15 forskellige typer af platin smykkedesign

Folk er meget glade for at bære smykker, der indeholder alt smykketilbehør som – ringe, armbånd, øreringe, halskæder osv. Nu er en dag en af ​​de mest efterspurgte smykketyper et platinsmykker. Platin er blevet til celebsens førstevalg, især når de har en anledning til deres bryllup eller forlovelse.

platinsmykker

Det bedste ved platinsmykker er, at det får dragter med alle slags kjoler, og det øger stilen på en person på en rig måde.

Platin smykker til mænd og kvinder:

Her har vi en hurtig liste over top 15 platinsmykkesæt på dagens indiske marked er som følger

1. Platinringe til kvinder:

platin-smykker-platin-ringe-til-kvinder

I dag er platinringe meget populære blandt kvinder på grund af dets forbløffende udseende. Disse ringe giver et elegant og stilfuldt look til en kvinde. Du får aldrig problemer ved at bære platinringe, da de ikke efterlader nogen mærker eller foringer på fingrene. Platinringe fås på markedet med forskellige designs og stilarter.

2. Platinringe til mænd:

platin-smykker-platin-ringe-til-mænd

Vi kan se den maksimale brug af platin i forlovelsesringe. Så hvis du har en forlovelsesceremoni, vil der ikke være noget bedre end platinsmykker til mænd. Platinringe fås også til mænd, og der findes også en lang række designs til mænd. Du kan få ringene med fantastisk diamant og andre sten som perler.

3. Platinhalskæde:

platin-smykker-platin-halskæde

Halskæde giver en magisk charme, når en kvinde bærer dette om halsen. Denne form for platinhalskæder kan bæres ved særlige lejligheder for at få et elegant look. Disse halskæder er hårde, skinnende og reflekterende og kommer for det meste med de farveløse diamanter. Du kan bære denne slags platinhalskæder med ethvert indisk eller vestligt outfit, og det vil altid få dragter med din påklædning.

4. Platin øreringe:

platin-smykker-platin-øreringe

Øreringe har været en del af kvinders smykker fra fortiden til dette århundrede. Det er et af de mest ønskelige smykker blandt kvinderne. Platinøreringene er velegnede til at bære ved enhver lejlighed. De er designet på en sådan måde, at du ikke får stress på dine ører. Disse stilfulde, moderigtige og trendy øreringe er nok til at give dig et diva -look.

5. Platinarmbånd til kvinder:

platin-smykker-platin-armbånd-til-kvinder

Kvinders hænder er ikke komplette uden det smukke og skinnende armbånd. I dag er ekstremt stilfulde og designerarmbånd blevet skabt til kvinder. Dette smykke, platinarmbånd kommer i forskellige designs og stil med en justerbar lås for at komme i form på dit håndled. Det kan være en perfekt gave til enhver lejlighed til dig selv eller til dine venner.

6. Platin næseringe:

platin-smykker-platin-næse-ringe

Som vi kan se, er næseringe meget populære blandt kvinderne, især blandt de unge piger. Din næse vil virkelig elske at have denne platin næsering på din næse. Platinum næseringen kan bringe en charme og kan fuldføre hele dit tøj.

7. Platin kæder til kvinder:

platin-smykker-platin-kæder-til-kvinder

Platinakæder til kvinder fås i en lang række designs og stilarter. Den komplette efterbehandling og det moderne design af platinkæden tilføjer et ekstraordinært look i din påklædning. Denne platinkæde får dig til at fange blikket for alle, der kan sætte pris på dens skønhed.

8. Platinum ankler:

platin-smykker-platin-ankler

Anklets har deres eget særlige sted, når det kommer til at dekorere en kvinde med smykkerne. Anklets ser attraktive ud og kan let tiltrække opmærksomhed på brugerens fødder. Platinum ankler kan tilføje en anden stil til dit look med et enkelt trin. Platin anklet er et ideelt smykke at have på til enhver lejlighed. Den kan bæres med enhver kjole, og det vil være nok til at fuldføre udseendet af dine smukke fødder. Disse trendy ankler kan let prikke dit udseende.

