miss Sri Lanka Univerzumot. Ezt követően kezdte modellkarrierjét, és szerepet kapott Bollywoodban az Aladin című filmben, Ritesh Deshmukh és Amitabh Bachchan társszereplőivel. Elnyerte a Nemzetközi Indiai Filmakadémia díját a legjobb női debütálásért. Jacqueline gyönyörű arcával és nagyon jó öltözködési vonzásával vonzza a közönséget.

Jacqueline Fernandez smink nélkül:

1. Egy smink nélküli eseményen elkapva:

Jacqueline Fernandez smink nélkül

Az alábbi képen a színésznőt mohazöld ruhában látjuk, karján fehér, középen barna gombokkal. Sárga táskát cipel a jobb vállán, haja nyitva marad, és leesik a válláról balról.

2. Míg a táncgyakorlat:

Jacqueline Fernandez smink nélkül 2

Erre a képre kattintanak, miközben a színésznő táncot gyakorolt ​​egy eseményre. Sportruhában van, szürke ing és derekára kötött kabát. Egy barna napszemüveg borítja a szemét, és egyenesen felemeli, hogy megkötözze.

3. Munka a Laptopon:

Jacqueline Fernandez smink nélkül 3

A színésznő a laptopon mosolyog a kamerára. Látható rajta, hogy ujjatlan fekete felsőt visel, haját hátul lenyírták, és leesik a bal vállára, és egy kis felfújt tincset hagy a fején. Bal kezében ezüst láncú karóra van.

4. Divatos:

Jacqueline Fernandez smink nélkül 4

Jacqueline nagyszerű öltözködési érzékkel rendelkezik, amit az alábbi kép is bizonyít. Stílusos fehér felsőt visel, amelyen hatalmas gyöngyök vannak, sárga, kék, piros, fekete, tengerzöld és narancssárga színben. Alját keskeny, szintetikus nadrág és fekete csizma borítja. Zöld táskát hord, és a mobiltelefonja fedele hasonló színű.

5. Jacqueline Shah Rukh Khannal a repülőtéren:

Jacqueline Fernandez smink nélkül 5

Jacqueline -t Shah Rukh Khannal látják a repülőtéren, amikor Ausztráliába utaztak. A színésznő egy alkalmi krémszínű rövidnadrág, fehér nadrággal és fekete kabáttal a kezén.

6. Egy rendezvényen:

Jacqueline Fernandez smink nélkül 6

A színésznőt egy eseményen kattintják, ahol természetesen csinosnak tűnik. Fehér „kurti” van rajta, ezüstnyomatokkal, vastag haja nyitva marad, és leesik balról.

7. A repülőtéren:

Jacqueline Fernandez smink nélkül 7

Erre a képre kattintottak a mumbai repülőtéren, amikor Sydney -be akart menni egy eseményre. Karja felét borító fekete felsőt visel, ezüstös mintával és fekete nadrággal. Kör alakú napszemüvegével divatosnak tűnik. Fekete táskája is van nála, haja felpuffadt és póniként kötött.

8. Jacqueline Madhuri Dixittel Sydney -ben:

Jacqueline Fernandez smink nélkül 8

Ez a kép Sydney -ben kattintott Madhuri Dixit színésznővel együtt. Oda mentek egy rendezvényre, a Temptation Reloaded 2013. Jacqueline világoszöld pulóvert visel, a fülén pedig nagy kerek fülbevalót visel. A haja hátrafésült és nyitva van.

9. Az indiai megjelenésben:

Jacqueline Fernandez smink nélkül 9

A színésznőre kattintanak az indiai megjelenésben. Őszibarack „salwar” -ot visel, amelyen zöld és mályva varrások vannak. Egyik kezén fehér erszényt, a másikon mobilját hordja. Fülén arany fülbevalót visel, haja pedig egyik oldalról szét van választva, hátul póniként kötve.

10. Egy eseményen az Essel Worldben:

Jacqueline Fernandez smink nélkül 10

A színésznő úgy beszél az emberekkel, ahogy az Essel World rendezvényére ment. Nagyon divatosnak tűnik fehér ujjatlan felsőjében, laza palazzo nadrágjával és elegáns övével együtt. Bal oldalán fekete pántos karóra van, haja póni formájú.