Top 9 Nazriya Nazim smink nélkül

Míg a tenger többi hala keményen igyekezett modellkarrierre törekedni, Nazriya Nazim úgy döntött, hogy a horgonyzás mellett dönt a filmiparban. Nazriya színésznő, akit széles körben látnak a dél -indiai televíziós képernyők, ahol gyermekművészként vált híressé, aki később előléptette magát a slágerfilmek főszereplőinek eljátszására. Nazriya mindig is kecses hölgy volt, pontosan tudta, hol rejtőznek a tehetségek. Azonban a nyomás és a kemény munka alatt a leghibátlanabb szépségek közül is úgy omlik össze, mint egy süti. A professzionális smink és hasonlók nélkül azonban Nazriyán múlik, hogy milyennek látja magát. Mai cikkünkben meg fogjuk határozni, hogy Nazriya valóban képes -e megfelelni az elvárásainknak, még akkor is, ha az erős stúdiófények nem világítanak az arcára.

Csodálatos képek Nazriya Nazimról smink nélkül:

Összegyűjtheti Nazriya Nazim legjobb és ritka fényképeit smink nélkül, amelyek egyenesen vonzóak.

1. Minden mosoly Nazriya:

Nazriya Nazim smink nélkül 1

Nazriya természetesen nagyon vidám személy, és ez a kép mindent elmond erről a tényezőről. Mindig szeret pózolni a kamerának, megmutatva isteni tehetségét. Mint látható, Nazriya nem igényel sminket, hogy szép legyen. A mosolya elég smink, ha Nazriyáról van szó.

2. Napsütésű bőr:

Nazriya smink nélkül 2

A barnulás sportolása nagyon nehéz feladat, és ezt a munkát Nazriya nagy hatást gyakorolja. Figyelje meg, hogyan használja a barnaságát, hogy mindenhol szép legyen a hölgyek számára. Ez a kép különbözik a többitől, mivel Nazriya nem pompázik ragyogó fogsorával, de mégis ragyogóan szép, még smink nélkül is.

3. Autós szelfi:

Nazriya smink nélkül 3

A szelfik készítése meglehetősen hobbi Nazriya számára, amint ez a képen is látható. Ez az autó szelfi megmutatja Nazriya prim és készen áll, hogy szembenézzen a nap fejével a lehető legtöbb pozitív energiával. Ez a kép kiemeli Nazriya valódi és akadálytalan szépségét anélkül, hogy további sminkre lenne szükség.

4. A barátokkal:

Nazriya smink nélkül 4

Nazriya eléggé kimegy a városba, megmutatva a világnak, hogy ő a partizó, ezen a képen Nazriya látható két másik, ugyanolyan gyönyörű barátjával, akik élvezik a napsütéses napot, anélkül, hogy sminkelni kellene.

5. Gyönyörű őszinte:

Nazriya smink nélkül 5

Láthatja, hogy Nazriya bármikor készen áll a képre, akár tud róla, akár nem. Ezt a színésznőt sokszor kapták a fényképezőgépen a smink nélküli megjelenés miatt, ami egyáltalán nem rontotta le a tekintetét.

6. Friss arc:

Nazriya smink nélkül 6

Ez egy tökéletes kép Nazriya gyönyörű “smink nélkül” arcának kidolgozására, ami áldás. Minden hölgy imádkozik, hogy ilyen természetes arca legyen kiemelkedő vonásokkal és mosollyal, amiért meghal.

7. Kora reggeli fej szelfi:

Nazriya smink nélkül 7

Amint fentebb említettük, Nazriya nagyon csinos fotogén hölgy, aki szeret szelfiket és képeket készíteni magáról. Nagyon ragyogó hölgy, és mindezt smink nélkül is eléri, ami valójában tompítja a megjelenését, nem pedig javítja.

8. Boldog áldást:

Nazriya smink nélkül 8

Ez a videóból készült kép még mindig azt mutatja, hogy Nazriya nagyon jókedvűen kíván boldog Onamot. A videó továbbra is smink nélkül mutatja Nazriyát, ami teljesen normális forgatókönyv, mivel mindig a természetes megjelenést választja, nem pedig a javított megjelenést.

9. Hibátlanság:

Nazriya smink nélkül 9

Amint láthatja, Nazriya mosolyogva és smink nélkül ott van. Ez a csepp halott szépség szeret fotózni önmagáról és meneküléseiről. Vidám és vidám személyiség, és nagyon élénk a be- és kikapcsolódásban is.