Madonna No Makeup Selfie Pictures – Top 13

A pop királynője, Madonna Louise Ciccone is tudja, hogy Madonna a zeneipar történetének egyik leghíresebb énekesnője. Ez az amerikai énekes a divat és a szépség világában is híres stílusikon. Míg Madonna fellép a színpadon, különféle sminktermékeket használ, hogy megkapja az adott dal kívánt megjelenését. Ez az elmélet a videóira is igaz. Gondolhatod, hogy ez az 56 éves popsztár mindig egy halom smink alá bújik, de ez nem igaz. Gyakran megmutatja természetes megjelenését, hogy örökölt szépségével lenyűgözze az embereket. A színfalak mögött Madonna szeret alkalmi ruhákat viselni és smink nélkül menni, hogy egyszerűen élvezze az életét. Tekintse meg a legjobb Madonna smink nélküli szelfi képeket a cikkben.

Madonna legjobb képei smink nélkül:

1. Kint az esőben Nézd:

Madonna smink nélkül 1

Madonnát úgy látták, mintha csak egy esőcseppbe lépett volna. Látták rajta, amint egy fekete bőr vízálló kabátot visel, és a saját tengerparti hullámai. A popkirálynőnek nincs sminkje, kivéve talán egy meztelen rúzst. A korához képest biztosan jól néz ki!

2. Az Nerdy Look:

Madonna smink nélkül 2

Madonna meglehetősen szokatlan megjelenést mutat ezen a képen. Úgy dönt, hogy biztonságban játszik egy egyszerű ruhában és saját sáljában. Bunkó szemüvege méltó megjelenést kölcsönöz neki. A haját hullámosan és megkötözve tartja. Úgy tűnik, hogy a repülőtérre utazik utazni, és nincs is jobb, ha kényelmesen tartja magát.

3. A Cowboy Look:

Madonna smink nélkül 3

Madonna ismét alacsony kulcsfontosságú a nyilvános szereplésben. Azt látják rajta, hogy egyáltalán nem sminkel. Szalmakalapja, fejhallgatója és kendője arra utal, hogy elutazik valahová, és siet. Teljesen szeretjük a kalap ötletét, hogy elrejtse rendetlen, kezelhetetlen haját. Okos, ugye?

4. Lusta hétfő reggeli szelfi:

Madonna smink nélkül 4

Hétfő reggel van, és Madonna ugyanúgy utálja, mint mi. Ebben a szelfiben látható Madonna hétfő reggeli bejegyzése, ahol nem sminkel, és úgy tűnik, még mindig nem siet a nap kezdetével. A szeme elárulja az előző esti buli fáradtságát. De biztosak vagyunk benne, hogy pillanatok alatt talpra áll!

5. Fáradt, de csinos:

Madonna smink nélkül 5

Madonna hosszú évek óta új rekordokat állít fel a hirdetőtáblán, és a zene történetének egyik legforradalmibb és leginspirálóbb zenei ikonjaként tartják számon. Annyira vonzó és hibátlan, hogy egy egyszerű szürke felső isteni megjelenést kölcsönözhet még egy hosszú fárasztó nap után is. Ebben a nőben van valami, ami megkülönbözteti őt másoktól.

6. Cselekvésre kész:

Madonna smink nélkül 6

Madonnát smink nélkül észlelték New York utcáin. Ez a kép egyértelműen elárulja, hogy minden idők kedvenc popsztárja nem igényel sminket ahhoz, hogy vonzó legyen. Szépsége tehetségéből fakad, ami az egyik legsikeresebb énekesnővé teszi a világon.

7. A zene érzése:

Madonna smink nélkül 7

A popsztárt, Madonnát a kamerába fogták, egy masszív, fehér pólót viselt, nyakában fejhallgatóval. Szőke haját lazán tartotta, és örömteli hangulatban látszott. Akik ismerik Madonnát, azt mondták, mennyire szereti visszatérni régi és egyszerű életébe, ahol nem esett csapdába a szépségápolási termékekből és kozmopolita kérdésekből álló ketrecben.

8. Ne szórakozz veled:

Madonna smink nélkül 8

Madonna zöld szeme egyedivé teszi őt a színpadon lévő összes többi nő közül. Nemrég smink nélkül koncertezett élőben, hogy tudatosítsa rajongóiban természetes szépségét. Ezen a képen a popkirálynőt zöld kalapban és azonos színű hosszú ujjú felsőben látták. Hacsak nem élő fellépésről vagy videófelvételről van szó, Madonna alkalmi dolgokat visel, és elkerüli a szempillaspirál őrületét.

9. Felkészülés a végrehajtásra:

Madonna smink nélkül 9

Madonnát akcióba fogták, amikor elindult egy helyszínről, ahol fellépett. A sajtó sem hagyta őt a hiú furgonnál. Levette minden sminkjét és divatos ruháját, és csak egy egyszerű kalapot és ujjatlan felsőt viselt.

10. Sportos nő:

Madonna smink nélkül 10

Néhány héttel ezelőtt megjelent egy hír, miszerint Madonna mobiltelefonját feltörték, és személyes képét a nyilvánosság elé tárják, amelyek közül a legtöbbjükben nem volt smink. Ez egyike azoknak a sminkmentes képeknek, amelyeken egy fiús vörös felsőt viselt, amitől egyszerűen lenyűgözőnek tűnt. Kétségkívül ő a valaha volt legszebb popénekes.

11. Melegen maradni:

Madonna smink nélkül 11

Madonna vonzóvá teheti egy egyszerű pulóverben és sálban. Alig van szüksége további sminkre. Ez az időtlen szépség láthatóan kecsesen öregszik kötött köpenyében és szürke sáljában. Biztosan a pénzükért ad pénzt a következő modelleknek.

12. Nincs smink élő koncert:

Madonna smink nélkül 12

Ezen a képen Madonna élő adásban volt, és teljes teljesítményét végigjátszotta anélkül, hogy bármilyen sminket sportolt volna. A tengerparti hullámok mellett fekete pólót választott. Teljesen leszögezte ezt a csupasz arcú pillantást egy csipetnyi meztelen rózsaszín rúzzsal, és lehet, hogy egy kicsit kiemeli az arcát.

13. Nincs majom körül:

Madonna smink nélkül 13

Madonna a show után is felháborító színpadi bohózatát viselte. Észrevették, hogy az utcán sétál gorilla arcú kalapban. Bátorság kell ahhoz, hogy lehúzzon egy ilyen ruhát, de hé! Ő Madonna! Biztosan jól néz ki ebben a meleg téli ruhában, és ha furcsa ruhákról van szó, nincs majom Madonnával!

Madonna bizarr divatjáról ismert. Egyike azon kevés hírességeknek, akik szeretik nyilvánosságra hozni hibáikat. Legyen borotvált hónalja vagy torz fogai, magabiztosan mutatja mindet képein. Bár durván néznek ki, meg kell becsülni a félelem nélkül való tartózkodását. Semmi sem tántoríthatja el Madonnát, és minden bizonnyal ő a sorsa főnöke. Madonna azt tanítja nekünk, hogy azoknak az embereknek, akik veled vannak a jó időkben, tudniuk kell, hogy ki vagy valójában. Remek ideológia, nem igaz?