A 15 legjobb kép Zendayáról smink nélkül

Zendaya, teljes nevén Zendaya Maree Stoermer, híres énekes és táncos a zeneipar hírességlistáján. Népszerű a gyönyörű megjelenése és smink ötletei miatt. Divatérzékét és szépségikonját sokan értékelik. De találkozott már Zendayával smink nélkül? Tudjuk, hogy a legtöbben nem.

Zendaya smink nélkül

Itt vannak a Zendaya no smink külső megjelenésének fő és virális képei. Közönségei és rajongói követői a paparazzikkal együtt kattintanak ezekre a képekre a napi feladataihoz vezető úton. Nem csak így képzeltük el a természetes képeit! Nézze meg a népszerű képeket itt.

Valódi élet smink nélkül Zendaya fotók:

Nem lehet eléggé értékelni Zenday természetes szépségét. Íme néhány ennek a nőnek a smink nélküli legjobb megjelenítése.

1. Ételek szerelmese:

Zendaya smink nélkül 1

Zendaya nagyon édes lány, és azt teszi, amit a szíve mond neki. Erre a képre kattintottak, miközben a 19 éves fiút pizzát eszik. Abban az időben gyönyörűen nézett ki, és ez a kép így elmondható, hogy az egyik legjobb kinézetű Zendaya Coleman smink nélküli kép. Ez a pufók pezsgő Zendaya között smink nélkül kép találtunk.

2. Szelfik megszállottjai:

Zendaya smink nélkül 2

A 19 éves valószínűleg megszállottja a szelfiknek, és az a feladata, hogy az elülső kamera segítségével elég sminkmentes képet kattintson. Tehetsége van a képek kattintásában is, és azok is hibátlanok, mint gyönyörű, fiatalos bőre. Ez a lány valószínűleg bármit sportolhat és csak ebben nézhet ki gyönyörűen. Ezt a Zendaya smink nélküli arcot sokan nem ismerik, de gyönyörűnek és nagyszerűnek tűnik.

3. Az arc szépsége:

Zendaya smink nélkül 3

Zendaya Colemannek csinos arca van, és gyönyörűen néz ki, amikor leveszi a sminket is. Arcvonása tükrözi a személyiségét, és elmondható, hogy korának egyik legjobb természetes megjelenésű nője. Minden rajongóját lenyűgözte ez a kép, ezért mondhatjuk, hogy Zendaya Coleman smink nélküli egyik legjobb képe. Ragyogó szempillái jól láthatóak ezen a képen, ami növeli a szépségét! Továbbá senki sem tudja legyőzni szelfi arcát és arckifejezéseit!

4. Élni a tinit:

Zendaya smink nélkül 4

Ez a tinédzser lány nagyon aranyos képet tett közzé, amely kamaszkorában készült. A képen biztosan látszik, hogy milyen szép az arca a valóságban. Szépségápolási termékek segítsége nélkül is képes megingatni a tinédzser megjelenést. Ez a nő vonzónak tűnik, amikor megmutatja természetes önmagát, és ez az egyik legjobb kinézetű kép Zendayáról smink nélkül, amin valaha is keresztül fog menni. Ez az egyik merész fotózáson történik.

5. Hollywoodi lány:

Zendaya smink nélkül 5

Ez a lány egészen kicsi kora óta megmutatja arcának szépségét és egyedülálló tehetségét az emberek szórakoztatásában. A külsejével született, és ahogy nőtt, a színészi és tánctudása is fejlődött, és most kemény munkája miatt egy igazán jó platformot ért el Hollywoodban, amely a világ egyik legismertebb hírességévé teszi ipar. Mindezek mellett soha nem becsülte le önmagát és arcszépségét, amellyel újjászületett. És minden jó okból, Zendaya no smink megjeleníti csábító arcát, amikor lehetősége nyílik rá.

