Smink nélküli színésznő: 50 gyönyörű hősnő smink nélkül 2021

Ez a cikk többet tud meg az igazi és kedvenc hírességekről smink nélkül. Olvassa tovább ezt a cikket, hogy megértse, hogyan néz ki kedvenc színésznőnk kamera nélkül és a való életben. Ez a smink nélküli megjelenésű színésznő egyszerre megdöbbentő és meglepő.

A divatvilág csillogása és a színészi karrier mindig elbűvölő. Mindig megdöbbenünk azon, milyen jól néznek ki kedvenc színésznőink mind Bollywoodban, mind Hollywoodban, de mennyire ismerjük az erőfeszítéseiket a tökéletes megjelenés elérése érdekében? A művészeti és mozi élet nagy odafigyelést és átalakítást igényel, hogy a kamera elé kerüljön, és ez nem így néz ki a való életben. A megjelenés meglehetősen merész, híres, vintage, művészi és divatos egyszerre. Ezek az egyedülálló divatos megjelenések jól sikerülnek, ha az összes csillag a saját szintjén dolgozik.

Smink nélküli színésznő 50 gyönyörű hősnő smink nélkül 2021

50 legjobb híresség smink nélküli nő:

Most bemutatjuk a smink nélküli hollywoodi és bollywoodi hírességek listáját. Bizonyos esetekben ezek a hírességek smink használata nélkül jönnek ki, és emlékeztet arra, hogy nem különböznek tőled.

Biztosan féltékenynek érzi magát a szépségük, az alakjuk és az edzettségük miatt, de meglepődünk, ha smink nélkül készítik a tényleges képeiket. Összegyűjtöttük azokat a hírességeket, akiket smink nélkül nézünk ki. Ezek a következők.

1. Aishwarya Rai:

Aishwarya Rai smink nélküli indiai színésznők

A Bachchan bahu ellopta a szívünket 1994 -ben, amikor Miss World koronázták. Akkoriban más volt az idő, és a stílusa is. Az évek során megváltozott, vagy inkább fejlődött, és olyan szintre lépett, hogy az egész világ egyik legjobb arcának tartották. Bár az évek során változhatott, a szépsége, a hibátlan bőre, a ragyogó szeme és a belső díva változatlan maradt..

2. Katrina Kaif:

Katrina Kaif

Amikor először lépett a bollywoodi színpadra, angyali arcát és angyalszerű auráját dicsérő forgatagban kezdte. Pályafutása kezdete óta Katrina Kaif mély szemével és aranyos, mint a gomb arcával megnyerte a szíveket. Elkápráztatja a képernyőn és a képernyőn smink nélkül és smink nélkül.

3. Bipasha Basu:

Smink nélküli színésznő Bipasha Basu

Egyike azoknak a hírességeknek, akik mindent elértek, a tökéletes testtől a hibátlan arcig, a taposó karriertől a fitnesz DVD -ig. Ez a bong fitness -őrült híres filmjeivel ismertté vált, de elhaladt mellettük, és úgy döntött, hogy „én” időt tölt azzal, hogy rekonstruálja magát. Ennek eredményeképpen ma Bipasha Basu sminkkel vagy anélkül megfordítja a fejét, ahogy elmegy. Ha sminkkel hibátlanul néz ki, smink nélkül annál inkább. Csak egy csipetnyi béléssel csodákat tehet az arcába.

4. Kareena Kapoor:

Sminkfotók nélküli színésznők

Kareena Kapoor mindig hibátlanságot mutatott minden lépésében a debütáló film kezdetétől a mai napig. Valahogy így vagy úgy, de mindig is elkülönült a többitől nemcsak nagyszerű bőre vagy nulla mérete miatt, hanem óriási színészi képességei miatt is. Íme egy összehasonlítás sminkkel és anélkül, és összehasonlítva a kettőt, könnyen újra és újra beleszerethet a sminkbe.

