A legjobb 15 dél -indiai színésznő smink nélkül Utolsó képek

Mindannyian szeretünk tévésorozatokat és filmeket nézni, és ez a fő szórakoztatási módunk, ezért a fejünkben leírtuk a kedvenc kedvenceink és hősnőink listáját. Gondolkodtál már azon, hogy vajon hogyan néznének ki ezek a hírességek a való életben és smink nélkül? Íme néhány a legjobb dél -indiai színésznők sminkképek nélkül. Együtt gondoztuk őket, és még mindig sokkos állapotban vagyunk. Ezek a dél -indiai hősnők smink nélkül néznek ki azok számára, akik először látják őket, szórakoztatóak és furcsák is. Ezen dél -indiai hősnők közül néhány smink nélkül teljesen elképesztő, és néhány nagyon hétköznapi megjelenésű.

Dél -indiai színésznő smink nélkül

A legnépszerűbb smink nélküli dél-indiai színésznők legújabb képei a kijelentkezéshez:

Ezért nézze meg őket itt. Íme a legjobb 15 dél -indiai hősnő, akik smink nélkül néznek ki, és amelyek jelenleg az interneten népszerűek.

1. Tamannah smink nélkül:

Tamannah sminkkép nélkül

Itt van Tamannah a top telugu hősnők között, smink nélkül. Tamannah jelenleg körülbelül 29 éves, és az iparág legrégebben telugu színésznője közé tartozik. Filmes karrierje során számos slágert csinált, kezdve a „Happy Days” -től a legújabb filmekig. Emellett kevés filmet forgatott más dél -indiai iparágakban, mint a tamil és a kannada. Smink nélküli képe teljesen vírusos, miért ne. Itt nem láttunk a valóságban. Nagyon egyszerűnek és aranyosnak tűnik, nem igaz ?! Nincs sok különbség a valós idejétől az élet forgatásához.

2. Malayalee Asin smink nélküli megjelenése:

Malayalee Asin nem néz ki sminkben

Itt a smink nélküli malajálam színésznő. Alapvetően maláj, de nemcsak a telugu moziban dolgozott, hanem sikeresen belépett Bollywoodba is. Asin, aki most körülbelül 33 éves, 2016 -ban Rahul Sharma üzleti iparmágnás esküvője után visszavonult a filmektől. Smink nélküli képei felkapottak, tekintettel arra, hogy smink nélkül és smink nélkül is pontosan ugyanúgy néz ki. Könnyen felismerhető a külseje, ami nem más, mint egy egyszerű és szép helyes! Most boldogan él a babájával és a férjével. A lányát Arinnak hívják.

3. Trisha Krishnan Crazy No Smink képei:

Trisha Krishnan őrült smink nélküli képe

Trisha sokunk szívtiprója volt az elmúlt évtizedben. Itt van ez a Kollywood hősnő smink nélkül. Több filmet forgatott a telugu és a tamil iparban, és azóta is a legjobb és legismertebb színésznő között van. Most körülbelül 36 éves, és még mindig egyedül él. Trisha smink nélküli megjelenése mindenhol az interneten van, tekintettel a sokkoló képekre, amelyekre bukkantunk. A kinézetéről és a mosolyáról jól ismert elbűvölő színész nem tud hinni a való élet képeiben. Aki ráakadna ezekre a tekintetekre, megdöbbenne!

4. Merész Kajal Agarwal nem sminkes fotója:

Merész Kajal Agarwal smink nélküli fotója

El tudod hinni, hogy ez Kajal Agarwal, a szexi és legfelkapottabb hősnő egy évtized óta ?! Ez a kép a hősnőről smink nélkül Tollywoodban őrült és sokkoló, ugye? A körülbelül 33 éves Kajal 2007 óta dolgozik az iparban. Első filmje a tollywoodi iparból származott, később pedig a tamiliparba is belépett. Most mindkét állam legkeresettebb színésznője. Ez egy nemrégiben készült fotózás Kajalról Mumbaiban smink nélkül, ami számos vitához vezetett. Sokan dicsérték őt merész megjelenéséért. Ideje azonban értékelni egy ilyen filmet, igaz!

5. A híres Amala Paul smink nélküli megjelenése:

Amala Paul's No Smink Look

Ki ne ismerné a híres Amala Pált? Ez a színésznő smink nélkül néz ki. Körülbelül 27 éves. Amala Paul számos malajálam, tamil és telugu iparos filmben dolgozott. Számos szuper sikerfilmet forgatott a filmiparban, és a legkeresettebb heroin közé tartozik. A smink nélküli képe egy ideje trendi volt az interneten ezzel a visszadobó képpel. Kedvenc színésznőnk elképesztően jól néz ki, nem? Teljesen fiatalnak és egyszerűnek tűnik. Szeretjük az ilyen egyszerű képeket, amelyek bármelyik színésznőt megmutathatják a való életben.

