7 legjobb vízálló smink tipp a stílusos átalakításhoz

A legjobb vízálló smink tippek a stílusos átalakításhoz

Mi az a vízálló smink? Miért ajánlják a vízálló sminktermékeket az év bizonyos évszakaiban? A vízálló smink nem más, mint megvédi az arc sminkjét a masszázskori idők maszatolásától. Tekintettel arra, hogy a tartós monszun és az eső befolyásolhatja a sminket és az arctermékeket, a smink alkalmazása nehéz túlórát okoz ebben a szezonban. Bármit is kenhet az arcra, idővel elkenődhet. Figyelembe véve aggodalmainkat, a monszunok idején vízálló arc sminkelés ajánlott, és ez biztonságos és védelmet nyújt az esőktől. Ez az útmutató lépéseket és stílustippeket tartalmaz, amelyeket követnie kell, hogy a legjobb vízálló sminket kapja a monszun idején.

7 tipp a vízálló smink elkészítéséhez otthon:

Most készítse elő a monszunokat ezekkel az esőálló smink tippekkel és trükkökkel. Íme a válaszaid arra, hogyan kell vízállóvá tenni a sminkedet?!

1. Arc és nyak tisztítása:

Arc és nyak tisztítása

A monszun nem azt jelenti, hogy kihagyja a napozószereket vagy a fényvédő termékeket, vagy megszabadul a hidratáló termékektől. Nos, ha ezt teszi, akkor lehet, hogy téved. A monszun bőrt még ebben a szezonban is meg kell tenni, különösen annak érdekében, hogy a bőr ne száradjon ki vagy sérüljön. Ezért a monszun sminkelési tippeket vallásosan kell követni. Ezért rendszeresen mossa le az arcát szappannal vagy tiszta vízzel.

2. A bőr hidratálása:

A bőr hidratálása

Az arctisztítást és a nyak tisztítását a szokásos módon kell elvégezni, különböző típusú hidratáló termékekkel. Az esővíz behatolhat a bőrébe, és szennyeződhet, ezért jól tisztítsa meg, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a baktériumok nem rakódnak le a bőrében. Ez kiütésekhez vezethet. Továbbá használjon fényvédőt még monszunban is, mivel a láthatatlan káros UV -sugarak még ebben a szezonban is működhetnek. Ezt az év minden hónapjában kell használni. Ezenkívül minden héten dörzsölje le az arcát, és vigyen fel hidratáló és hidratáló arcpakolást, hogy ragyogóvá tegye a bőrt.

3. Arc smink esőálló termékekkel:

Most jön a fő rész, a smink és az átalakítás. Mindannyian azt szeretnénk, ha mindig ragyogónak és ragyogónak tűnne a bőrünkben. Ezért miért kell kompromisszumot kötni és kihagyni a sminket a monszun hónapok alatt csak azért, mert a smink nem marad a helyén? Itt elmondjuk lépéseket és vízálló smink tippeket megfelelően és hosszú ideig.

a) Alapozó és alapozó:

Vannak alapozó és alapozó termékek sminkhez, amelyek vízálló módon érkeznek. Először vigye fel a vízálló alapozó sminket a hidratált arcra, pont formájában. Ezután dörzsölje át az egészet. Ez segít és gondoskodik arról, hogy a későbbi alapozó és smink, amelyet felvitt, sokáig megmaradjon. Vegyen egy csipet vízálló smink alapozót, és pettyezze az egész arcra. Vegyünk egy szivacsot vagy alapozó kefét, és egyenletesen dörzsöljük át.

Alapozó és alapozó

Ne felejtse el megbizonyosodni arról, hogy az alapítványnak könnyűnek kell lennie a monszun idején. Használjon matt termékeket vagy vízálló smink alapozót, mint a nehéz folyékony termékeket, amelyek segíthetnek a bőrnek a smink hosszú távú megőrzésében. Csak vízálló, izzadásálló sminkpor alapú alapozót használjon.

b) Korrektor:

A monszun sminktrendekben a következő a korrektor. A korrektor nem ugrik ki a monszun idején. Győződjön meg róla, hogy a korrektorot pálcika formájában alkalmazza a monszun idején, amely meglehetősen sokáig maradhat a helyén. Vigye fel magas szinten az arcra, mint a homlok, az orr és az arccsont. Egyenletes formában kenje meg nagyon jól az egészet.

c). Légkefe por:

A por a monszun idején az arc sminkjének beállításához matt formában használható. A matt matt por vagy kompakt használható, amely tökéletes lehet a monszunok elleni védelemhez. Egyenletesen portalanítsa az egész arcot, és magába szívja a felesleget is. Ez az esős évszak szépségtippjeinek nagy része.

d). Smink spray:

A spray beállítása a sminkhez meglehetősen egyszerű lehet. Használja a beállító spray -t, és tartsa 15 cm -re az arctól. Permetezze egyenletesen, és győződjön meg róla, hogy a köd az egész arcra kerül. Szivaccsal jól megkenjük. Ez segít megbizonyosodni arról, hogy az arc sminkje egyenletesen van beállítva, és nem kenődik el a helyéről.

