Hogyan készítsünk hibátlan és zökkenőmentes sminket sötét bőrre?

Sötét és sötét bőrszíne van? Végtelen viták és viták folynak a bőrszínek közötti különbségekről és a sminktermékek nem-inkluzivitásáról az idők folyamán, ma különböző márkák és sminkek jelennek meg, amelyek legyőzik a sztereotípiákat azáltal, hogy zökkenőmentes sminket mutatnak sötét bőrű tónusokon. Elmúltak azok a napok, amikor szépnek lenni szép, de ehelyett ma az alkonyat az új szépség és divat. Tekintettel ezekre a tendenciákra, itt vagyunk, hogy bepillantást nyújtsunk a sötét és közepesen sötét bőrű sminkekbe.

Smink sötét bőrre

Alternatív megoldásként, barna vagy homályos, ezek a megjelenések több, mint smink, és egyfajta identitás- és stílusmegállapítássá válnak. Nézzük meg, hogyan lehet elérni ezeket a megjelenéseket ebben a cikkben.

Mi olyan új a sötét bőrű sminkben??

Nos, miért beszélünk először is sötét és sötét bőrű sminkről? Fontos felismerni azt a tényt, hogy mindannyiunknak nem kell tisztességesnek látszanunk ahhoz, hogy szépek legyünk. A belső szépség abban rejlik, hogy magabiztos és merész, elfogadja és fitogtatja bőrének tónusát, bármi legyen is az! Ennek ellenére az is fontos, hogy ne olyan sminktermékeket válasszunk, amelyek tisztességes megjelenést kölcsönöznek maguknak, hanem a megfelelőt válasszuk, amely megfelel a bőrtónusunknak. Ha sötét vagy, és sötét a bőrszíned, sok márkánk kínál speciális és testre szabott bőrszín-megjelenést, és lehetőséget ad számunkra, hogy tovább vizsgáljuk őket.

Smink sötét bőrre 4

Egyszerű smink barna bőrtónushoz:

Legyen szó ünnepi vagy mindennapi egyszerű sminkről sötét bőrre; elengedhetetlen megjegyezni, hogy mindig a megfelelő sminktónust és terméket kell választani. Kezdjük a sötét indiai bőr sminkeljárásának feltárásával, először is megértve, hogy mit kell tenni a sminkelés előtt.

Mi a teendő a sminkelés előtt??

Legyen szó természetes smink megjelenésről sötét bőrre, vagy harmatos és parti kivitelre. Először is ki kell választani a termék megfelelő árnyalatát és bőrszínét. Íme néhány kötelező tennivaló első lépésként.

1. Azonosítsa a bőr tónusát:

Smink sötét bőrre 1

Mindig először lépjen előre a megfelelő sminktermék kiválasztásához. Menjen a sminkboltba, és kezdje el kipróbálni a különböző árnyalatú sminktermékeket, például az alapozót és a korrektorot. Próbálja ki a tapasz tesztelését a nyakon, és győződjön meg arról, hogy az árnyék jól illeszkedik a nyakához és az állkapocshoz. Ez a trükk, hogy megtudja, ha a megfelelő árnyalatú sminkterméket választja. Próbálja megérteni a bőrszínét és az aláfestését.

2. Válassza ki a sminktermékeket:

Smink sötét bőrre 2

Válassza ki azt a színt, amely kényelmes. Elmúltak azok a napok, amikor úgy gondolja, hogy az élénk színek nem illenek a sötét bőrű nőkhöz. Legyen merész, és válassza ki azokat az árnyalatokat és színeket, amelyekben biztos és magabiztos. Előnyben részesítse a bőréhez illő árnyalatokat.

3. Tisztítás:

Az első dolog, amit meg kell tennie, az arc alapos megtisztítása. Ezt a lépést éjszaka és reggel sem szabad kihagyni. Sminkelés előtt alaposan tisztítsa meg a bőrt. Igény szerint használjon szerves és természetes tisztítószert vagy egy boltból származó terméket. A természetes lehetőségekhez besan, rózsavíz, uborka és papaya is használható. Alternatív megoldásként használjon tisztító és arclemosási lehetőségeket a piacon.

Az is fontos, hogy minden héten dörzsölje le az arcát, hogy elkerülje a szennyeződéseket és a port, amelyek a bőr tetején szennyeződések, szennyeződések és nap formájában gyűlnek össze. Vegyen jó bozótot, és körkörös mozdulatokkal lépjen be minden héten.

