A 10 legjobb Kajol Devgan smink nélkül

A legtöbb indián úgy véli, hogy a bengáli szép szemű; Kajolra hivatkoznak, amikor ilyen kijelentést tesznek. Kajol, Tanuja és Shomu Mukherjee rendező idősebb lánya Bollywoodban debütált a „Bekhudi” című filmmel. Első sikeres filmje a „Baazigar” volt, amelyet különböző családi filmek követtek, amelyek nagyra értékelték a kritikusokat. Rekordja, hogy 6 filmfesztivált nyert a legjobb színésznőnek, és 2011 -ben „Padma Shri” díjat is kapott..

Kajol smink nélkül:

A Bong Avatar:

Kajol Devgan smink nélkül 1

Egy eseményen észrevett színésznő teljesen Bongot nézett ki krémszínű „saree” -ben, arany szegéllyel és nyomatokkal. Olyan hosszú nyakláncot visel, amely a gyomra közelébe ér. A homlokán egy nagy piros „bindi” van, a haja pedig hátul kontyos.

Állókép egy filmből:

Kajol Devgan smink nélkül 2

Egy pillanatfelvétel a „My Name is Khan” című filmjéből széles nevetést örökít meg az alábbi képen. Fekete ruhát visel, világosabb árnyalatú fekete kabáttal borítva, és a nyakában kipufogódob van. Haja szépen hátul van kötve, mint egy póni.

Olvassa el még: Karishma Kapoor smink nélkül

Egy eseményre kattintva:

Kajol Devgan smink nélkül 3

Kajol oldalarca rákattint egy eseményre, ahol valakire néz, és elmosolyodik. Ujjatlan fekete -fehér csíkos felsőt visel. Ezüst láncú fülbevalót visel, és téglalap alakú narancssárga szemüvegét a fejére tette.

Örök mosoly:

Kajol Devgan smink nélkül 4

Imádnivaló mosollyal rendelkezik, amely mindenféle sminket legyőz, a színésznőt egy képernyőn kívüli eseményre kattintották. Fekete öltözéket visel, nyakában narancssárga hangtompító. A haja nyitva marad, és egyenetlenül csiszoltnak tűnik.

Olvassa el még: Smink nélkül Shilpa Shetty

Kajol és fia Yug:

Kajol Devgan smink nélkül 5

A fiatal anyát észrevették, hogy fia, Yug a szabadban hordja. Alkalmi ruhájában van, piros ujjatlan felsőt és egy kék farmert visel. A vékony keretes téglalap alakú szemüveg, amely eltakarja a szemét és a haját, hátul kontyba kötve.

A rendezvényeken:

Kajol Devgan smink nélkül 6

Látjuk a színésznőt egy elegáns sötétkék és barna ingben, rajta fehér négyzet alakú nyomatokkal, valamint egy alsó kék farmerral az alja számára. A körmei aranyszínűre vannak festve, és arany órát visel a csuklóján. Egy hosszú arany lánc a nyakán és egy barna napszemüveg teszi divatossá.

Alkalmazásaiban:

Kajol Devgan smink nélkül 7

A színésznőt alkalmi képeiben kattintották az alábbi képen. Szürke pólót visel, amely teljesen lefedi mindkét karját, és egy farmert. Fehér táskát cipel a bal vállán, és narancssárga téglalap alakú szemüvegén keresztül a kamera felé néz.

Olvassa el még: Sridevi sminkfotók nélkül

Yash Chopra imatalálkozóján:

Kajol Devgan smink nélkül 8

A kép Yash Chopra imatalálkozóján kattant, ahol fehér „salwar öltönyben” van, és fehér gyöngyös nyakláncot visel. Van egy barnásbarna napszemüvege, amely aranyba van keretezve, és a bal kezében tartja a napszemüveg tokját a mobiltelefonjával együtt.

Mumbai szabadban:

Kajol Devgan smink nélkül 9

Kajol a férjével, Ajay Devgannel volt a szabadban Mumbaiban, amikor nem számított hirtelen villanásokra, ami olyan képet hozott létre, ahol egy pillanatra leengedte a szemhéját, hogy elkerülje a kamera fényeit. Rákattintottak, amikor a nyakát borító fehér felsőt viselt, és körülötte fekete -fehér csíkos lopott. Ugyanazt a napszemüveget viseli, mint a fenti képeken, és sárga táskát hord.

Egy repülőtéren:

Kajol Devgan smink nélkül 10

Egy kép kattant, miközben Kajol telefonon beszélt a jaipuri repülőtéren. Laza, homokszínű szintetikus inget viselt, kék farmernadrágban. Haját egy hajpánt borítja, és egy fekete napszemüveg. Bal kezét egy piros táska foglalta el.