5. Priyanka Chopra:

Minden színésznő smink nélkül fotó Priyanka Chopra

Az iparág egyik legjobb arca volt a hírhedt Priyanka Chopra, aki szélrohamként olyan helyzetbe került, hogy egyike azon deszidíváknak, akik nagy sikereket értek el a nemzetközi platformon. 2000 -ben Miss World koronázták, és azóta útja során hullámvölgyön ment keresztül, de mindig a földre tette a lábát. Itt a smink nélküli képen Priyanka hasonlít a szomszéd lányodhoz, aranyos megjelenésű, hibátlan bőrrel.

6. Alia Bhatt:

Hírességek smink nélkül Alia Bhatt

A fiatal, üde arcú szépség a neves filmrendező és producer, Mahesh Bhatt lánya, aki az elmúlt években egyszerű egyetemistaként debütált, majd ettől sokkal több szerepet töltött be. De egy dolog, ami miatt mindig kitűnt és büszke volt, az volt, hogy egyszerű szépsége összeolvadt a méz édességével. Alia Bhatt képe mindent elmond a nulla sminkarcáról. Még állandó érintések nélkül is istenien néz ki.

7. Deepika Padukone:

Minden smink nélküli hősnő Deepika Padukone:

A forgatás után merészkedett kevesebbet pótolni, és a templom környékén észlelték, ahol ismét bebizonyította a világnak, hogy egy kis smink- és hajápolás nem akadályozhatja meg belső szépségét. Deepika Padukone karrierje során csúcsokat és mélységeket járt be különböző szerepek kipróbálása közben, de az a szerep, amelyben a színésznőt smink nélkül, mégis hibátlanul alakítja, egyenesen és erősen áll.

8. Janhvi Kapoor:

Hírességek smink előtt és után Janhvi Kapoor

Íme egy híresség, aki soha nem hagyja abba a lenyűgözést. Mindenki tudja, hogy Janhvi a legendás Sridevi színésznő és a nagyszerű producer, Boney Kapoor lánya. Janhvi tavaly kezdett el színészkedni Dhadak filmjében. Folytatja anyja örökségét. Janhvi fáradtnak tűnik, talán egy forgatás után, de a bőre még mindig friss és gyönyörű.

9. Sonam Kapoor:

Sminkmentes hírességek Sonam Kapoor

A smink nélküli színésznő gyönyörűen néz ki a mosollyal. Fehér pamutból készült ruhát visel, tiszta formában. Ezen a képen bebizonyosodik, hogy ilyen egyszerű az alkalmi időben. Ugyanakkor kiemelkedő megjelenésű smink nélkül.

10. Kangana Ranaut:

Hősnők smink nélkül Kangana Ranaut

Itt van az a lány, akit mindannyian gyűlölni fogunk a tökéletessége miatt, és titokban irigyeljük őt a kinézete miatt. Kangana Ranaut tökéletesen és gyönyörűen néz ki, miközben a konyhában izzaszt főzőételeket, és meglepő módon mégis fantasztikusan néz ki.

11. Vidya Balan:

Vidya Balan smink nélküli hírességek képei

Így néz ki Vidya Balan smink nélkül. Határozottan smink nélküli gyönyörű hírességek közé tartozik, és ragyogó arca csak kiemeli szépségét. Smink nélkül vonzónak és természetesnek tűnik, és teljesen megingatja ezt a megjelenést. A kép, bár sokak számára megdöbbentő volt, több nő számára is elképesztő. Ez a színésznő hosszú utat tett meg.

12. Sonakshi Sinha:

Híres hírességek smink nélkül Sonakshi Sinha

Elgondolkozott valaha azon, hogyan néznek ki olyan színésznők, mint Sonakshi Sinha, a smink nélküli hírességek? Titokban fogadjuk el, hogy gyönyörűen néz ki, és érdemes megcsodálni. Teljesen jól néz ki gyönyörű természetes megjelenésével. A smink nélküli megjelenés nagyon egyszerű, aranyos és vonzó. Határozottan a kedvenceink közé tartozik.

