Top 10 Bella Thorne smink nélkül

Az amerikai színésznő, modell, író stb smink nélkül elképesztőnek tűnik. Az egyetlen Bella Thorne -ról beszélünk. Nagy tévés személyiség is, és arról híres, hogy félelmetes, egyedi szépségét jeleníti meg a képernyőn. Bella szereti egyszerűnek és valóságosnak tartani a lencse mögött, és néha túlságosan is megszereti természetes vonzerejét, és elég gyakran mutatja a csupasz arcát. Ez a cikk ezekről a pillanatokról szól. Itt a legjobb képeket nyújtja Belláról, ahol nulla sminket visel az arcán.

1. A smink nélküli szelfi:

Bella Thorne smink nélkül

Ez Bella egyik legszebb képe, ahol a nulla sminkes arcát sportolja természetes vonzerejével együtt. Itt Bella olyan ártatlan és gyönyörű, hogy vonzereje miatt ez az egyik legjobb Bella trón, sminkképek nélkül.

2. Egy másik smink nélküli szelfi:

Bella Thorne smink nélkül 2

Itt van még egy fantasztikus szelfi Belláról, amely megmutatja természetes vonzerejét. Majdnem ugyanúgy néz ki, mint amikor sminkel. Így el tud menni egy eseményre. Teljesen elképesztően néz ki ezen a képen, ahol egyáltalán nem visel sminket.

3. A régi kép:

Bella Thorne smink nélkül 3

Nyugodjon meg, egy dolog biztosan állítható, hogy Bella nem hamis. Szereti természetes szépségét, és nem kell, hogy a szépségápolási termékek segítségével sokkal vonzóbbá tegye. Elég figyelmet kaphat, ha egyszerűen megmutatja természetes vonzerejét.

4. A 2014 -es szelfi:

Bella Thorne smink nélkül 4

Bella 2 évvel ezelőtt így nézett ki, és úgy tűnik, hogy a szépsége az életkorral növekszik. A vonzereje egészen egyedi, és semmihez sem hasonlítható. Bella mindenképpen fantasztikusan néz ki sminkkel. De az embereknek inkább természetes szépségképeket kell keresniük Belláról, mintsem Bella Throne sminkképeket.

5. A durva haj szelfi:

Bella Thorne smink nélkül 5

Ez a szelfi kicsit más, mint az előzőek. Itt sokkal lenyűgözőbb és csábítóbbnak tűnik, és ez a kép elég ahhoz, hogy lenyűgözze gyűlölködőit és azokat az embereket, akik nem ismerik.

6. Az imádnivaló arcvonás:

Bella Thorne smink nélkül 6

Bella szeret smink nélküli szelfiket készíteni róla. Ez egy kép, ahol Bella ismét természetes vonzerejét sportolja fantasztikus mosolyával együtt. A kép elmondható, hogy az egyik legjobban értékelt Bella Throne, sminkkép nélkül.

7. A cuki:

Bella Thorne smink nélkül 7

Bella biztosan a cuki. Ha nem tudná, akkor ez a kép felfedheti ezt a titkot. Erre a képre kattintottak, miközben Bella Throne a szabadban turmixolt. Ez valószínűleg az egyik legjobb kép Belláról, anélkül, hogy bármilyen szépségápolási terméket viselne, és még mindig ellopná a show -t.

8. A repülőtéren:

Bella Thorne smink nélkül 8

Itt Bella más és sokkal érettebb változata lehet, ahol természetes vonzerejét és félelmetes mosolyát mutatja be. A kép annyira szép, hogy könnyen lenyűgözheti az embereket az interneten.

9. Az a frizura Bár!

Bella Thorne smink nélkül 9

Ez volt Bella frizurája néhány hónappal ezelőtt. Itt teljesen máshogy néz ki. A frizura miatt más embernek tűnik. De az arca és az arcvonása ugyanaz. Ez a retro vegyes, modern tapintású frizura tökéletesen megfelel neki.

10. A hátsó állókép:

Bella Thorne smink nélkül 10

Ezt a képet Bella tette közzé az Instagramon. A Bella smink nélküli képe biztosan magasra teszi a lécet. A hölgyeknek sokat kell dolgozniuk étrendjükön és szépségükön, hogy így nézzenek ki. De Bella számára ez természetes.

Bella Thorne nagyon szép, és smink nélkül szinte ugyanúgy néz ki. Ez a cikk igazolja a fenti állítást. Hosszas vita után egy dolog biztosan állítható, hogy Bella valószínűleg valóban büszke természetes vonzerejére, és ezért olyan gyakran mutatja be.