4. Szem smink:

Szem smink

Ne feledje, hogy a monszunok idején nem kell lemondania a szem sminkjéről. Míg a nyarak a földes és bőrszínű színekről szólnak, mindenképpen játsszon a szem sminkjével a monszun idején. Íme a legjobb vízálló szem smink tippek és trükkök.

a). Szemhéjfesték

Először is, a monszun szemekben a smink tippek szemhéjfestékek. Használjon sötét és merész szemhéjfestékeket a monszun idején. Ez megvilágítja az arcát, és gondoskodik arról, hogy távol álljon másoktól. Ha világos a bőrszíne, akkor használjon sötétbarna, zöld és kék színeket partikra vagy magasabb eseményekre. Használjon bőr színű barna árnyalatokat és meztelen árnyalatokat mindennapi célokra. A sötétebb bőrtónusok barna, meztelen és vörös árnyalatokat is használhatnak mindennapi tónusukhoz. Ne felejtse el élénk színeket használni, mivel mákos és csillogó lesz.

b). Szemkörnyékápoló:

Több vízálló szemceruza is kapható a piacon. Így könnyedén használhatja a szemceruzát a szemhéjak felső részének egyenletes bevonásához. Kettős jelöléseket tehet, ha akar, és kiemelkedik a figyelemmel. Készíts egy szép szárnyas szemceruzát.

c). Kajal:

Ez a lépés nem kötelező. Azok, akik szeretik a kajal -t, a szemhéjak alsó részén alkalmazhatják a színt. A Kajal termékek vízálló termékekben is kaphatók. Ezért játsszon a színekkel, és vigyen fel fekete, kék vagy barna kajal -t a szemhéjakra, hogy csodálatos és elbűvölő legyen.

d). Szempillák:

A szempilla hajcsavarók drámai és stílusos megjelenést kölcsönöznek a szemednek. A szempillaspirál segít abban, hogy a szempillák jól forogjanak. Így szép fekete vízálló szempillaspirál fedőlakkot vehet fel. A vízálló formula garantáltan varázslatos eredményeket ad, és lezárja a terméket az esős időktől. Segít, hogy az esős napi smink részeként könnyedén megkapja ezt a dús megjelenést.

e). Szemöldök smink:

Sokan kihagyják a szemöldök összeállításának lépését. Nos, elmondjuk, hogy az egész dráma a fészek vízálló szemöldök sminkjén fekszik, és a szemöldök az egész kör hatalmas részét képezi. Ezért használjon vízálló szemöldökceruzát, és formázza szemöldökét. Ne felejtse el, hogy a fekete szemöldököt ne használja többször, mert az a szükségesnél jóval bátrabbá teheti a szemöldökét. Használjon barna ceruzát, inkább természetesnek és drámainak.

5. Ajak smink tippek:

Ajak smink tippek

Most jön a csinos megjelenés kedvenc része, az ajak smink. Sokan szenvednek a kiszáradt és repedezett ajkaktól a monszun idején, és ez unalmassá teheti az általa használt sminktermékek ellenére. Ezért ne felejtse el megvédeni ajkait az esőtől és a száradási időktől ebben a monszunban. Íme a monszun ajak sminkelésének tippjei.

a). Ajakbalzsam:

Az ajakbalzsam az első és legfontosabb termék a monszun idején. Soha ne hagyja ki ezt a lépést. Használjon hidratáló ajakbalzsamot, és vigye fel egyenletesen minden nap és gyakran. Ez segít az ajkaknak megszabadulni a szárazságtól és a repedezett természettől. Ha már megrepedt az ajka, akkor használjon gyógyhatású ajakbalzsamot.

b). Ajakrúzs:

Választásától függően könnyen használhatja a rúzst az ajakbalzsam tetején. És használjon krémet és matt rúzst a mindennapi használatra. Próbáljon merész és erős színekkel kiemelkedni stílusában és trendjében a tömegből. Kerülje a fényes rúzsokat bármi áron ebben a szezonban. A matt és krémes rúzsárnyalatok a monszunhoz sokoldalúak és jobb stílusúak ilyenkor.

6. Érintések:

Érintések

Ez az arc sminkelésének utolsó lépése. Bár sokan elfelejtik kihagyni ezt a lépést, elmondjuk, hogy ez jelentős és fontos része a teljes smink meghatározásának és a gyönyörű megjelenésnek.

a). Elpirul:

Soha ne hagyja ki a pirosító alkalmazását. Monszun esetén inkább krém alapú pirosítót használjon. A krémes formula segít a hibátlan befejezésben. Tökéletesen és mélyen siklik a bőrön. Inkább válassza az olyan árnyalatokat, mint az őszibarack és a rózsaszín, hogy belülről kifelé természetesnek és lágynak tűnjenek.

b). Bronzer:

A bronzosító sokak számára választható lépés lehet. Azonban segíthet, ha távolról is jól kiemeli az arcát. Vigye fel a bronzosítót a közeli fülre és a homlokára, hogy jól nézzen ki. Ezenkívül tegyen egy kis kiemelést az arccsontokra és az orr hegyére. Ez teljesen megváltoztatja a kinézetét!

