15 nyeste amerikanske diamantsmykker

Amerikanske diamantsmykker er meget almindelige og meget på mode. Da det har navnet diamanter, men de ikke er rigtige diamanter, er det en syntetisk udskiftning af diamanter. Den har det samme udseende som de rigtige diamanter, men de er ikke de rigtige.

amerikanske diamantsmykker

Da diamanter er meget dyrebare og er på den dyre side, men amerikanske diamanter er billige, og alle kan have smukke juveler. De amerikanske diamantsmykker kan præges på alle metaller som guld, sølv, stål eller kobber, og du kan designe smukke ornamenter.

Forskellige typer smykkedesign med amerikanske diamanter:

Lad os se nogle smukke smykkedesign udformet med amerikanske diamanter.

1. Sølvbaseret amerikansk diamanthalsbånd:

Sølvbaseret amerikansk diamanthalskæde

Da amerikanske diamanter kan besættes på ethvert metal, kan du få en smuk halskæde lavet med sølv. Da denne halskæde har et tungt look, giver den dig et kongeligt og stilfuldt udseende. Denne type amerikansk diamantsmykker halskæde er et perfekt valg i bryllupper og et godt valg til fester, der også får dig til at se elegant og eksklusiv ud.

2. Amerikanske diamantøreringe til piger:

Amerikanske diamantøreringe til piger

Øreringe er det mest anvendte ornament af kvinder, og det bæres også dagligt. Amerikanske diamantøreringe kunne være en perfekt mulighed for øreringe, da dens skinnende udseende tiltaler ethvert øje. Amerikanske diamanter øreringe fås i enorme varianter som nitter, dingler osv., Og du kan vælge efter din stil.

3. Tung amerikansk diamanthalskæde i rubin og perler:

Tung amerikansk diamanthalskæde i rubin og perler

Her kommer en usædvanlig amerikansk diamanthalskæde med rubin og perler, hvilket får halskæden til at se mere tiltalende og eksklusiv ud. Ved bare at bære dette fantastiske stykke behøver man ikke at bære mere myrpynt. Udseendet er fantastisk og komplet.

4. Amerikanske diamantringe til damer:

Amerikanske diamantringe til damer

Her kommer en ekstraordinær kombination af sorte og hvide diamanter, hvis ring er designet. Designet på denne ring er eksklusivt og unikt, hvilket giver et kongeligt og elegant look til brugerens fingre. En perfekt måde at prale af velplejede malede fingre til kvinder.

5. Sølv Rhodium armbånd med amerikanske diamanter:

Sølv Rhodium armbånd med amerikanske diamanter

Armbånd ser meget stilfuldt ud på håndleddet og giver en person et trendy look. Disse typer armbånd kan bæres dagligt og er også et godt officielt slid. Det ser smart ud på enhver form for outfits og giver en ekstra kant til din mode og stil.

6. Designer armbånd i amerikanske diamanter:

Designer armbånd i amerikanske diamanter

Armring er den vigtigste juvel af hunner i deres juvelkasse. Hunnerne er således meget bevidste om armringernes design og mønster, da det skal matche deres outfit og stil. Således er disse designer amerikanske armbånd perfekte, da de kunne matches med ethvert outfit og lejlighed og dermed give et eksklusivt look til hænderne.

7. Enkelt amerikansk diamantdesignersæt:

Enkelt amerikansk diamantdesignersæt

Enkle sæt ser også fantastiske ud, hvis det er båret med perfekt påklædning, sted. Enkelt udseende er altid meget charmerende og behageligt. Selvom dette amerikanske diamantsæt ser ud til at være simpelt, men giver dig et komplet udseende til din pleje og dermed får dig til at se anderledes ud i mængden.

8. American Diamonds Manglasutra Design:

American Diamonds Manglasutra Design

Ifølge den indiske hinduistiske kultur er Mangalsutra et ornament, som er en nødvendighed for en gift kvinde at bære, da det symboliserer, at kvinden er gift. Denne vellykkede halskæde er lavet af hvide og gyldne perler. Sammen med den smukke amerikanske diamant vedhæng er vedhæftet, hvilket får halskæden til at se eksklusiv ud.

9. Amerikanske diamantringe til mænd:

Amerikanske diamantringe til mænd

Mænd er meget bekymrede over deres udseende og elsker at bære juveler, der får dem til at se cool og trendy ud. Så amerikanske diamantsmykkerringe er den perfekte ring til dem, da den ser enkel ud og ville få mænd til at se stilfulde og moderigtige ud. Ringene fås også i forskellige designs og mønstre.

10. Alfabeter Love Locket med amerikanske diamanter:

Alfabet Love Locket med amerikanske diamanter

Nogle unge piger sætter pris på at bære vedhæng med det første bogstav i deres navn. Denne vedhæng er det perfekte valg for unge, da alfabet -id’en skrevet med gult guld og de amerikanske diamanter er besat på vedhængets kanter. Unge kan bære dem på daglig basis kan skabe et indtryk foran deres venner.

11. Eagle -formet amerikansk diamantsmykker vedhæng til mænd:

Eagle -formet amerikansk diamantsmykker vedhæng til mænd

Som ørn symboliserer beskyttelse, maskulinitet, magt de lignende kvaliteter, som hannen hæmmer. Således er ørn amerikanske diamanter vedhæng det mest almindelige og elskede ornament. I denne vedhæng er ørnens krop lavet af guld og i vingerne er amerikanske diamanter besat, hvilket giver vedhænget et slående udseende.

12. Traditionel Peacock Style kundan American Diamond Set:

Traditionel påfugl -stil kundan amerikansk diamantsæt

Et sæt består af en halskæde og et matchende par øreringe, der giver dig et komplet look. Påfuglformede sæt er traditionelle sæt, der har været slidt siden årtier. I moderne tid er også påfuglesættet stadig efterspurgt blandt aldersgrupper, da det også giver dig et traditionelt og et moderne udseende.

13. Enkel amerikansk diamanthalskæde til piger:

Enkel amerikansk diamanthalskæde til piger

Da simpelt altid er elegant, kan de mousserende stråler fra de amerikanske diamanter fanges i denne enkle halskæde. Halskæden ser ud til at være meget enkel, men alligevel meget smuk at se ud. Halskæden kan bæres på små funktioner og kan også bæres på officielle møder, hvilket giver dig et enkelt, men elegant udseende.

14. Amerikansk diamantarmbånd til mænd med Rudraksha:

Amerikansk diamantarmbånd til mænd med Rudraksha

Her kommer et armbånd til mænd, der er udformet i amerikanske diamanter og i midten er “OM” præget, hvilket giver et eksklusivt look til håndleddet på mænds. Rudraksha, kraftfulde perler er besat på siden af ​​armbåndet, og det kan bæres på enhver form for tøj til at være behagelig i.

15. Ganesha vedhæng med amerikanske diamanter:

Ganesha vedhæng med amerikanske diamanter

Vedhæng i Ganesha -stil er meget almindelige og smukke at se på. Det er et eksklusivt vedhæng lavet med amerikanske diamanter, som også kan hænges af både mænd og kvinder. Det kommer i forskellige mønstre og størrelser, og du kan vælge det i henhold til din tro.

Smykker i amerikanske diamanter er meget smukke og attraktive at se på, og du kan blive forelsket i disse juveler. Da disse smykker ikke er på den dyre side, så alle skal have i ens samling, da det endda giver dig et funklende, elegant look. Du kan få forskellige mønstre af former og design af amerikanske diamantornamenter, du kan vælge efter dit eget valg og markere et indtryk foran dine venner og kollegaer.

Billeder Kilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16.