A 10 legjobb Jyothika smink nélkül!

Jyothika Sadanah egy déli színésznő, aki főként tamil filmeket készített. A tamilon kívül néhány malajálam, telegu, kannada és hindi filmben is szerepelt. Két Filmfare -t és három Tamilnadu Állami Filmdíjat nyert. Sok évig el volt jegyezve Suriya társszereplőjével, majd kötötték a csomót. Jyothika ezek után abbahagyta a filmezést, és vigyázott a családjára. Jyothika arca olyan vonásokkal rendelkezik, mint egy megfelelő dél -indiai hölgy, és világos bőrszínű.

Jyothika smink nélkül képek:

1. Jyothika egy eseményre kattintott:

A fotós elfogja a színésznőt, aki komoly pillantást vet a fekete kifejező szemekkel. Arany színű „Kurtit” visel, amely úgy van kialakítva, hogy eredetileg gyűrött maradjon. Sűrű haját nyitva tartják, és közepétől elválasztják.

Jyothika smink nélkül

2. Pózolás puha játékkal:

Az alábbi kép egy hétköznapi kép Jyothikáról kattintva. Stílusos fekete felsőt visel, amely szintetikus és átlátszó a karján. A haja szépen fésült és hátul póniként van megkötve. Egy aranyos puha játékot tart a kezével, és mosolyog a kamerára.

Jyothika smink nélkül 2

3. Egy gyönyörű „Kurtiban”:

A színésznő kedves mosolyt csal a kamerára. Láthatjuk, hogy fehér Kurti-t visel, amelyen zöld-lila színű nyomatok vannak. Haja a gyökerektől a közepéig fekete, majd csíkokkal kiemelve a hegyéig. Nyitva tartják és középen elválasztják. Ibolya hevedert hord a vállán.

Jyothika smink nélkül 3

4. Állókép filmből:

Ez a kép egy állóképnek tűnik egy filmből kattintva, ahol Jyothika telefonon beszél. A színésznő nagyon gyerekesnek tűnik a frizurája miatt. Haja középen elválik és két fonatra van osztva. Ujjatlan fehér felsőt és vékony fekete keretes téglalap alakú szemüveget visel.

Jyothika smink nélkül 4

5. A dél -indiai megjelenésben gyönyörű ékszerekkel:

Erre a képre kattintottak egy eseményen, a színésznő smink nélkül van, de gyönyörű gyémánttal tarkított arany nyaklánca és a hozzá illő fülbevaló nagyon csinos megjelenést kölcsönöz. Piros Kanchipuram saree -t visel, amely aranynyal van szegélyezve, és világos bőrszínét tükrözi a természetes szépségét bemutató kép.

Jyothika smink nélkül 5

6. Újabb állókép egy filmből:

Ez a kép egy másik állókép egy filmből, ahol a színésznő a fal mellett kandikál. Egy mályvaszínű „salwar” -ban látható, amelyen fehér varrások vannak. Haja középen elválik. Kíváncsiságot fejez ki, és nagyon aranyosnak tűnik.

Jyothika smink nélkül 6

7. Az eseményeken:

Ez a kép egy újabb kattintás egy másik eseményről. A színésznő smink nélkül látható. Fehér „Kurtit” visel, krémes árnyalatú csíkokkal, a haját pedig nyitva tartják és középen elválasztják. Kedvesen elmosolyodik az ottani emberekre.

Jyothika smink nélkül 7

8. Sír az örömtől:

Úgy tűnik, hogy ez a kép egy olyan helyzetben kattint, amikor a színésznő sír az örömtől, és arca és orra vörösnek tűnik. Fehér „salwar” -ot visel, rajta világoszöld szegéllyel. Az ő „dupatta” teljesen zöld; „salwar” fölé fekteti.

Jyothika smink nélkül 8

9. Férjével Suriya:

Jyothika a férjével, Suriyával van az alábbi képen, egy eseményre kattintottak, és a színésznő gyönyörű rózsaszín „szárit” visel, ezüst mintákkal a határon, és ezüst pontok is egyenletesen jelennek meg a „száriban”. A haját rövidre vágják, és nyitva tartják. Egy kis ezüst medál van a nyakában.

Jyothika smink nélkül 9

10. Jyothika férjével és fiával:

Ez a kép Jyothika boldog családját örökíti meg férjével és fiával. Ezt beltéren kattintják, és sötétkék kabátot visel, haját póniként kötözve.

Jyothika smink nélkül 10