9 híres Oriflame szempillaspirál Indiában

Minden nő, aki szeret sminkelni, gondoskodik arról, hogy a szempillaspirál kötelezően szerepeljen a sminkkészletben. És ez azért van így, mert a gyönyörű szemek sohasem mulasztják el felhívni a figyelmet és kiemelni. Függetlenül attól, hogy milyen megjelenésre készül, a szempillaspirál mindig segít kiemelni a megjelenését. Amikor szempillaspirált vásárol, sok lehetőség közül választhat, és nem tagadom, hogy leggyakrabban kissé nehezen döntünk. A legjobb szépségcégek között, amelyekben megbízhat, az Oriflame egy ilyen márka a szempillaspirálok tekintetében.

Ezt a társaságot két szeretett testvér és egy barátja alapította 1967 -ben. Ez egy nemzetközi szépségszolgáltató cég, amely közvetlenül a világ több mint 60 országában értékesít. Az Oriflame olyan szépségszolgáltató cég, amely innovatív és egyedi szépségápolási termékeket mutat be, amelyeket független tanácsadók értékesítői értékesítenek. Az Oriflame egyedülálló üzleti koncepciója: „Keressen pénzt ma, és holnap teljesítse álmait”. És ez az oka annak, hogy egyedülálló módon értékesítik termékeiket. Az Oriflame Cosmetics a Nasdaq OMX Nordic Exchange -en is szerepel.

Népszerű és legjobb Oriflame szempillaspirál Indiában:

Itt található az Oriflame által kínált mesés szempillaspirálok listája.

1. Oriflame Hyper Stretch szempillaspirál:

oriflame szempillaspirál

Ennek a gyönyörű szempillaspirálnak a létrehozásában rejlő új technológia dicséri szempilláit, hogy minden nap természetes módon nőjenek. Ezenkívül csodálatos befejezést nyújt a szemnek.

2. Oriflame Volume Build szempillaspirál:

Ez az Oriflame ragyogó szempillaspirál foltmentes, nem csomósodik és nem hámlik. Ezenkívül lehetővé teszi, hogy a szempilláinak annyi mennyiséget hozzon létre, amennyit szeretne, ha újra és újra felviszi és újra felviszi. Minden réteg csak kiemeli a gyönyörű szempillákat.

3. Oriflame Giordani Gold Supreme Length szempillaspirál:

Az Oriflame Giordani Gold Supreme Length Mascara új szempillaspirálja egy gyönyörű kollekció, amely nem csak hosszú ideig tart, hanem foltmentes is. Ez a szempillaspirál pedig szépen meghatározza a szempillákat, hogy csodálatos megjelenést kölcsönözhessen.

4. Oriflame Giordani Gold Volume Delight szempillaspirál:

Ennek az Oriflame Giordani Gold Volume Delight szempillaspirálnak a prémium sörtéjű ecsete lehetővé teszi, hogy könnyedén vigye fel a szempillaspirált a szempillákra a fantasztikus hatás érdekében.

5. Oriflame Beauty 2Fx szempillaspirál:

Mit akarsz – Hossz vagy hangerő? Mindkettőt elérheti az Oriflame Beauty 2Fx Mascara csodálatos szempillaspirál használatával. Hosszú élettartamú és foltmentes.

6. Oriflame Very Me Extendalash szempillaspirál:

Ez az Oriflame Very Me Extendalash szempillaspirál gyönyörű szempillaspirálja tökéletes hosszú, göndör és határozott szempillákat biztosít.

7. Oriflame Beauty Water Lash vízálló szempillaspirál:

Az Oriflame Beauty Lash vízálló szempillaspirál vízálló szempillaspirál, amely meghatározza a volument, meghosszabbítja és elválasztja maszatolás, futás vagy elkenődés nélkül. Pehelyálló komplex pehelymentes szempillákhoz.

8. Oriflame Very Me Clickit szempillaspirál:

Az Oriflame Very Me Clickit szempillaspirál félelmetes szempillaspirál, amely nemcsak meghatározza, hanem meghosszabbítja a szempillákat, hogy zamatos drámát adjon hozzá.

9. Oriflame Very Me Fat Lash szempillaspirál:

Most kiütheti riválisait ezekkel a csodálatos verhetetlen vastag szempillákkal. A szempilla erősítő formula és a legkorszerűbb technika hosszabb és teltebb szempillákat biztosít, amelyek szó szerint észrevehetők.

Most, hogy már ismeri az Oriflame legjobb szempillaspiráljait, legközelebb vásárláskor fontolja meg az Oriflamét is, mert a legtöbb vásárló azt állította, hogy nagyon elégedett az Oriflame vásárlásaival.