Top 9 Rakul Preet Singh sminkkel és anélkül

Rakul mindig örömbuborék volt, iskolás korában hajlamos volt a sportra, országos szintű golfjátékos volt. Az idő múlásával azonban gyengesége a sportról a divatra és a filmiparra vált, és nagy szünetet kapott, amikor részt vett a Femina Miss India versenyen. Annak ellenére, hogy soha nem nyerte meg az első pozíciót, öt külön címben koronázták a királynővé.

Nem vesztegetve több időt, abban az évben először debütált olyan filmekben, amelyek telugu filmek voltak. Jelenleg a dél -indiai filmipar egyik fiatal és futurisztikus színésznőjének tekintik, aki főként a tamil és a kapcsolódó déli mozik uralkodója.

Mesés Rakul Preet Singh smink nélkül:

Ebben a cikkben összegyűjtöttünk néhány smink nélküli képet erről a szépségről, hogy kiderüljön, gyönyörű -e a filmkészítés nélkül.

1. Szép arc:

rakul preet singh smink nélkül

Egy ilyen édes arc nem igényel külső sminket, de Rakul továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy egy lány erszényes praktikus legjobb barátai, bélése és puha árnyalata az elengedhetetlen. Ezért, ahogy ezen a képen pózolt, az arcán nem volt más, csak egy csomó szükségszerűség, ami az arcán volt.

2. Hűvös szelfi:

Rakul Preet Singh smink nélkül 2

Ezúttal teljesen csupasz arccal Rakul pózolt egy smink nélküli szelfi számára, amely a közelmúlt híreit keltette a hírességek világában. Elképesztő, hogy milyen lágyan és mégis gyönyörűen néz ki smink nélkül, arca ragyogó és hibátlan.

3. Szép eseménypózolás:

Rakul Preet Singh smink nélkül 3

Itt látjuk, hogy Rakul ismét egy minimalista arculatot öltött, ahol a haját egészen a hátához köti egy elegáns póniban, mivel csinos szemeinek nagy részét árnyalatai borítják. Egy egyszerű fehér póló és egy hatalmas mosoly, valamint a smink nélkül kiegészítette az egész megjelenését.

4. Felvonulási fotók:

Rakul Preet Singh smink nélkül 4

Ez a kép abból az időből származik, amikor Rakul részt vett a Femina szépségversenyen. Rakul ezen a képen karcsúnak és szexinek tűnt, ha nem kimondottan aranyosnak tűnt, meztelen arcon sportolt, jelentős sminkjelek nélkül. A lágy őszibarack rózsa ajak árnyalat növelte szépségét.

5. Esemény napja:

Rakul Preet Singh smink nélkül 5

Az egyik rendezvényén aranyos kis ruhás ruhában vesz részt, Rakul egészen úgy néz ki, mint a szomszéd lány, haja megcsiszolva és rendesen szétnyíló, lágy mosollyal az arcán. Ezen a képen természetes és gyönyörű arcát jeleníti meg smink nélkül.

6. Csak egy állókép:

Rakul Preet Singh smink nélkül 6

Ismét Rakult látjuk pózolva a kamerának, ezúttal is hatalmas nevetést sportolva egyik orcájától a másikig. Annak ellenére, hogy egy kis bélés és lágy ajakrúzs keveredett a bőrében, sima bőrének egyébként természetes szépsége elbutított bennünket és hitetlenkedett. Milyen bájos még a smink nélküli megjelenés is.

7. Természetesnek lenni:

Rakul Preet Singh smink nélkül 7

Ezen a képen egyetértünk abban, hogy Rakul szép puha nyári árnyalatot tett az ajkaira, de az új elülső zárszerű frizurával büszkélkedve ez a kép azt bizonyítja, hogy Rakul itt nincs professzionális csiszolt smink nélkül, ami miatt hiányzik belőle a profi finomság, de még mindig olyan csinosnak tűnik, mint mindig.

8. Felvonulási napok:

Rakul Preet Singh smink nélkül 8

A képen Rakul ezen a képen ismét a bikinijét viseli, és felkészül a rámpás sétára a folyosón. Bőre a szokásos módon foltos, puha tapintású, miközben lapos pocakját és zamatos fürtjeit smink nélkül sportolja.

9. Kisállatügy:

Rakul Preet Singh smink nélkül 9

A telefongalériájában elengedhetetlen egy kép a háziállatával, és a kimondatlan szabályt betartva Rakul édesen pózolt kedvencével, és hasonlóan a képen látható háziállatához, ámulattal bámultunk rá, miközben gyöngyházfehérjét fényesen villantotta..