6. Színésznő Keerthi Suresh No Smink Look:

Keerthi Suresh No Smink Look

Itt van a malayalam és tollywoodi hősnő smink nélkül. Keerthi Suresh, aki az elmúlt években trendi volt kannada, tamil és telugu filmjeivel, nagy magasságban szolgálja a filmipart. A színésznő jelenleg 26 éves. Smink nélküli megjelenése megdöbbentő, tekintve, hogy soha nem gondoltuk volna, hogy így fog kinézni a való életben. Teljesen simán néz ki smink és átalakítás nélkül. A filmekben és eseményeken készült képei teljesen mások, mint amilyen valójában. De imádnivalóan néz ki, igaz!

7. Taapsee Pannu sminkkép nélkül:

Taapsee Pannu smink nélküli képe

Itt a nagy felvétel, TapseePannu, aki telugu és tamil filmekben dolgozott, majd Bollywoodban hírességgé változott. A színésznő jelenleg körülbelül 31 éves, és híres a dél -indiai iparban. Ez a telugu és tamil színésznő smink nélkül nem meglepő számunkra, tekintve, hogy smink mellett is pontosan ugyanúgy néz ki. Egyszerűnek és szépnek tűnik aranyos mosolyával. A természetes megjelenése valójában nagyon édes és gyönyörű, mint a sminkje a mi elképzelésünk szerint. Biztosak vagyunk benne, hogy még ti is így gondolkodnátok.

8. Rakul Preet smink nélküli megjelenése:

Rakul Preet smink nélküli megjelenése

Itt van az ismert színésznő, RakulPreet smink nélküli megjelenése. A színésznő számos tollywoodi filmjéről ismert, és nemrég lépett be Bollywoodba. Rakul jelenleg körülbelül 28 éves, és máris rányomta bélyegét az indiai filmiparra. Számos slágerfilmjével számos rendező legkeresettebb színésznője. Ez Rakul smink nélküli telugu hősnője meglepően megdöbbentő, tekintve, hogy tudjuk, hogy a színésznő olyan nő, aki rajong a fitneszért. A kinézete azonban nagyon egyszerű a való életben. Ezen a képen édes mosolyát látja.

9. A szép Ileana smink nélkül:

Ileana smink nélkül

Ez a csinos színésznő, Ileana teljesen elképesztően néz ki a való életben is. Ez a színésznő túlnyomórészt számos dél -indiai filmben szerepelt, majd Bollywoodban is híresség lett. Jelenleg körülbelül 31 éves. Ez a régi kép Ileanáról smink nélkül visszatekintésként jött számunkra, amikor Tollywood filmekben játszott. Igazán egyszerűnek és csinosnak tűnik. És teljesen elegáns a megjelenésében, fiatal arccal. Még mindig a kedvenc színésznőink között van. Ezen a képen sportos nyitott haját láthatjuk, egyszerű fülbevalóval.

10. Anushka Shetty’s No Smink Image Setting The Trend:

Anushka Shetty smink nélküli képe

Itt van egy másik szantálfa színésznő smink nélkül. Természetéből adódóan kannadiga, és jelenleg körülbelül 37 éves. A legtöbben azonban ismerjük Anushkát a telugu filmiparban végzett munkája révén. Számos filmben szerepelt a dél -indiai filmiparban, különösen telugu nyelven. Figyelemre méltó filmjei közé tartozik a legújabb és legújabb jelenség, a Baahubali Prabhas -szal. Ez Anushka smink nélküli megjelenése, ami meglepő számunkra. Ezen a képen azonban teljesen édesnek tűnik a mosolyával. Mint ilyen, ő az édes és egyszerű ember az életben, és ez a kép csak a hozzáállását tükrözi.

11. Shriya Saran színésznő No Makeup Look:

Shriya No Smink Look színésznő

Itt van gyermekkori jól ismert színésznőnk, Shriya Saran. Többnyire sok tollywoodi filmben szerepelt a 2000 -es évek elejétől, és fiatal korunkban a kedvenc színésznőnk volt. Itt van a kinézete smink nélkül. Most körülbelül 36 éves. A film után Bollywoodba is belépett, és ott is jól ismert. Nemrég feleségül vette kedvesét 2018 -ban, és most boldogan rendeződött. Ez Shriya smink nélküli megjelenése, aki nagyon egyszerűnek és aranyosnak tűnik. Pontosan ugyanúgy néz ki a képernyőn is, csak egy kis bőrszínnel.