13. Parineeti Chopra:

Gyönyörű hírességek smink nélkül Parineeti Chopra

Parineeti a bollywoodi filmipar egyik legjobb színésznője. Ő az egyik gyönyörű híresség smink nélkül, és teljesen természetesnek tűnik. Édes és ragyogóan ragyog ezen a képen. A megjelenés nagyon egyszerű, aranyos és szép. Teljesen természetesnek és smink nélkül ugyanúgy néz ki, és sokan szeretik

14. Shraddha Kapoor:

Celebrity smink nélküli nő Shraddha Kapoor -on

Míg láttuk, hogyan néznek ki a smink nélküli bollywoodi hírességek, itt van még egy Shradha Kapoor. Ez az édes kinézetű lány ugyanolyan sminkkel vagy anélkül. Egyszerű, okosnak tűnik és teljesen lendületes a mindennapi életében is. Ez a kép nagyon egyszerű, ahogy a személyisége is. Nem szeretjük őt?

15. Anushka Sharma:

A legszebb hírességek smink nélkül Anushka Sharma

Gondolkozott már azon, hogy más indiai híresség fotók smink nélkül hogyan néznének ki? Ez egy Anushka Sharma képe egy étteremben. Smink nélkül is rettentően aranyosnak tűnik. És teljesen természetesnek tűnik, nem minden természetes ragyogásával? Ez volt a repülőtéri megjelenése, amely hírhedt volt az egyik útján. Hogy tetszel neki?

16. Keira Knightley:

Képek hírességekről smink nélkül Keira Knightley

Akciókkal teli bejegyzést tesz a Karib-tenger kalózai: A fekete gyöngy átka jellegzetes filmjeibe, Orlando Bloommal és Johnny Depptel együtt Keira Knightley a világszerte jól ismert csaj szintjére emelkedett. Olyan, mint egy brit Natalie Portman. Keira Knightley megjelenése szép és smink nélküli. Többnyire smink nélkül is jelen van az eseményeken. Ő, mint brit szépség, tökéletes arcszínnel és mesés csontstruktúrával rendelkezik.

17. Angelina Jolie:

A legforróbb hírességek smink nélkül Angelina Jolie

Angelina Jolie azt a benyomást kelti, hogy mindene megvan, hírnév és szépség. A világ egyik legszebb vagy legszebb nője. És tudjuk, hogy díjnyertes színésznő, Oscar-díjat, egy Screen Actors Guild-ot és három Golden Globe-díjat kapott. Az Egyesült Nemzetek Menekültügyi Főbiztosságának egyedülálló képviselője. Brad Pitt felesége, aki ma az egyik legszebb férfi. A legjobb, hogy smink nélkül is csodásan néz ki.

18. Penelope Cruz:

Hírességek csúnya smink nélkül Penelope Cruz

A spanyol színésznő, Penelope Cruz 16 éves korától kezdve főszerepet játszott olyan képeken, mint a Blow, Sahara és Gothica. Ezek a filmek híresek a rendkívül jó megjelenéséről. Tökéletes és természetes megjelenése és alakja van, ezért az év végén megjelenik a párizsi Grevin Wax Múzeumban.

19. Ann Jacqueline Hathway:

Hírességek smink nélkül Ann Jacqueline Hathway

Ann Jacqueline Hathway a People magazinok között maradt a világ 50 legszebb embere között. Ez azonban a sminkkel történt. A smink nélküli Ann Hathway teljesen más történet. Egyike az 50 legrondább smink nélküli szupersztár között. Ez a legcsúnyább smink nélküli híresség rangsorba lépett, miután Mia Thermopolis -t játszotta a Disney -fájlban, a Princess Diaries -ben. A Chaos és a Brokeback Mountain megerősítette a helyét hollywoodi sztárként.

