Hogyan használjuk a sminket a sötét karikák lefedésére a szem alatt?

Szeretne részt venni életének fontos funkciójában, de aggódik a sötét karikák miatt! A sötét karikák csökkentik az arc szépségét, mivel a szemek képezik az arckifejezésed fő részét. Kétségtelen, hogy számos módon lehet megszabadulni tőle, de amikor azonnali változtatásokat keres, a smink lenne a legjobb módja annak, hogy kiegyenlített tónusú arckifejezéssel készüljön fel.

A legjobb smink a sötét körök elrejtéséhez:

Íme néhány legjobb módszer a smink használatára a sötét karikák elrejtésére,

1. Keressen egy könnyű korrektorot:

Keressen egy könnyű korrektorot

A rejtegetők a legjobb módja a sötét karikák elrejtésének. A világos korrektor kiválasztása lenne a legjobb smink a sötét karikák elfedésére. A korrektor nem fedné el teljesen a sötét karikákat, de mégis természetes megjelenést kölcsönözne a bőrnek. A világos és vastag korrektorok pontozott formában adva a szem alatti bőrt tökéletesen kiegyensúlyozott megjelenést kölcsönöznek.

2. Használjon szemhéjfestéket a szem alatt:

Használjon szemhéjfestéket a szem alatt

Igen, ha szemhéjfestéket használ a szeme alá, az is jó módja a sötét karikák elrejtésének. A sötét szemkörnyék elrejtésének legjobb módja a szemhéjfesték világos vonása, világos színekkel, mint a rózsaszín, narancs, világosbarna stb. Csak annyit kell tennie, hogy vastag réteget visz fel a szemhéjfestékre a szeme alá, és fedje le egy alapozóval vagy rejtegetővel, amely világos réteget képez, amely a bőrszínéhez hasonló árnyalatot ad.

3. Használj csillogást:

Használj csillogást

A Glitter a legjobb smink a szem alatti sötét karikák számára is. Csillámok alkalmazása a szem alatt segíthet a sötét karikák teljes lefedésében. Válasszon világos ezüst csillogást, hogy megtalálja a tökéletes egyezést. Ha nehéz feladaton vesz részt, akkor sötét csillámokkal is járhat, amelyek teljesen elfedik a sötét karikákat, míg a világos-sötét karikákhoz néhány világos csillogás lenne a legjobb.

4. Alkalmazz valamilyen alapítványt:

Alkalmazz valamilyen alapítványt

Egy kis alapozó is segíthet a sötét karikák kezelésében. Ha világos alapozóréteget visel, színkorrektorral vagy porokkal kombinálva, nyilvánvalóan segít a sötét karikák halványításában. Az alapozó használatával őszibarack színárnyalatot kap, hogy kiegyenlített hanggal rendezze a sötét tónusú szemeket.

5. Használjon csillogó bézs és High Light arccsontot:

Használjon csillogó bézs és High Light arccsontot

A csillogó bézs és az arccsont kiemelése jó része volt a sminknek, hogy elfedje a sötét karikákat. Ez azt jelenti, hogy a csillogó bézs színt használhatja a szeme csatornáihoz. Ez közvetlenül megvilágítja a szem alatti részt. Ezenkívül az arccsont megfelelő árnyalatokkal történő kiemelése segíthet abban, hogy a szem alatti rész világosabb legyen. Ha világos alapozót viszünk fel a szemek alá, és ha sötét színt használunk az arccsonton alulról felfelé, az finom tónusú lehet..

6. Vörös rúzzsal fedje le a sötét köröket:

Vörös rúzzsal fedje le a sötét karikákat

A vörös rúzs jól kiegyensúlyozott trükk volt a sminkben, hogy elrejtse a sötét karikákat. Mindössze annyit kell tennie, hogy egy prémium mennyiségű rúzst vigyen fel a szeme alá kiegyensúlyozott módon. Alkalmazásakor használjon enyhe korrektor- vagy alapozó réteget, hogy a szemek alatt kiegyenlített bőrtónust biztosítson a sötét karikák nélkül. A legjobb, ha hasonló funkciójú házasságok látogatásakor használja. Semlegesíti és kékes árnyalattal is lefedi a szem alatti szemeket.

A sötét karikákat eltakaró smink többféle árnyalatban kapható, amelyek közül választhat a bőrtónusának és a sötét karikák színének megfelelően. Az emberek alapvetően fehér és fekete alapozót és szemceruzát keresnek a megjelenés javítása és a sötét karikák elrejtése érdekében.