A legjobb 9 Regina Cassandra smink nélkül

A dél -indiai mozi büszke színésznője, Regina Cassandra mindössze 9 éves korában debütált először, amikor úgy döntött, hogy horgony lesz az egyik gyerekműsorban. Később 14 évesen a filmekhez vezetett, és más neves színészek mellett játszotta szerepét. Aztán az utolsó szünet 21 éves korában jött, amikor Yogi -val játszott, aki akkor még új volt. Jelenleg Cassandra a déli mozik egyik háztartási neve, tamil, telugu és kannada filmekben. A kamerában Regina mindig úgy ragyogott, mint egy fényes csillag, és ebben a cikkben meg fogjuk határozni, hogy fényessége valóban a stúdióra korlátozódik -e vagy sem.

Gyönyörű Regina Cassandra smink nélkül, képekkel:

1. All Denim Look:

regina cassandra smink nélkül

Regina Cassandra itt egy farmer megjelenést kölcsönöz, miközben mindennapi kék farmernadrágját a farmer ingével párosítja. Okosnak és magabiztosnak tűnő Regina arca csupasz volt, kivéve rózsaszín árnyalatot az ajkán. A képen látható volt, hogy smink nélkül is friss arccal és makulátlanul nézett ki.

2. Fitness Freak On:

Regina Cassandra smink nélkül 2

Ez a kép az egyik fitnesz edzésnapján készült, ahol Regina némi erő jógával foglalkozott. Miközben kinyújtott lábakkal ült készen arra, hogy állást foglaljon el, egészen földhözragadtnak és gyönyörűnek látszott természetes természetében, haja rendetlenül hátul volt kötve, komoly arccal ólálkodva.

3. Munkanyomás:

Regina Cassandra smink nélkül 3

A filmnyomások igencsak megterhelik őt, hiszen ezen a képen Regina megmutatta, hogyan tudja kényelmesen viselni a saját súlyát a természetes önmagában anélkül, hogy külső sminkre lenne szüksége ahhoz, hogy szép legyen. Annak ellenére, hogy a kemény munka és az álmatlan éjszakák megjelennek a szeme alatt, tökéletesen nyugodtnak és összeszedettnek tűnik.

4. Mosoly:

Regina Cassandra smink nélkül 4

Miközben mosolygósan mosolygott, a közepétől elválasztott haja mindkét oldalára esett, arca pedig azt a frissességet ábrázolta, amely kiemelte meleg, napos bőrének klasszikus építészetét.

5. Őszinte:

Regina Cassandra 5

Regina ebben az őszinteségében abszolút pezsgőnek tűnik, vicces arcot vágva valakire, miközben valaki más elkapta a látványt a kamera tekercsén. Az itt látható képen ez a csillag látható, anélkül, hogy smink hagyná zamatos tincseit és szabaddá válni.

6. Csupasz arcú szépség:

Regina Cassandra smink nélkül 6

Regina egyik legtermészetesebb és legmerészebb képe, a szépség itt pózolt, miközben meztelen arcát ölelte, és a smink minden nyomát nélkülözi. Érezzük, hogy a szeme fáradtsága visszapillant ránk, miközben kívülről finom nyugalmat tart fenn, lágy vonásai illeszkednek a bőr bársonyos érzetéhez.

7. Hivatalos lapokban:

Regina Cassandra smink nélkül 7

Ezúttal hivatalos mentazöld ingbe öltözve, Regina megformázta és kiegyenesítette a haját, hogy kiadja ezt a finomságot, miközben smink nélkül az arcán merészkedni látszik. Nem csak a bőre ragyogása keltette fel figyelmünket, hanem a stílusa is.

8. Új megjelenés:

Regina Cassandra smink nélkül 8

Regina leült, és jól érezte magát magával, amikor az új megjelenés mellett döntött, a szemüveges. Regina azonnal bekapcsolta a dögös nerd módját, és elég simán lehúzta a szemüveget. Annak ellenére, hogy az arcáról hiányzott a stúdió befejezése, ő maga is elég vonzónak tűnt.

9. Hagyományos:

Regina Cassandra smink nélkül 9

Csinos sárga öltönyön, Regina ezen a képen minimális sminkkel rendelkezik, miközben hagyományos fotózásra pózol. A gyökereit érintetlenül hagyva, Regina boldognak tűnik természetes énjében.