4. A bőr hidratálása:

A bőr hidratálása minden évszakban elengedhetetlen. A felületnek nem szabad kiszáradnia, és létfontosságú, hogy minden nap megfelelő hidratálással járjon. Válasszon egy jó hidratálót, és vigye fel az arcra a tisztítási rutin után. Adjon neki egy kis időt, hogy leülepedjen a bőrben.

Homályos és közepes bőrtónusú smink alkalmazása:

Kezdjük most a smink első lépését, és ismerjük meg a hibátlan bőr elérésének folyamatát ezzel a sminkeljárással.

Arc smink sötét bőrre:

Smink sötét bőrre 3

Bárki számára az első lépés az arc smink alkalmazása. Íme az előkészítő lépések az alap smink helyes elkészítéséhez!

1. Primer használata:

Mindig elengedhetetlen a megfelelő alapozó használata az alapozás megfelelő beállításához. Az alapozó eltömíti a pórusokat, megnyitja azokat, és jól működik, hogy sima és matt felületet biztosítson. Ezenkívül bárkinek segít abban, hogy az alap smink hosszabb ideig a helyén maradjon.

2. Szerezd meg a megfelelő alapítványt:

Bőrtípustól és tónusától függően a megfelelő alapozó kiválasztása lehet a legfontosabb és elsődleges lépés a megfelelő smink beállításához. A sötét bőr nem homogén; több bőrszín is van benne. Tehát vegye a legjobb alapot a sötét és sötét bőr tónusához, és jól keverje össze. Vidd fel az egész arcodra, és keverd össze légkefével vagy sminkszivaccsal, ahogy tetszik. Mozgassa körkörös mozdulatokkal, és ügyeljen arra, hogy sehol ne hagyjon ki semmilyen tapaszt.

3. Jó korrektor:

Ha úgy dönt, hogy elrejti a pattanásokat, pattanásokat vagy sötét karikákat, akkor vigyen fel rejtegetőt az érintett területekre, és azt is jól keverje össze.

4. Jól keverjük össze őket:

Ez egy döntő lépés. Az első három termék felvitele után jól keverje össze őket sminkszivaccsal vagy ecsettel. Ne hagyjon felesleget sehol a bőrön.

5. Kompakt por:

Itt az ideje, hogy az alapot megfelelő kompakt porral állítsa be. Porolja át az arcát, és hagyja jól. Ügyeljen arra, hogy ne hagyja ki az arc egyetlen pontját sem a kompakt púderből. Alternatív megoldásként áttetsző laza port is használhat ehhez az eljáráshoz. Ha valaki nem akarja a púdert az egész arcra felvinni, akkor azt tanácsoljuk, hogy a legjobban fedje fel a szeme és a T-zóna közelében.

Szem smink sötét bőrre:

Smink sötét bőrre 5

A következő lépés a szem sminkjének megfelelő beállítása. Íme néhány támpont arra vonatkozóan, hogyan tovább!

1. Szemhéjfesték:

Bármilyen bőrszín esetén elengedhetetlen a megfelelő szemhéjfesték kiválasztása. Ez függhet személyes preferenciáitól vagy a kezében lévő eseményektől is. A bronz és búzaszínű csillogások, a meztelen árnyalatok és a semleges sötét árnyalatok nagyon jól illeszkednek a sötét és sötét bőrű szemhéjfestékhez. Ezenkívül olyan ékszerárnyalatok, mint a lila, az élénk kék szín, a mély bordó stb., Kiemelkednek a bőr tónusán. Először vigyen fel egy tetszés szerinti alapréteget, majd jól keverje össze. Ügyeljen arra, hogy az egész szemhéjat alkalmazza. Mehet tovább egy szemhéjfestékréteg használatával, és hagyhatja az egészet, vagy három vagy négy különböző árnyalatú réteggel drámát adhat hozzá.

2. Szemceruza:

Most vegyen be folyékony vagy gél szemceruzát, és járja körül a szem felső szemhéját. Kiváló merész és vastag megjelenést kölcsönöz fényes szemekkel.

3. Kajal:

Ha szereted a kohl -t, akkor a kajal -t is alkalmazhatod a szemedre. Egy intenzív és merész megjelenés a tiéd lesz!

4. szempillaspirál:

Göndörítse szempilláit jól szempillaspirállal, és segíthet vastag szempillák megadásában is. Az elegáns átalakítás azonnal hozzáadódik a szem sminkjének megfelelő elvégzésével!

5. Szemöldök smink:

Ha szereti a harmatos és drámai befejezést, akkor tegye fel a szemöldökceruzát a szemöldök sűrítésére. Alaposan fésülje őket, hogy éles felületet kapjon.

