Hogyan kell alkalmazni az alapozót az arcon?

Ma arról fogunk beszélni, hogyan kell az alapozót profiként alkalmazni. Az alapozás nagyon fontos része a sminknek, mert ha az alap nem megfelelő, bármit is kensz az arcodra, a smink nem lesz megfelelő.

Hogyan kell alkalmazni az alapozót az arcon

Az első szabály, hogy válassza ki a megfelelő alapozót a bőrének. Győződjön meg arról, hogy az alapozó a legközelebb van a bőrszínéhez. Vásárlás előtt tesztelje a nyakon lévő alapozót. Ellenőrizze az összetevőket is, hogy megértse, hogy nem tartalmaz semmilyen allergiás összetevőt, amely hatással lehet a bőrére.

Hogyan kell alkalmazni az alapozót az arcon:

Válassza okosan az alapítványát:

Napjainkban többféle alapozó kapható a piacon. A folyékony alapozás és a rúd alapozás vagy a matt alapok a tétel legnépszerűbbek. Ha száraz a bőre, akkor a folyékony alapozó a legjobb az Ön számára, míg ha zsíros, akkor az alapozó botot érdemes választania.

Ahhoz, hogy tökéletesen felvigye az alapozót, be kell fektetnie egy jó alapozó ecsetbe. Egy jó ecset segít a folyékony alapozás zökkenőmentes eloszlatásán az arcon, és tökéletes befejezést biztosít. Az alapozót finoman egyenletes mozdulatokkal kell felvinni, ami alapozó ecsettel tökéletesen elvégezhető.

Hogyan kell alkalmazni az alapítványt?

1. Mindenekelőtt jól tisztítsa meg az arcot, majd tonizálja tonikkal és jól hidratálja. Most az arcod készen áll az alapozásra. Ezzel a lépéssel az alapítvány nagyon természetes lesz.

2. Az alapozó alapos felrázása után préseljen ki egy kis alapozót a tenyerére, és alaposan keverje össze az alapozó ecsettel. Győződjön meg arról, hogy a tenyere tiszta.

3. Tegye az alapozót az arcra pontokban az orrától kezdve, majd mozgassa az arcára, majd az arc határaira. Fedje le az egész arcot, valamint a nyakat. Most szórja szét az egészet, és finoman keverje össze az alapozót. Szánjon időt, és jól keverje össze az alapozót a bőrben. Így természetes lesz a megjelenés. Koncentráljon kifejezetten a száj környékére, különösen a szem alá, mivel általában a bőr egyenetlen.

4. Fontosnak kell lenni a szem belső sarkának. Az állkapocsra és a hajszálra is különös figyelmet kell fordítani, mivel ezek azok a területek, amelyekre általában nem fordítunk nagy figyelmet.

5. Ha pálcika alapozót használ, akkor kövesse a következő módszert: Vigye fel az alapozót közvetlenül az arcra. Jelöljön vastag vonalakat az arcon, különösen az arccsont orrára és az áll környékére. Ezután tiszta ujjaival jól keverje össze az alapozót. Ne feledje, hogy az ütéseknek szelídeknek kell lenniük. A keveréshez szivacsot is használhat.

6. Ha minden kész, vegyen be egy áttetsző port, és kenje be az arcra és a nyakra. Ez jól megalapozza a bőrt.

Jegyzet:

  • Ha az alapot ujjaival hordja fel, akkor ezt felfelé irányuló mozdulatokkal tegye.
  • Hagyja az alapozót a bőrben 3-5 percig hatni. Ha megszilárdult, törölje le az egész arcot selyempapírral.
  • Ha egyenletes a bőre, akkor nem kell az alapozót az egész bőrre felvinni, csak arra használhatja, hogy eltakarja az arcon lévő foltokat vagy hegeket.
  • Ha harmatos megjelenést szeretne, akkor hidratálót adhat az alapozóhoz egy csepp bronzosító krémmel együtt. Ez harmatos megjelenést kölcsönöz.
  • Ha szivacsot vagy ecsetet használ az alapozáshoz, akkor feltétlenül tisztítsa meg és rendszeresen fertőtlenítse, hogy megvédje a baktériumoktól és más mikroorganizmusoktól.