12. Cutie Samantha No Smink képe:

Samantha smink nélküli képe

Ki ne ismerné Samanthát ?! Az utóbbi években mindenhol trendi a tamil és telugu filmekben. És elvette a szívünket a debütáló, „Eemayachesave” című telugu filmiparban, majd később uralkodni kezdett mind Kollywoodban, mind Tollywoodban. Most 32 éves, és boldogan házas, mégis nyomot hagy filmjein keresztül. Smink nélküli megjelenése még mindig aranyos és csinos. Nagyon fiatalnak és elegánsnak tűnik a smink nélküli képein is. Samatha minden évben az egyik legjobb színésznő, számos slágerrel, gyakran mindkét iparágban. Ezért ez a színésznő kinézete mindenhol trendi és vírusos, de nagyra értékelik édes gesztusáért.

13. Szantálfa Rashmika No Smink Picture:

Rashmika No Smink Picture

Mindannyian ismerjük a híres Kirik Party -t és Geetha Govindam színésznőt, Rashmika Mandannát. Most körülbelül 23 éves és nagyon fiatal. Több szantálfa -filmben is feltűnt. A híres kannada színésznő sminkkép nélkül itt van. Ezen a képen nagyon édesnek és egyszerűnek tűnik. Ezen a képen még elég fiatalnak tűnik. A smink nélküli megjelenés itt látható egy egyszerű alkalmi ruhában és vicces pózban. Abszolút szerelmesek vagyunk a varázsába, ugye!

14. Shruthi Hasan smink nélküli felkapott képe:

Shruthi No Smink Pics

Itt van a jól ismert ShruthiHasan smink nélküli képe. Ez a smink nélküli dél -indiai színésznő sokkot okoz számunkra, tekintettel arra, hogy a legtöbben nem ismerjük fel a hangját. Shruthi most körülbelül 33 éves, és még mindig jól ismert személyiség az indiai moziban. Dolgozott Tollywood, Kollywood és Bollywood filmekben. A smink nélküli megjelenését egyik filmpromóciós idejében sportolva látták. Teljesen egyszerűnek tűnik, és a legtöbben szokatlanul megdöbbentünk, mivel nem erre számítottunk.

15. Nayanthara sokkoló képe kiszivárgott:

Nayanthara megdöbbentő kép

Ez a keralai színésznő Dél -Indiában jól ismert. Ez a maláj színésznő több filmben is szerepelt Mollywoodból, Kollywoodból és Tollywoodból. Néhány kannada filmben is szerepelt. Körülbelül 34 éves, ez a szantálfa hősnő smink nélkül teljesen megdöbbentő számunkra. Ez a kép már régóta körbejárja az internetet, és sok helyen még mindig trendi. Teljesen más és furcsán néz ki, mint a filméletben. Azonban természetes megjelenését, amely merész természetű, meg kell becsülni, ugye!

További tippek:

Íme néhány tipp és javaslat arra vonatkozóan, hogyan lehet a legjobban védeni a bőrt az egészséges és szép tónus érdekében, miután szemtanúja volt a legtöbb smink nélküli megjelenésnek.

  • Az arcot naponta legalább háromszor mossa le arclemosóval vagy szappannal és hideg vízzel
  • Soha ne maradjon fényvédő nélkül. Legyen szó otthonról vagy kilépésről, a fényvédőnek meg kell védenie bőrünket a nap UV -sugaraitól
  • Mindig tisztítson, tonizáljon, dörzsölje és használjon arcmaszkot. Ezek az eljárások elősegítik a bőr hidratáltságát és megfiatalítását
  • Rendszeresen végezzen arcmasszázst a vérkeringés javítása érdekében. Ezek a kezelések jól ismertek arról a ragyogásról, amelyet az arcunknak azonnal masszázzsal adnak

Remélem tetszett olvasni ezt a cikket a dél -indiai színésznőkről smink nélkül. Ezek a képek sokkolóak és furcsák számunkra. Ebben a listában vannak jelenlegi és jól ismert színésznők is, és legtöbbjük a legjobb kedvenceink közé tartozik. Ezért szórakoztató nézni, hogyan néznek ki valós jellemzőik a képernyőhöz képest. Mondja el itt, mit gondol ezekről a képekről.