20. Cameron Diaz:

Cameron Diaz smink nélküli hírességek fényképei

Cameron Diaz az elmúlt két évtized egyik nagy uberbabája, aki a világ embereit csorgatta a megjelenések sorától Hollywood egyik legsikeresebb filmjében. A Maszkban és a Máriában van valami tiszta fiatalos szépségtől kezdve a kora-középkor korszerűbb megjelenéséig a The Green Hornet and Bad Teacher-ben még nem veszítjük el a hitünket, az alábbi képek ellenére (ez alatt!).

21. Amber Heard:

Forró hírességek smink nélkül Amber Heard

Ez egy másik megjelenés egy híresség nélkül a smink nélkül. Gyönyörű kívül -belül. Természetes megjelenése teljesen lélegzetelállító és friss! Itt egy kép smink nélkül. Ezen a képen látható, hogy a kutyáját tartja, és teljesen ringatja a tekintetét. Teljesen elképesztő, nem igaz?

22. Megan Fox:

Celebrity no smink selfies Megan Fox

Ki ne ismerné ezt a híres színésznőt? Megan Fox, a televízió és a filmek szenzációja itt van a sminkje nélkül. Ugyanúgy néz ki itt a való életben, fiatalos arccal és kedves mosollyal. Valódi megjelenése sokakat és sok nőt lenyűgözött a való életben, és ihletet merítenek a bőrápolásában.

23. Charlize Theron:

Híresség nők smink nélkül Charlize Theron

Charlize Theron, az amerikai filmszínésznő és producer, smink nélkül. Bár teljesen lélegzetelállító a kamerában és a hollywoodi életben, nem vagyunk döbbenve, amikor észrevesszük, hogyan néz ki a való életben? Megdöbbentően néz ki, annyira más a smink nélkül a való életben, igaz? Nagyon más és egyszerű, mint a tényleges tévé- és filmvilág.

24. Blake Lively:

A legcsúnyább hírességek smink nélkül Blake Lively

Ki ne csodálná a szép Blake Lively képeit? Állandóan tanúi vagyunk annak, hogy a családi képei folyamatosan vírusosak. Ez a híres nő így néz ki smink nélkül. Ez a híresség smink nélküli nő biztosan tönkreteszi az internetet, nem? Ez a szépség egy stílusikon a csillogásiparban és a divatvilágban, és most megdöbbenve látjuk őt a való életben.

25. Kerry Washington:

A legszebb hírességek smink nélkül Kerry Washington

Kerry Washington itt smink nélkül. Annyira szép és nyersen néz ki, nem igaz? Határozottan nincs szüksége sminkre, mivel természetes módon gyönyörű. Ez egy másik hollywoodi híresség smink nélkül.

26. Kate Winslet:

Gyönyörű nők smink nélkül Kate Winslet

A szép az egyetlen szó, amit most kimondhatunk. A híres Kate Winslet smink nélkül is lélegzetelállítóan néz ki. Merésznek és gyönyörűnek tűnik. Természetesnek, csodálatosnak és smink nélkül pontosan ugyanúgy néz ki, mint a való világban. Nem csodálkozunk és örülünk, hogy így látjuk?

27. Scarlett Johansson:

Scarlett Johansson smink nélküli hírességek képei

Itt van egy kép, amit Scarlett Johansson színésznőről smink nélkül találtunk. Ugyanolyan édesnek tűnik, mint többé -kevésbé a kamerában. Természetes és szép. Abszolút egyszerű és természetes, és mindenki imádja a glitz világban, smink nélkül is, mivel gyönyörű és csodálatos megjelenése van

28. Jennifer Lawrence:

Csinos hírességek smink nélkül Jennifer Lawrence

Itt egy természetes kép Jennifer Lawrence -ről smink nélkül. Ki ne ismerné ezt a színésznőt? Biztosak vagyunk benne, hogy mindenki hallotta a nevét. Így néz ki átalakítás nélkül. Nem meggyőző, ugye? Ez teljesen megdöbbentő kép sokunk számára, mint mi, és teljesen elkápráztatunk a valós kinézetétől.

