Top 15 Jessica Alba smink nélkül

Minden srác álma hercegnője, Jessica Alba Hollywood egyik leghíresebb színésznője. Nem csak szerepjátékos, hanem jól bevált üzletasszony és modell is. Valószínűleg az egyik legkönnyebben felismerhető híresség Amerikában. Számos sikeres filmet forgatott, és elnyerte a Teen Choice Award, Saturn Award stb. És még sok más díjat. Eredményei végtelenek, és karrierje virágzik a korral, például szépségével. Ez a nő 35 éves, és még mindig úgy néz ki, mint egy 18 éves lány szerepét. Ebben a cikkben a színésznő smink nélküli képeinek legjobbjait tárgyaljuk.

1. Az igazi arc:

Jessica Alba smink nélkül 1

Jessica Marie Alba minden bizonnyal a szórakoztatóipar egyik legszebb híressége. Gyönyörűnek tűnik ebben a korban, és úgy tűnik, mintha a szépsége ragaszkodott volna hozzá, és nem fordult volna szembe. Ez a kép igazolja ezt a kijelentést, és bizonyítja, hogy ez a nő valójában milyen jól néz ki.

2. A minimális smink megjelenés:

Jessica Alba smink nélkül 2

Ha hajlandó látni néhány Jessica Alba smink nélküli képet, akkor ne ájuljon el, amikor a szépség jó értelemben megmutatja arcát smink nélkül. Manapság még vonzóbbnak tűnik, és még mindig lenyűgözheti rajongóinak nagy számát csábító szemével és imádnivaló arcával.

3. A legutóbbi pillanatok:

Jessica Alba smink nélkül 3

Ez a hollywoodi szépség egyik legfrissebb képe. Erre a képre kattintottak, miközben ez a gyönyörű nő kilépett otthonából. A kép a javára szól, és a Jessica Alba smink nélküli képek kategória egyik legjobbjának mondható.

4. A zavart megjelenés:

Jessica Alba smink nélkül 4

Most ideiglenesen kilép a filmszakmából, megpróbálja a lehető legjobban lelkesíteni a paparazzikat. De a médiát vonzza a szépsége, ezért sajnos nincs hová bújnia. Nagyon félelmetesen néz ki ezen a képen, és ez a gyönyörű nő egyik legszebb képe lehet. Egyszerű ruhakészlettel ringathatja természetes megjelenését. Zavarodott arca is alkalmasnak tűnik arra, hogy smink nélkül szépnek nevezze.

5. Az imádnivaló arc:

Jessica Alba smink nélkül 5

A legtöbb embert lenyűgözte Jessica természetes arca, amikor először megjelent a képernyőn. Szépségét semmihez sem lehet hasonlítani, és ez a kép valószínűleg minden idők egyik legszebb képe. Nagyon aranyosnak tűnik ebben a ruhában és különösen ebben a frizurában.

6. A kimerült tekintet:

Jessica Alba smink nélkül 6

Jessica általában így néz ki egy mozgalmas nap után. Nem mondhatjuk, hogy nem csábító. Inkább majdnem ugyanúgy néz ki anélkül, hogy az arcán nehezedne a rengeteg smink, amelyet általában felvesz, mielőtt egy jelenet forgatásának eseményére indul. Ha valóban tisztességes Jessica Alba sminkképeket keres, akkor ez nagyon jónak mondható.

7. A rajongók számára:

Jessica Alba smink nélkül 7

Jessica határozottan azok közé a személyiségek közé tartozik, akik nem rajongnak a sminkért. Ha igazán fantasztikus, smink nélküli képeket keres erről a színésznőről, akkor ez az egyik legjobb, amelyet ebben a kategóriában talál. Ez mutatja az eredeti csábítást, ami az arcában rejlik. Abban a pillanatban, amikor ez a kép készült, Jessica gyönyörű ruhájával és smink nélküli, dögös megjelenésével fokozta az utcai meleget.

8. A minimalista:

Jessica Alba smink nélkül 8

Ezen a képen Jennifer látható, minimális mennyiségű sminkkel az arcán. Elég vonzónak tűnik egy nő számára, aki legtöbbször nem szeret túl sokat sminkelni az arcán. Ez a különleges frizura gyönyörűbbé teszi őt, mint valaha ezen a képen.

9. A túra utolérése:

Jessica Alba smink nélkül 9

Jessica felpattant, miközben belépett az autójába. Anélkül, hogy az arcán szépségápolási termék jele lett volna, nagyon vonzónak tűnt. Jól karbantartott szőke frizurája tökéletesen illik hozzá, és egészen csábítóvá teszi. Nagyon kevés nő van, aki ilyen félelmetesnek tűnhet ilyen egyszerű és smink nélküli megjelenéssel.

10. Still Beauty:

Jessica Alba smink nélkül 10

Ez egy nagyon jó kép Jessicáról, amely akkor készült, amikor csendben ült, és a mobilján dolgozott. Ez a nő szinte mindent viselhet, amit szeretne, és ebben csodálatosnak tűnik. Ez a kép ezt bizonyítja, és megmutatja, milyen csábító és édes ez a hollywoodi szépség sportos nehéz smink nélkül.

11. Divatos nő:

Jessica Alba smink nélkül 11

Jessica szeret stílusban maradni. Alkalmazta a józan eszét, és megpróbálta elrejteni az arcát a sapkával, de könnyen rájöhetünk, hogy ugyanaz a hollywoodi tehetség, aki smink nélkül olyan gyönyörű. Az Alba egyedülálló és gyönyörű arca textúrájából kitalálható, hogy őt ábrázolják ezen a képen.

12. Vörös haj:

Jessica Alba smink nélkül 12

A szem smink mellett Jessica teljesen sminkállónak tűnik ezen a képen. Még semmiféle méltányossági krémet nem tett a krémjére, és ezért látható a barnulása. Ringatja a minimális sminket, és jobban néz ki, mint bárki megpróbálhatja.

13. A Premierben:

Jessica Alba smink nélkül 13

Ezek a képek abból az időből származnak, amikor Jessica minimális sminkfelhívással csattant fel a Fantastic Four premierjén. Nagyon szép ruhát viselt, és természetes fénye elragadta a figyelmet.

14. A babával:

Jessica Alba smink nélkül 14

Jessica sminkképek nélkül esik az esőben ebben a cikkben, és másokhoz hasonlóan ez is bemutatja ennek a nőnek a természetes szépségét. Olyan félelmetesen néz ki ezen a képen, ahol magabiztosan mutatja természetes vonzerejét egymillió dolláros mosolyával együtt.

15. Rész Családi kép:

Jessica Alba smink nélkül 15

Ez jó családi leleplező kép lehetett volna, hacsak nem hiányzik ez a kép. Egy dolog látszott a helyén, ez volt a csábító természetes fénye, amellyel született.

Ez a cikk hozza el a top 15 smink nélküli képet Jessica Albáról, amelyek bemutatják természetes arcát. Ezek a képek a legjobbak közül vannak, amelyeket a Jessica Alba smink nélküli képek kategóriában találhat. Ezek meg fognak győzni arról, hogy higgyen a természetes vonzerejében.