7. Haj smink:

Bár sokan inkább az smink előtt készítenek haj sminket, elmondjuk, hogy ez attól függ, hogyan dönt a frizura elkészítése mellett. Ha erős hajfestést szeretne végezni, akkor inkább hajformázást végezzen az arc sminkelése előtt. Győződjön meg arról, hogy a haj sminkje összhangban van és egyformán társul az arc sminkjéhez, hogy jól nézzen ki és stílusos legyen. Továbbá használjon göndörödésgátló szérumokat a hajra és a kondicionáló samponokra, hogy a haj sima és selymes maradjon a monszun idején.!

További tippek:

  1. Íme néhány további tipp, hogy az arc sminkje monszunbarát legyen.
  2. Ne feledje, minél több a kevesebb mantra a vízálló smink tippek során.
  3. Ügyeljen arra, hogy a smink ne csöpögjön, és csak por és krém alapú termékeket használjon.
  4. Használjon és kísérletezzen élénk színekkel a legjobb figyelem és stílus érdekében. Legyen finom és divatos.
  5. Vigyen fel körömlakkot a körmökre, hogy illeszkedjen a monszun sminktrendekhez.
  6. Ne felejtse el, hogy az arc ne száradjon ki. Rendszeresen vigyen fel jó hidratáló krémeket és krémeket.
  7. A menyasszonyoknak gondoskodniuk kell az arcuk védelméről a hosszú ideig. Vízálló menyasszonyi smink használható esküvői időszakban, hogy a smink tartós legyen.
  8. Végül fontos a permet beállítása. Csak ebben az esetben használjon matt termékeket.
  9. A nap végén távolítsa el a sminket. Ne felejtse el ezt a lépést, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a bőr egészséges marad. Hagyja, hogy bőre is időben lélegezzen!

Tekintettel arra, hogy a monszunok a sarkon vannak, ezekre a legjobb vízálló smink tippekre van szüksége az idei szezonban. Ez segít megvédeni arcát és bőrét a víz alatt, valamint a környező esőzések miatt. Kövesse ezeket a lépéseket, hogy hidratált és izzó maradjon az egész szezonban. Mondja el nekünk, hogyan találja hasznosnak ezt az útmutatót, mivel szeretjük visszajelzéseit!!

Az emberek azt is kérdezik:

Hogyan készítsünk vízálló sminket otthon?

Az otthoni sminket bármikor és minden évszakban könnyen vízállóvá teheti. Néhány titokról és tippről szól. Először is könnyíts a sminken. Használjon színezett hidratálót vagy BB krémet. És használjon lélegző termékeket. Használjon ajakfoltokat és arcfoltokat is a színek megjelenéséhez.

Továbbá soha ne hagyja ki az alapozó használatát az alapozás alatt. Rétegezze a szempillaspirált, hogy sokáig megmaradjon. Vigyen magával blotpapírt a biztonságosabb oldal érdekében, és ha szükséges. Ezek segíthetnek abban, hogy a smink könnyen vízálló legyen.

Milyen tippek lehetnek a legjobb vízálló sminkhez esküvőre?

A monszun idők kiválóak lehetnek esküvőkre is. Ne felejtse el vízálló sminktermékeket használni. Az utolsó és vágyó hatás érdekében csak vízálló korrektorot és matt krém alapozót használjon. Ne használjon fényes rúzst, és ügyeljen a vízálló szemceruza használatára. Továbbá, gyakran használjon beállító spray -t esküvői időszakban, hogy a smink ne kenődjön el a helyről.

Milyen tippek a vízálló sminkhez a tengerparti nyaraláshoz?

A vízálló smink használható strandokon vagy medencékben. Bár sokan, mint a legjobb vízálló alapozó sminkek úszáshoz vagy tengerparti nyaraláshoz, emlékeznünk kell arra, hogy a bőr eltömődhet, és ezekben az időkben a pórusok bezáródhatnak. Ezért bonyolult a smink erőteljes használata ilyenkor a víz közelében. A további mozgó smink meglehetősen nehéz rész lehet.

Használható -e rendszeresen vízálló smink mindennapi használatra?

Igen határozottan. Az ember könnyen használhat vízálló sminket is rendszeresen. Ne felejtse el azonban, hogy a nap végére ne távolítsa el a sminket, hogy megvédje a bőrt az egészségtől. Ezenkívül ügyeljen arra, hogy a bőr folyamatosan hidratált és hidratált legyen.