Ileana D’cruz 10 legjobb képe smink nélkül

Ileana D’Cruz Dél egyik vezető színésznője. Pályafutását telugu filmekben kezdte, és 2006 -ban elnyerte a Filmfare díját is a legjobb dél -debütáló nőnek 2006 -ban. Nemrégiben szerepet kapott az Anurag Basus Barfi! Című filmjében, amiért kritikailag nagyra értékelték, és ezzel megkapta a legjobb Filmfare -t debütáló nő, Bollywoodban. A színésznő gyönyörű mosollyal rendelkezik, tökéletes indiai bőrtónusú és tökéletes modellszerű testalkatú.

Ileana D’cruz smink nélkül:

1. Ileana in Casuals:

ileana D'cruz smink nélkül

Az alábbi képen látjuk, hogy a színésznő édesen mosolyog a kamerára. Túlméretezett fehér ingben és egy pár kék 3/4 farmerben van. Fehér és kék cipőt visel. Haját nyitva tartotta, és a csuklójára tette a rózsaszín hajpántot, amellyel a haját kötötte.

2. Állókép filmből:

ileana D'cruz smink nélkül 2

Úgy tűnik, ez a kép egy filmből készült. A színésznő úgy tűnik, kifejezi a szorongást, vagy meggyőzi azt a személyt, akire néz. Alkalmi zöld felsőben van, és hevederes táska van rajta. A haja póniként van felkötve, és az első tincsei az arcára hullnak.

3. Stílusos:

ileana D'cruz smink nélkül 3

A képen látjuk, hogy Ileana stílusos fekete és lila szintetikus inget visel. Megmutatja gyönyörű mosolyát a kamerában, és rákattint.

4. Lövés a szabadban:

ileana D'cruz smink nélkül 4

A színésznőt a szabadban forgatták, ahol ránéz valamire, és a fotósok rákattintanak az oldalprofiljára. Szürke ingben, fekete kockás rajta, és mindkét kezével tartja a derekát, és mosolyog. Alján fekete farmert viselt. Jobb kezén gyöngyös karkötőt vehetünk észre.

5. Ártatlanság:

ileana D'cruz smink nélkül 5

Ez egy alkalmi kép a színésznőről. Barna felsőt és hosszú fülbevalót visel, valamint oxidált karkötője van, fekete gyöngyökkel. Haja nyitva van, és két oldalról szét van választva. Ránéz a kamerára, és a fotós egy ártatlan kinézetű képre kattint.

6. A rendezvényeken:

ileana D'cruz smink nélkül 7

Ileanára kattintottak egy alábbi eseményen. A fotós természetes felvételt készít a színésznőről, amikor mosolyogva hátratolja a haját. Kockás inget visel, fehér, barna és mályvaszínű árnyalatokkal.

7. A jógalövés során:

ileana D'cruz smink nélkül 7

Ezt a pillanatot lelőtték, miközben a színésznő pózol a jóga forgatásán. Égszínkék ujjatlan felsőt visel, amely a köldöke fölött van megkötve. Alul fekete torna nadrág van rajta. Haja szépen hátul van kötve, és lehunyja a szemét, és a feje fölé hajtott kézzel meditál.

8. Beszélgetés a médiával egy eseményen:

ileana D'cruz smink nélkül 8

A képek az alábbi eseményen találhatók. Elegáns fekete kabátot borított egy kockás ingre, és fekete napszemüveget visel. A haját hullámokban formálták. Nyitva tartják és egyik oldalról elválasztják. Mosolyogva beszél a médiának, és boldogan és élénken találkozik a környező emberekkel.

Olvassa el még: Kollywood hírességek smink nélkül

9. Ileana háziállattal:

ileana D'cruz smink nélkül 9

A színésznő vállon kevésbé kék ruhát visel, és kedvtelésből tartott kutya az ölében. A haját nyitva tartották, és két oldalról elválasztották a közepétől.

10. Priyanka Chopra apja imatalálkozóján:

ileana D'cruz smink nélkül 10

Ileana meghívást kapott Priyanka Chopra apja imatalálkozójára; erre a képre kattintottak. Fehér „kurti” -ot viselt, amelynek nyaka alatt vágások vannak, így stílusosnak tűnik. Világos fekete farmert és szandált visel, amely eltakarja a lábát. Van rajta egy napszemüveg is.