6. A fiatal arc:

Zendaya smink nélkül 6

Az ifjú Zendaya egészen lenyűgöző volt, hogy felkeltse annak figyelmét, akire csak néz. Az embereket lenyűgözte csábító arca, és ugyanakkor azon tűnődtek, hogyan lehet ez a lány olyan csodálatosnak tűnni bármilyen szépségápolási termék alkalmazása nélkül. A kép vitathatatlanul az egyik legjobb kinézetű Zendaya lehet, anélkül, hogy sminkképeket találna. Ez a kép látható, ahol reagál és mosolyog a kamera paparazzijára kint a közéletében! Elég magabiztos, nem!

7. Camo lány:

Zendaya smink nélkül 7

Itt van egy másik Zendaya, smink nélkül. Elmondható, hogy minden idők egyik legjobb megjelenésű, smink nélküli képe, és ez megtörte az internetet. Az álcázás természetes arcának ez a fantasztikus megjelenítése valószínűleg a legjobb, amiről bárki álmodhat. Természetes szépsége lehetővé teszi számára, hogy szinte bármit sportoljon, amit akar, és különösen jól néz ki ebben. Ez a szelfi különösen pompásan néz ki, tekintettel arra, hogy napfénysugara gyönyörűen esik az arcára!

8. Az egyedi pout kép:

Zendaya smink nélkül 8

Nem láthatod ezt a tinédzser szépséget, aki csak felnőtthez fordult, hogy minden nap böfögjön. Jól néz ki, amikor felhozza ezt a hétköznapi, mosolygós arcot. Egyetlen lány sem fog ilyen gyönyörűnek látszani, ha ilyen egyszerű. Biztosan tehetséges, és tudja, hogyan mutassa be ajándékát. Ez a Zendaya között van, sminkkép nélkül. Ilyen cuki ő nem?!

9. A repülőtéren:

Zendaya smink nélkül 9

A fiatal hollywoodi szépséget a repülőtéren csattanták fel, és alkalmatlanul sportolta gyönyörű megjelenését sminkbiztos arca és gyönyörű mosolya kíséretében. Ezt a képet rajongóinak milliói vették fel és osztották meg szerte a világon. Látható, hogy más országokba távozik rendezvényeiről, de fáradt arccal Zendaya smink nélkül nagyon szépnek tűnik!

10. A tipikus szelfi:

Zendaya smink nélkül 10

Valószínűleg minden lány életében legalább egyszer készített ilyen szelfit, és ez kötelező az olyan aranyos lányok számára, mint maga Zendaya Coleman. Ez a nő aznap a legjobb önmagát nézte, és könnyen lenyűgözőnek tűnt, még akkor is, ha az arcán nem volt szépségápolási termék. Itt látható ezen a képen Zendaya szemüvegben szokatlan énjében. Máshogy néz ki, de szép és gyönyörű, mint általában.

11. A mosolygó arc:

Zendaya smink nélkül 11

Ez a kép feltárja ennek a csinos lánynak a csábító arcát. Ez megmutatja, hogy milyen fantasztikus lehet a szépségtermék -márkák bármilyen segítsége nélkül. Ez a lány nagyon csinosnak tűnik szinte bármiben, amit visel, és így sportolja félelmetes arcát. Ezen a képen láthatjuk, ahogy Zendaya mosolyog a paparazzikra, miközben dolgozni készül, hogy beszálljon az autóba. Elég sportos, és soha nem csüggeszti el a nyilvánosságtól, hogy elfogja!

12. A Snapchat frissítése:

Zendaya smink nélkül 12

A fiatal hollywoodi növekvő tehetség elég gyakran használja ezt az alkalmazást, hogy bemutassa természetes arcát, és jobb módon csatlakozzon rajongóihoz. Ha szeretnél néhány Zendaya smink nélküli képet, akkor ez egy nagyon jó kép odakinn, és valószínűleg minden rajongójának tetszeni fog. Ez látszik a furcsa önmagában, amely sportos aranyos mosolyával és böfögésével.