29. Adriana Lima:

Smink nélkül elkapott hírességek Adriana Lima

Akár sikeres, mint egy kis nerd sikk a szemüvegében, akár friss arcát tárja a világ elé, Adriana Lima kétségtelenül szépség. Az első kép eredeti és aranyos, a második pedig azt mutatja, hogy enyhe csillogás van az orrán, ami nem okoz nehézséget, ha teljes mosolya és gyilkos magabiztossága van.

30. Sienna Miller:

Hírességek, akik nem sminkelnek Sienna Miller

Sienna gyakran nélkülöz minden sminket. Annak ellenére, hogy határozottak vagyunk a nyaralásból visszanyert sugárzás előnyeiről, Sienna gyönyörű, egyszerű arcú, ahogy teszi. Ha lenne nő a helyében, akkor pénzt takarítana meg a sminkpulton!

31. Christina Applegate:

Vicces képek hírességekről smink nélkül Christina Applegate

Christina bőre sápadtnak és enyhén foltosnak tűnik, de smink nélkül gyönyörű. Egy kis szemceruza, meztelen szájfény, és némi bronzosítónak vissza kell vennie a színt az arcába! Jól néz ki: a jelek ellenére a bőre és az arckifejezése szélsőséges.

32. Reese Witherspoon:

A legjobb hírességek smink nélkül Reese Witherspoon

Reese Witherspoon jóképű, valamint tehetséges színésznő, és olyan díjakat is nyert, mint a Golden Globe-díj, a Screen Actors Guild Award, valamint vezető szerepet vállalt olyan filmekben is, amelyek továbbra is kasszasikerek maradtak, mint például a Charlie angyalai és 50 első randi. Lenyűgözően néz ki smink nélkül is.

33. Katherine Heigl:

Színésznők sminkkel és anélkül Katherine Heigl

Katherine smink nélkül is nagyon csinos. Elvesztette a vörös szőnyegen való „lelkesedést”, de az élet nem vörös szőnyeg, és nincs szükség arra, hogy valaha is zavarban legyen, ha smink nélkül elkapja. Különösen az első képen a mosolya minden, amire szüksége van! Természetes szépsége megjelenik ebben.

34. Jessica Alba:

Sminkkép nélküli színésznő Jessica Alba

Jessica Alba a természetes szépséget bizonyítja ezen a fotón. Meghosszabbított szempillái, öltözött szemöldöke és selymes haja teljessé teszi őt egy közelről minden pillanatban. Gyönyörűen néz ki smink használata nélkül.

35. Amanda Seyfried:

Hősnők sminkfotók nélkül Amanda Seyfried

Amanda Seyfried természetes szépség, és amikor felébred az ágyból, frissnek és élénk megjelenésűnek tűnik. Egyetlen híresség sem tudna gondolkodni anélkül, hogy sminkelne, de Amanda hibátlanul nyugodtnak látta a sminket a vörös szőnyegen. Micsoda baba! Vagy mondhatja azt is, hogy Miss Natural. Zöld szemei ​​gyönyörűen néznek, megfosztva a hamis szempilláktól a bőr alatt, ajkai pedig teltnek és húsosnak tűnnek, minden kétséges szájfénytől mentesnek, ami miatt a szája minden kezdete érzékelhető.

36. Kelly Clarkson:

Gyönyörű színésznő smink nélkül Kelly Clarkson

Kelly Clarkson amerikai pop-rock énekes, valamint dalszerző. Kelly Clarkson American Idol néven is ismert, valamint zenei képességeiről és nem a kinézetéről híres. Ezek a fotók bizonyítják, hogy smink nélkül jól néz ki.

