A legjobb 15 szemfesték Indiában

A szemek meghatározásakor elengedhetetlen egy jó bélés. Különféle színeket is vásárolhat az esti partikra vagy a nappali viseletre.

Az alábbiakban bemutatjuk a 15 legjobb szemvédőt, amelyeket ki kell próbálni.

A legújabb szemvédők Indiában, képekkel:

1. Lakme Absolute Shine Liner:

szemhéjak

Ez egy népszerű termékkínálat, és különböző színeiket megvásárolhatja mérsékelten hasonló, körülbelül 300–350 INR árkategóriában. A kínált színek fekete, barna, stb. Ez egy 4,5 ml -es cső, és mindennapi használatra alkalmas.

2. Hyper Shine- Maybelline:

Hyper Shine - Maybelline

Ennek fényes hatása van, ha viseli. Ez jó a szakértőknek, de kezdőknek nem szabad használniuk. Ez egy 3 g -os cső, és a színe nagyon fekete. Ezt körülbelül 350–400 INR áron lehet megvásárolni

3. e.l.f Essentials Liner:

e l f Essentials Liner

Ez egy nagyon jól ismert tartomány. Az ecset nagyon karcsú, és megkönnyíti a használatát. Ez nem kezdőknek való, és csak szakértők használhatják. Ez költséges, és körülbelül 1000 INR -t jelent körülbelül 5 ml -es palackhoz.

4. Hyper Glossy By Maybelline:

Hyper Glossy By Maybelline

Ez egy nagyon fényes típus, amelyet viselhet. A mennyiség körülbelül 3 gramm, 250 INR áron. Ez a helyi boltokban is könnyen beszerezhető.

5. Revlon Fabulier:

Revlon Fabulier

Ahogy a neve is mondja a palackon, ez gyorsan szárad, és ez szinte gyorsan szárad szinte a palack belsejében. Ez problémát okoz, különösen azoknak a nőknek, akik rendszeresen viselik. Mivel a palackot minden nap kinyitják, a levegő belsejébe kerül, és sok színt kiszárít a palack belsejében, mielőtt még a felét is felhasználnák. Ezért sok nő nem szereti ezt vásárolni. Ez azonban a költségvetésétől függően jó dolog lehet saját magának is. Ez nem túl költséges és meglehetősen megfizethető. Ez egy 9 ml -es cső, és körülbelül 500 INR. Ez jó dolog lehet mindennapi használatra.

6. Colorbar Kohl No.1:

Colorbar Kohl No 1

Ez összesen 0,35 gramm mennyiség, és összesített formátumban kerül forgalomba. Ezt körülbelül 500 INR áron vásárolhatja meg, és a színe nagyon fekete árnyalatot ad, és jó a rendszeres használathoz.

7. Maybelline színbemutató:

Maybelline színbemutató

Ez egy új változat ettől a jól ismert cégtől. Nem csak fekete színei vannak, hanem lila, zöld, szürke és kék. Ez is feltekercselt cső. Ez nem igényel élezést, és így nem okoz nagy rendetlenséget. Ez egy 3 grammos cső, és körülbelül 300 INR áron kapható.

8. Ultimate Pen by Colorbar:

Ultimate Pen By Colorbar

Ez 1 ml -es, filchegyes, és könnyen használható. Ezt körülbelül 600 INR -ért vásárolhatja meg. Ez elengedhetetlen a pontossághoz. Ez kezdőknek is jó lehet.

9. Hypnotica a Lotus Herbals -tól:

Hypnotica a Lotus Herbals -tól

Ez egy 2,5 grammos feltekercselő cső, intenzív árnyalattal. Ezt rendszeres használat mellett kipróbálhatja. Ez nem igényel élezést, és különböző színekben is kapható. Ez jó a tinédzsereknek és az egyetemi lányoknak, valamint azoknak a nőknek, akik szeretnek költségvetést tartani. Ez körülbelül 300 INR, és könnyen elérhető a legtöbb helyi üzletben.

10. Fekete szépség – Colorstay a Revlon -tól:

Black Beauty By Colorstay a Revlon -tól

Ez a 2,5 ml legjobb, könnyen használható folyékony szemceruza. Ez meglehetősen költséges, és ha kezdő vagy, elkerülheti ezt, és ceruzaformákat vásárolhat. Ez jó azoknak, akik rendszeresen viselik, és tudják, hogyan kell pontosak lenni. Az ecset vékony és karcsú, ami jó éllel rendelkezik. Ez körülbelül 700 INR, és ez nem szárad ki nagyon gyorsan, mint a többi változat. Ez jó lehet rendszeres és parti viseletre.

11. Deborah Precision Liner:

Deborah Precision Liner

Ez egy ismert tartomány, és ebben semmi újat nem lehet említeni. Ez egy 12 grammos palack, és az ára is meglehetősen megfizethető. Rendes használatra és napi viseletre jó. Ezt kipróbálhatod. Körülbelül 450 INR és 500 INR között kerül.

12. Colorbar Silver Cap Liner:

Colorbar ezüst sapka bélés

A lenyűgöző ezüst sapka biztosan meg fogja vásárolni ezt. Ez egy nagyon elegáns megjelenésű palack, és a színe is intenzív fekete. Megpróbálhatja megvásárolni ezt körülbelül 350 INR és 400 INR között. Ennek sima ecsete van, és az alkalmazás meglehetősen sima. A mennyiség körülbelül 2,5 ml.

13. Sha Liner- Shahnaz Hussain:

Sha Liner: Shahnaz Hussain

Ez egy nagy mennyiségű, körülbelül 15 ml -es palack, ára körülbelül 370–400 INR, ami megfizethető a legtöbb nő számára, akik rendszeres viseletre használják.

14. Colorstay toll- Revlon:

Revlon Colorstay toll

Ez egy vázlat toll a kívánt sötét fekete színhez. Azonban tőled függ, hogy mit szeretnél vásárolni. Az árkategória nem rendkívül magas, és ára körülbelül 6 gramm 600 INR körül. Ebben a tartományban ez jó vétel. Ezt minden nap viselheti, és különösen, ha jó a rajzolás, akkor professzionálisan használhatja ezeket. Ez azonban nem alkalmas kezdőknek vagy azoknak, akik nem rendelkeznek megfelelő pontossággal. Tehát, ha kezdő vagy, és nem tudod, hogyan kell ezeket megfelelően használni, annak eltávolítása nehéz lehet, mivel sok krémre van szükség. Ez nem válik le könnyen vízzel.

15. Clinique Quick Liner:

Clinique Quick Liner

Ez egy nagyon drága dolog, amit meg kell vásárolni, és a jól ismert kínálat ezt a 0,3 grammos csövet körülbelül 2500 INR áron kínálja. Ha nem jelent problémát sokat költeni valami jó minőségűre, akkor ezt meg kell vásárolni. Ezt is kezdők és szakértők is használhatják.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80