A 10 legjobb Kangana Ranaut smink nélkül

A göndör hajú, tisztességes Kangana Ranaut bollywoodi színésznő, aki 2006 -ban debütált „Gengszter” című filmjével. Rendkívül jól játszott, és elismerést szerzett a kritikusoktól a Divat című filmben nyújtott mellékszerepéért. depressziós modell. Elnyerte a Filmfare -t és a Nemzeti Filmdíjat.

Kangana Ranaut smink nélkül:

1. Stílusos alkalmi:

Az első dolog, ami megragadja a tekintetét, a vastag göndör haja, amely részben feketére, részben barna színű. Fehér pólót visel, amelyre a márkanév van írva. Rövid kék nadrágot visel, és fekete hevedert tart, amelyen szürke nyomatok vannak.

Kangana Ranaut smink nélkül

2. Izzadás az edzőteremben:

A színésznőt kattintották, miközben izzad az edzőteremben. Ajkai olyan módon duzzadnak, mintha látszana, hogy kilélegzik. A színésznő fekete pólót és alul egy torna nadrágot visel. Lábait piros -fehér cipők borítják.

Kangana Ranaut smink nélkül 2

3. Alkalmi:

Az alábbi kép a színésznő természetes szépségét, mosolyát örökíti meg. Látszik rajta, hogy fekete felsőt és egy rövid kék nadrágot visel. Hasán barna heveder van, jobb kezén egy pohár italt tart.

Kangana Ranaut smink nélkül 3

4. Tom-Boy kinézete:

Kanga tom-boy megjelenésben van az alábbi képen. Szürke felsőt visel, amelyet Gap dzseki takar, és világoskék hevedert. Fekete napszemüveget és fehér sapkát visel, fekete szegélyezett anyaggal és oldalán masnival. Határozottan néz a kamerába, és keze a zsebébe van zárva.

Kangana Ranaut smink nélkül 4

5. Sportruházat:

Kagna szintetikus, teljes ujjú pólót viselt a Nike-tól, égszínkék színű. Alul egy fehér, keskeny nadrágot viselt, és fekete hevedert viselt. Göndör haját nyitva tartotta, amely kissé zavartnak tűnik, de alkalmi öltözékéhez illik.

Kangana Ranaut smink nélkül 5

6. Szürke és fekete ruha:

Elmosolyodik oldalról, és kezét mutatja a kamerának, valószínűleg elkerülheti a kattanást, de ezt nem lehetett megakadályozni. A kamera megtette a szükséges dolgokat. A színésznőt szürke és fekete színű, kontrasztos színű ruhát viseli, szívekkel nyomtatva. Szürke vállrándítás is van rajta, és kék heveder táska a bal vállától a derekáig a jobb oldalon. Divatos, macskaszemű szemüveget visel, a haját pedig kiegyenesítették, és hátul kontyba írták.

Kangana Ranaut smink nélkül 6

7. Imádnivaló mosoly:

Kangana fekete felsőt visel, és a haját egy hajpánttal tolja vissza. Fejét a jobb kezére támasztja, a kamerába néz, és bemutatja imádnivaló mosolyát, amely aranyossá teszi a képet.

Kangana Ranaut smink nélkül 7

8. Formális:

A képre rákattintottak egy eseményen, amikor Kagnát látják, amint egy teljes ujjú, lila színű inget visel, amelyet fekete rövidnadrágjába rejt. Göndör haja nyitva marad, és leesik a válla két oldalán.

Kangana Ranaut smink nélkül 8

9. A tetoválás pompázása:

Az alábbi képet hátulról kattintották, és az arca a jobb oldalról látható. Fehér felsőt visel, és göndör haját kontyba fogva nyírta fel, hogy a nyak alatt tetoválja.

Kangana Ranaut smink nélkül 9

10. Csak alkalmi:

Komoly pillantás csattant le a színésznőről, miközben alkalmi ruháiban rózsaszín felsőt és kék farmert visel. Göndör haját a szokásos módon nyitva tartják.

Kangana Ranaut smink nélkül 10