37. Beyonce:

A legszebb színésznő smink nélkül Beyonce

Beyonce énekesnő magabiztosan küldött magáról egy fényképet smink nélkül a Tumblerre, amely mindenkit elcsendesít csodálatos bőrével. A popsztár egy hajón ünnepelte 31. születésnapját csokoládétorta és bikini képeivel. Az emberek többsége nagyon féltékeny, hogy smink nélkül is le tudja hordani szépségét. Másrészt csak Beyoncé képes göndörödni, és a befejezetlen haj szexinek tűnik.

38. Katy Perry:

Színésznő smink előtt és után Katy Perry

Katheryn Hudson Perry néven született. Kaliforniából származik, és ez a szépség 1984. október 25 -én született. Katy pop -előadó, színész és üzletasszony. Újítása az „I kissed a Girl” című szám kiadásából ered, amely a reklámok sarokról sarokra növeli a jó kritikákat. Ő volt a Billboard 2012 -es év nője. Remekül néz ki sminkkel vagy anélkül.

39. Lady Gaga:

Smink és smink nélkül Lady Gaga színésznő

Mindannyian annyira hozzászoktatok, hogy Gagát teljes jelmezben láthatjátok a smink teljes arcán keresztül. Lady Gaga sokkolta a világot, amikor smink nélkül ment a teljes magazinért. Most, hogy kétszer kell lebiggyesztenie egy szemhéját, miután megnézte ezt a természetes pillanatot! Mindenki kíváncsi a természetes arcára, amely nem látható az arcfesték alatt. Ezen a képen nagyon magabiztosnak tűnik saját bőréről. A legtöbb ember csúnya és szégyenletes dolgokat mond a megjelenéséről, másrészt rajongói szeretik drámai sminkjeit, és azt mondják, hogy gyönyörűnek tűnik, mint egy fotó smink nélkül.

40. Jessica Simpson:

Smink nélküli filmszínésznő Jessica Simpson

Jessica Simpson egy híres személyiség, aki gospel énekesként dolgozik. Átmegy a popzenei színtéren a tinédzser popénekesek jóváhagyásának csúcsán. 2010 -ben smink nélkül bekerült a Marie Claire magazin borítójába, és olyan gyönyörűen nézett ki.

41. Ariana Grande:

Cini színésznő smink nélkül

Mindannyian szerelmesek vagyunk ebbe a népszerű énekesbe, igaz? Így néz ki smink nélkül. Még mindig édesnek és aranyosnak tűnik, és a smink nélküli megjelenése is abszolút szívszeretet. Édes, fiatal kinézete még mindig megmaradt, és egészen egyszerűnek tűnik. Határozottan szívtiprója sok jognak! Ez a kép bal oldalon sminkkel, jobb oldalon pedig smink nélkül látható pónin.

42. Jennifer Lopez:

Filmszínésznő sminkfotók nélkül Jennifer Lopez

Ki nem hallotta ezt a híres énekes nevet? Bár mindenki hallotta volna a dalait az élet egy bizonyos szakaszában, itt van egy kép smink nélkül. Mennyire csalódás igaz? Smink nélkül sokak számára teljesen megdöbbentőnek tűnik. A megjelenés meglehetősen egyszerű és tompa, ahogy sokan csodálkoztak. A smink megjelenése jól illeszkedik az arcára, és csak a sminkben szépségikon

43. Miley Cyrus:

A legjobb színésznő smink nélkül Miley Cyrus

Ki ne ismerné ezt a híres nevet? A gyerekektől a felnőttekig mindenki hallotta volna őt. Így néz ki a való életben. Nézd meg! Ez egy újabb megdöbbentő kép mindannyiunk számára, tekintettel arra, hogyan néz ki smink nélkül. Teljesen tompa és egyszerű, természetesnek tűnik. Határozott módon szépség!