9. Platin armbånd:

platin-smykker-platin-armbånd

Armbånd er det vigtigste ornament for en kvinde, og det bliver must have tilbehør, når det kommer til en indisk kvinde. Platinum -armbåndene er meget skinnende og smukke, hvilket kan fuldende en kvindes tøj. Tilføj dette smukke platinpynt til din stil, og gør dig klar til at prale med et nyt look. Du kan komme med din egen stilerklæring ved at bære dem med andre armbånd i lyse farver.

10. Platinvedhæng til kvinder:

platin-smykker-platin-vedhæng-til-kvinder

Platin vedhæng kan let købes i mange designs og stilarter. Få det smukke platinvedhæng og vælg en kæde, der passer til dine behov. Bæreren kan vise frem rigdom efter at have hængt dette vedhæng i hendes hals. Nåd dig selv med dette designer platin vedhæng og fremvis din smag for smykkeartikler i høj klasse.

11. Bryllupsbånd i platin:

platin-smykker-platin-bryllupsbånd

Bryllup er en særlig lejlighed i alles liv, og alle mennesker ønsker at gøre den dag mindeværdig for altid. Bryllupsbånd spillede en meget vigtig rolle på bryllupstidspunktet, da disse er et udtryk for kærlighed og engagement. Du kan finde en lang række bryllupsbånd i platin. Så bind dine bryllupsløfter med disse smukke bryllupsbånd i platin.

12. Ørepropper i platin:

platin-smykker-platin-ørestikker

De smukke platin knude øreringe kan forbedre en kvindes skønhed. Dine ører vil helt sikkert elske at have disse platin studs. Da platin er et rent metal, der ikke irriterer huden, er det derfor, at platinørestikkerne er det perfekte valg for de mennesker, der har følsomme ører. Disse meget færdige og stilfulde nitter kan gøre dit look komplet til enhver lejlighed.

13. Platinarmbånd til mænd:

platin-smykker-platin-armbånd-til-mænd

Platinarmbånd er en af ​​de mest berømte ornamenter i mænds platinsmykker. Herre kan få god adgang ved at bære et trendy og stilfuldt armbånd omkring håndleddet. Tilføj et glamour i dit overordnede look med dette skinnende platinarmbånd. Det kan være en underskrift af din status og kan også vise din magt og stolthed. Platinarmbåndet følger med formalerne og casuals.

14. Platin kæder til mænd:

platin-smykker-platin-kæder-til-mænd

Platinakæder er meget populære blandt mænds, og det er årsagen til den stigende efterspørgsel efter herrekæder dag for dag. Der er forskellige mønstre og designs er tilgængelige af platinkæder. Nogle af dem er rebkæder, linkkæder osv. Disse platinsmykker til mænd kan være den bedste gave til din far, bror eller til din mand. Platin kæden kan vedligeholde for at vise dit ru og hårde udseende og kan også skildre en unik følelse af din egen styling.

15. Manchetknapper i platin:

platin-smykker-platin-manchetknapper

Manchetknapper er det bedste tilbehør i mænds platinsmykker. Elegante platin manchetknapper med diamant kan tilføje et højt indtryk til din personlighed og afspejle en underskrift af din unikke stilerklæring. Manchetknapper i platin findes i flere designs og varianter, så vælg de manchetknapper, der passer bedst til dit humør.

En af de bedste ting ved platin er, at smykkerne i platin er lavet af meget ren platin. Også smykker, platin ville ikke blive beskadiget af ridser som de andre metaller. Platin smykkeprodukter har altid deres finish, farve og glans. Par dine Platinum -produkter med værdifulde ædelstene som diamant, og du vil være klar til at se mere tiltalende og attraktiv ud.

Billeder Kilde: M, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.