Ajak smink sötét bőrre:

Smink sötét bőrre 6

1. Lipliner:

Ez egy opcionális lépés. Ha szereted a precizitást és a pontosságot, akkor a rúzs felvitele előtt adj hozzá egy tetszőleges ajakfestőt. Segíthet, ha éles, élénk megjelenést kölcsönöz. Alternatívaként kihagyhatja ezt a lépést, és közvetlenül a rúzs felvitelére is léphet!

2. Rúzs:

Most vegye be a kedvenc rúzsát, és válassza ki az ajkait. A szín és az árnyék teljesen az Ön preferenciáitól függ; elmehet a boltba, és felveheti a választott megfelelő árnyalatot. Inkább a legjobb matt rúzst válassza a sötét bőrre a folyékony rúzsok helyett, mivel látszólag kiegyenlítődnek és zökkenőmentes felületet adnak.

Utolsó javítások sötét bőrre:

Smink sötét bőrre 7

Végül, de nem utolsó sorban néhány utolsó simítás hozzáadásával egy kis drámát adhat az általános sminkhez. Íme, hogyan!

1. Pirulás:

Válasszon egy korall és meztelen árnyalatú pirosítót, és porolja át az arcán. Fényt adhat az arcodnak! Ha nem akar túl merész lenni, akkor dönthet úgy is, hogy finoman és finoman teszi.

2. Kiemelő:

Ezenkívül hajtsa végre a kiemelést a ventilátor ecset segítségével az arccsontja, az orrhegye, a szem belső csatornája és a hegyes áll közelében. A legjobb kiemelő sötét bőrtónusra az lehet, amely bronzos csillogással rendelkezik az árnyékban. Az elegáns és vintage megjelenés a stílusos stílusban a kiemelővel egészül ki!

3. Bronzer és csillámok:

Ez ismét opcionális lépés. Ha szereti a szép harmatos felületet és a cserzett megjelenést, akkor alkalmazza a bronzosítót az áll hegyes területei közelében és az állkapocs közelében.

4. Smink spray:

Végül állítsa az egész sminket egy helyre egy smink spray segítségével. Permetezze jól az arcra úgy, hogy az üveget kis távolságban tartja. Hagyja a terméket a helyén.

További tippek:

Tekintettel ezekre a lépésekre és eljárásokra a homályos és közepes indiai bőrtónusra való sminkeléshez, itt van néhány tipp a hibátlan befejezéshez,

  1. A smink alkalmazása előtt feltétlenül nedvesítse meg az arcát. Extra szépséget kölcsönözhet az összképnek.
  2. Soha ne használjon rossz árnyalatokat. Folytassa a merész és megfelelő árnyalat kiválasztásával, legyen az akármilyen tónusú is a bőr.
  3. A végén vigyen fel smink spray -t, ha azt szeretné, hogy a smink hosszabb ideig a helyén maradjon a nap folyamán.
  4. A sötét bőrű menyasszonyi sminkekhez csillogó árnyalatokkal és bronzos megjelenéssel járjon. A csillogó aktok és semlegesek egzotikusak és divatosak lehetnek a sötét bőrűek számára.

Ezekkel az ötletekkel a sötét bőr sminkeléséről reméljük, hogy választ kap a kérdéseire. A titok abban rejlik, hogy a megfelelő árnyalatú bőrtónussal és magabiztosnak kell lenni. Próbálja ki ezeket, és öld meg a világot stílusosan és merész megjelenéssel!

Gyakran ismételt kérdések és válaszok:

Q1. A vörös és a rózsaszín illik azokhoz, akik sötét színűek?

Válasz: Ez egy sztereotípia, hogy a vörös és rózsaszín árnyalatok nem felelnek meg a közepes és sötét bőrűeknek. De mehet a vörös és rózsaszín árnyalat, semleges és meztelen aláfestéssel is. Ezek a termékek jól illeszkedhetnek a sötétebb bőrszínűekhez.

Q2. Jól illik a sötét bőrű smink a nyár folyamán?

Válasz: Igen, a nyár folyamán kétségtelenül folytathatja a sminkelést. Ebben a szezonban egyáltalán ne hagyja ki a fényvédő alkalmazását.

Q3. Enyhe, közepes bőrszínű vagyok, zsíros bőrre. Az alapozó jól illik a bőrömhöz?

Válasz: Legyen az bármilyen bőrtípus; folytathatja hosszan tartó alapozó és megfelelő alapozó felvitelét a bőrére. Annak ellenére, hogy a bőr zsíros, mindig sminkelhet. A lényeg az, hogy mindig készítsen készenlétben selyempapírt, amikor csak szüksége van rá, és ügyeljen arra, hogy időben végezzen javításokat porral.