Top 9 Kriti Sanon smink nélkül!

Kriti Sanon Bollywood növekvő női szépsége. Miután karrierjét modellezéssel kezdte, először debütált egy telugu filmmel. Első bollywoodi debütálása a Heropanti volt, amelyet tavaly év elején adtak ki. Kétségkívül nagyon tehetséges és nagyon szép is. Szeret egyszerű életet élni, és a legtöbb időt a családjával tölti, amikor nem forgat. Miután elnyerte a Filmfare díjat a színésznőnek a debütáló szerepben, hihetetlen rajongói követést ért el. Napjainkban csodálják alázatos természete és a smink nélküli természetes szépség intelligens és magabiztos megjelenítése miatt.

Gyönyörű Kriti Sanon smink nélkül:

Íme néhány Kriti Sanon legjobb smink nélküli képe, amelyek bebizonyítják, hogy ez a lány sokkal több, mint egy hagyományos műanyag divatmodell.

1. Örömteli hangulatban:

Kriti Sanon sminkképek nélkül 1

Ezt a Kriti -képet sokkal jobban megragadta, mielőtt csatlakozott a filmekhez. Itt olyan egyszerűnek, de olyan vonzónak tűnik, még a smink nélkül is. Természetes szépsége nem hasonlítható egyetlen fiatal színésznőhöz sem a hindi filmiparban. Egy egyszerű rózsaszín felső olyan istenivé tehet egy lányt, ezt a tényt Kriti bizonyította aznap.

2. Apa lánya:

Kriti Sanon smink nélkül 2

Ez a kép Kritiről a húgával és az apjával. Azoknak, akik kellően ismerik Kritit, tudnia kell, hogy szeret szabadidejét a családjával tölteni. Ez a kép akkor készült, amikor a Sanon család nyaralni ment, és amint látjuk, nagyon jól szórakoztak. Kriti olyan egyszerűnek tűnik smink nélkül, de mégis elég szép ahhoz, hogy felvegye a versenyt az Anyatermészet szépségével.

3. Új lány a városban:

Kriti Sanon smink nélkül 3

Kriti jelenleg Bollywood legújabb lánya. Miután elnyerte a Filmfare díjat a legjobb színésznőnek debütáló szerepében, egész Indiában elismerték. Egyszerű és megalázó természete az egyik fő oka az eddigi sikereknek. Kriti bármit viselhet, amit csak akar, és jól néz ki rajta, akár egy hétköznapi felsőt és egy fekete sapkát, anélkül, hogy smink lenne az arcán.

4. A családi portré:

Kriti Sanon smink nélkül 4

Ez egy szép kép a Sanon családról, ahol Kritit alkalmi ruhákban és nulla sminkben látják. Alig igényel szépségápolási terméket csábító képének javítására. Ebből a képből kiderül, hogy Kriti gyorsan felvehet valamit a szekrényéből, és rendkívüli megjelenést kölcsönözhet neki. Ez a természetes szépség ereje.

5. Egy újabb sminkmentes pillanat:

Kriti Sanon smink nélkül 5

Ahhoz, hogy a filmiparban dolgozzon és egyszerre több filmen dolgozzon, Kritinek számos szépségápolási terméket kell felvennie, és számos szépségápolást kell elvégeznie. De ez nem befolyásolja a magánéletét. A valóságban még mindig az az apuka kislánya, aki szereti, ha mindig egyszerű és alkalmi. Kapcsolatai régi barátjával még mindig érintetlenek, és határozottan nem habozik megmutatni természetes szépségét. Itt láthatja őt természetesnek smink nélkül.

6. A családi csoport szelfi:

Kriti Sanon smink nélkül 6

Kriti egy egész családi szelfit tett közzé Instagram -profilján. Itt sportolja a smink nélküli arcát. Egy lány, aki a filmiparban dolgozott, még soha nem volt ilyen egyszerű. Feltűnő hírneve nem befolyásolja a megjelenését vagy az öltözködési stílusát.

7. Foltos az utcákon:

Kriti Sanon smink nélkül 7

Kriti Sanont smink nélkül látták az utcán, miközben az edzőterembe tartott. Ez a fiatal szépség szeret smink nélküli megjelenését sportolni, amikor csak lehetősége nyílik rá. Elmondható, hogy meglehetősen büszke természetes szépségére, és drága sminkfelületek helyett szereti megmutatni isteni tehetségét..

8. Girl on Fire:

Kriti Sanon smink nélkül 8

Ez a Kriti képe megmutatja, hogy valójában milyen fitt és gyönyörű. Itt láthatjuk, hogy Kriti bemutatója gyakorolja kick-box képességeit, és bemutatja imádnivaló smink nélküli arcát, valamint rendkívül fitt és tónusos testalkatát..

9. Még egy sminkmentes kép:

Kriti Sanon smink nélkül 9

Az utolsó Kriti Sanon újabb sminkmentes képe, amelyet a családi lakóhelyén kattintottak. A szavak nem elégek ahhoz, hogy megcsodálják és értékeljék természetesen szép arcát ezen a képen.