13. Snapchat frissítés #2:

Zendaya smink nélkül 13

Az arca ragyogása elsősorban az arcának köszönhető, nem pedig a szépségápolási termékeknek. Valószínűleg minden idők egyik legjobb kinézetű nője, és ez egy igazán klassz módja annak, hogy sportolja a teljesen természetes vonzerejét. Zendaya valaki, aki szereti a közösségi médiában pompázni, és rendszeresen használja a pillanatnyi csevegést. Nincs sminkje, az aranyos szelfit szeretjük!

14. Minimális sminkkép:

Zendaya smink nélkül 14

Ez a kép bemutatja ennek a nőnek a minimális sminkarcát, és akkor is nagyon jól néz ki, amikor leveszi a szempillaspirált és sportolja az igazi arcát. Az emberek úgy szeretik, ahogy van. Nem az általa támogatott szépségápolási termékmárka miatt. Csak annyit tett, hogy felviszi a szempillaspirált ezen a képen, és szeretjük a Zendaya no smink igazi nyers arcát. Nagy bizalomra van szükség ahhoz, hogy ilyen módon jelenjen meg.

15. A Pout Queen:

Zendaya smink nélkül 15

Ez a smink nélküli kép Zendayais ismét a kedvenceink közé tartozik. Látható, hogy gyönyörűen behozza a túrót ezen a képen. Ezen a képen csak az alap ajakbalzsamot alkalmazta. Pompásan és imádnivalóan néz ki ezekkel a fürtökkel! Hú, nagyon szeretjük ezt a képet!

További tippek:

Tekintettel a Zendaya alapvető smink nélküli megjelenésére, itt vannak a legjobb javaslataink a tiszta és szabad bőrért,

  1. Ez az alapvető bőrápolási rutinról szól, amelyet minden nap követnek.
  2. A tisztítást, tonizálást, hámlasztást és hidratálást mindenképpen követni kell a legjobb bőr érdekében, és el kell távolítani a foltoktól.
  3. Ne használjon túl sok vegyszert a hajhoz, mert elvonhatja a szükséges nedvességet és illóolajokat.
  4. Végül masszírozza meg az arcot, hogy a jó vérkeringés révén ragyogást hozzon az arcra.
  5. Mielőtt kimegy otthonról, vigyen fel krémet és fényvédőt, hogy megvédje a külső szennyeződésektől és a káros UV -sugaraktól.
  6. A minimális smink mindig jó, ha természetesnek és gyönyörűnek tűnik!

Ez a Zendaya smink nélküli cikk a város beszéde, mivel a fiatal és ragyogó tinédzser gyönyörűen néz ki az interneten. Most, hogy láttuk a természetes smink nélküli megjelenését, tudjuk, hogy megérthetjük azt az intenzív gondozást, amelyet a bőrének és az arcának smink nélkül is szépnek láthat. Ez inspiráló számunkra!

Az emberek azt is kérdezik:

1. Ki a Zendaya sminkes?

Zendaya kedvenc sminkese Doniella Davy. Ő az, akiben Zendaya bízik alapvető és merész megjelenésében. Zendaya szeret kísérletezni a sminkjével, és egyáltalán nem tér vissza új dolgok kipróbálásához.

2. Mi a Zendayaskin ápolás?

Zendaya garantálja, hogy természetes rózsavizet használ, és gyakran tonizálja bőrét. Továbbá gondoskodik arról, hogy a bőr E -vitaminra legyen szüksége, hogy ragyogjon és fiatalos legyen. Zendaya soha nem hagyja ki a hidratálót.

3. Mi a Zendaya fitness titka?

Zendaya fitneszéről ismert. Hangsúlyozza, hogy minden nap edz, hogy fitt maradjon. Továbbá, mivel vegetáriánus, sok fehérjét fogyaszt a rendszeres bevitel és az egészség érdekében.