44. Shakira énekes:

Sminkkép nélküli színésznő

Megdöbbentő nem ?! Miközben mindannyian csodáltuk a dalait és a személyiségét, hogy néz ki a való életben, smink nélkül. ezen a képen egyszerűnek tűnik, csupasz hajjal és természetes megjelenéssel. Pompásan néz ki, nem? Nem csoda, hogy olyan szép és divatos ikon is, tekintettel az arcvonásaira! Abszolút szerelem!

45. Rihanna énekes:

Helyi hírességek smink nélkül

Így néz ki a híres énekesnő smink nélkül. Jó híresség énekesnő, és megdöbbenve látjuk, hogyan néz ki ez a merész személyiség a képernyőn a való életben. Teljesen merésznek és vadnak néz ki a funky jellegű módon, ha smink nélkül pattan. Természetes megjelenése határozott szívtipró, nem igaz?

46. ​​Selena Gomez:

hírességek smink nélkül

Hű, aranyos smink nélkül is. Igaz, ugyanaz a gondolatunk. Bár édes arca nem változott smink nélkül sem, ő természetesen jobban néz ki az átalakítással. A kép egészen fiatal, természetesnek és nagyon aranyosnak tűnik. Arca fiatalsága sokat megőriz smink nélkül, mint sminkkel.

47. Britney Spears:

Női hírességek smink nélkül

Így néz ki a valódi Britney Spears sminkje nélkül. Míg ő teljesen lendületes a képernyőn, itt hogyan jelenik meg a valós mindennapi életben. Nagyon másnak és megváltozottnak tűnik. El sem hisszük, hogy ő az, ha nem tudjuk összehasonlítani a képét smink nélkül. Ez sokk volt számunkra!

48. Taylor Swift:

Női csillagok smink nélkül

Íme egy igazi kép a híres énekesről smink nélkül. Ez a fiatal és híres személyiség, aki fiatalkorában régóta hírnévre tett szert, még a mindennapi életben is gyönyörűen néz ki. Ismét megdöbbentő, mert nem vártuk ezeket az eredményeket. Aranyosnak és egyszerűnek tűnik, mint mi a mindennapi életben.

49. Gwen Stefani:

Gyönyörű lányok smink nélkül

Így néz ki Gwen Stefani énekesnő smink nélkül. Bár imádjuk képeit, amelyeket a közösségi médiában látunk, ez megdöbbentő volt számunkra! Smink nélkül teljesen másképp néz ki. Még csak nem is ismerhetjük fel teljesen az igazát. Nagyon változik a való világban és a sminkvilágban. Megdöbbenünk!

50. Nicky Minaj:

A világ legszebb nője smink nélkül

Nicky Minaj az öncentrikus sorozatokat tette közzé az Instagramon a zuhany alatt. Miután kinézett, a legtöbb ember összezavarodik, mert ebben az időben soha nem tartott magánéletet. Többnyire sminkmániás sztár, de ezúttal esélyt ad arra, hogy az emberek lássák természetes szépségét. Sokan csodálkoznak Nicki bőrén, és azt mondják: Szerencsés hölgy!

Tippek a bőrápoláshoz és a követendő rutinhoz:

Ki ne szeretne minden nap gyönyörűnek látszani? Íme néhány szép bőrápolási tipp, amelyet követni kell a ragyogó, tiszta bőrért.

  1. Naponta legfeljebb háromszor mosson arcot. Több szappan és vegyszer nem jó és ajánlott.
  2. Legalább hetente hetente végezzen gyógynövényradírt.
  3. Használjon tisztító krémet a bőr minden porának és szennyeződésének tisztításához.
  4. A természetes gyümölcsök, mint a papaya és a paradicsom, szuperül hatnak a bőrre, és simává és fényessé teszik a bőrt.
  5. Ne használjon sok vegyszert. Próbáljon hetente kétszer festéket használni.

Remélem tetszett ez a cikk a hírességekről smink nélkül. Itt vannak Bollywood és Hollywood hírességei smink nélkül a való életben.