15 nyeste og populære Blue Diamond smykkedesign

Som det siges, at diamant er ædelsten, som er beregnet til at være for evigt hos dig, og den mode går heller aldrig forældet. Diamanterne fås også i forskellige farver som blå, gul og brun osv. Men af ​​sene blå diamanter er der efterspørgsel på grund af dets ekstravagante udseende og en stærk symbolsk årsag også. Blå diamanter er stærkt forbundet med passion og energi, og det menes, at denne ædelsten forstærker forholdet, øger den indre styrke til bæreren.

blå diamantsmykker

Blue Diamond smykkedesign:

Farven blå har også en bibelsk betydning, der viser himmelsk nåde for bæreren af ​​denne fantastiske diamant. Lad os se nogle topdesigner af blå diamantsmykker.

1. Hjerteformet blå diamanthalskæde:

Hjerteformet blå diamant halskæde

Da halskæden giver et komplet look til kvindelooket, og hvis halskæden er lavet af blå diamant udformet i en hjerteform, ville resultatet blive et fantastisk smykke. Halskæden kan bæres til enhver lejlighed og passer til enhver form for outfit, du kan lide. Det ser meget elegant ud på din hals og giver dig derfor et spektakulært udseende.

2. Blue Diamond Armbånd Design:

Blue Diamond Armbånd Design

Armbånd er et modepynt i nutidens tid for alle. Det er også meget populært blandt alle aldersgrupper, og hvis armbåndet er lavet af blå diamanter, kan intet matche det. Armbåndene står alene for enhver funktion og får dig til at se smuk ud. Denne type armbånd kan også være en unik gave til din elskede.

3. Blue Diamond vielsesring:

Blue Diamond vielsesring

Ringe er det vigtigste ornament i en kvindes ædelkasse, og hvis ringen er lavet af blå diamant, bliver den mere værdifuld og tæt på hjertet. De blå diamantringe fås i forskellige mønstre og design. Det kan endda være gal, forskellige metaller afhængigt af dit valg og lommestørrelse, da blå diamant prikker dine lommer kraftigt.

4. Bladformede blå diamantøreringe:

Bladformede blå diamant øreringe

Øreringene er den mest synlige juvel, og det er ved at blive den mest fashionable juvel for både mænd og kvinder. Denne ørering er udformet i bladformen, hvorpå små hvide diamanter er besat, og i midten er der præget en stor fingerpeget diamant for at øge udseendet af bæreren såvel som juvelen. Denne form for øreringe er helt perfekt til at blive brugt på fester såvel som bryllupper.

5. Bridal Heavy Blue Diamond Halskæde med Perler:

Bridal Heavy Blue Diamond halskæde med perler

Da bryllup er den mest lovende dag i en brudes liv, ønsker hun at bære den mest eksklusive og ekstra almindelige juvel i verden. Den blå diamanthalskæde med prægede perler er den perfekte halskæde for hende til at gøre hende til dagens smukkeste person og få hende til at se spektakulær ud i hendes elskedes øjne.

6. Blue Diamond Celestial Night Moon and Star Halskæde:

Blue Diamond Celestial Night Moon and Star Halskæde

Den himmelske måne og stjernedesign halskæden er meget populært design i halskæden. Der er flere betydninger ved dette design, og folk fortolker det efter deres myte og fantasi. Denne type halskæde ser ud til at være meget eksklusiv og kan være en smuk slid hvor som helst og når som helst du ønsker det.

7. Blue Diamond vielsesring:

Blue Diamond vielsesring

Da bryllup er en meget lovende og speciel begivenhed i hvert eneste liv, skal ringene på samme måde også være meget specielle og forbløffende. Til dette formål er dyrebar blå diamantring en perfekt, da farven blå står for et stærkt forhold og mere nogensinde er diamant beregnet til at være for evigt med dig.

8. Rustfrit stål blå diamantarmbånd til mænd:

Rustfrit stål blå diamantarmbånd til mænd

Mænds er meget særlige om deres påklædning og ejendele, de vælger det ornament, der passer til deres personlighed. Så er dette blå diamantarmbånd fremstillet i rustfrit stål den korrekte mulighed, da dette armbånd passer til alle mænds håndled. Det ser meget enkelt ud, men de kraftfulde og funklende blå diamanter får det til at se et fantastisk armbånd ud, som også kan bæres dagligt.

9. Korsformede blå vedhæng:

Korsformede blå vedhæng

Korsformede blå vedhæng er meget almindelig form i vedhæng, og det skildrer endda en persons åndelige persona. Disse typer vedhæng kan bæres af både mænd og kvinder dagligt, da intet kan gå galt med diamanter. Vedhænget er smukt udformet, hvor i blå diamanter er præget på kanterne, og blå diamanter danner korsform og giver det et smukt udseende.

10. Blue Diamond forlovelsesringe til mænd:

Blue Diamond forlovelsesringe til mænd

Ringe er det vigtigste ornament i herretilbehøret, da det viser hans stil og får ham til at se moderigtigt ud. Den blå diamantring i et eksklusivt ornament som i disse ringe hvide små diamanter er besat over hele ringen, og en firkantet funklende blå diamant er præget i midten af ​​ringen, hvilket forbedrer udseendet af bærerfingeren.

11. Lang ørering i blå diamanter:

Lang ørering i blå diamanter

Unge piger og kvinder er meget særlige om deres øreringe, og det bør også matche deres outfits. Hvis øreringene er lidt lange, tiltrækker det endda den person, der er modsat dig. Hvis øreringene er lavet af blå diamanter, hvad kan være mere specielt end det. Denne type øreringe kan også bruges som et godt kontorbeklædning.

12. Designer Blue Diamond Butterfly Halskæde:

Designer Blue Diamond Butterfly halskæde

Halskæden med en form for sommerfugl tiltrækker meget øjne. Desuden ser den mere smuk og charmerende ud, hvis den er dekoreret med blå og hvide ædle diamanter. Diamanternes funklende virkning kan efterlade folk målløse, og bæreren af ​​denne halskæde ville blive fyldt med komplimenter.

13. Blå diamant forlovelsesring i gult guld:

Blå diamant forlovelsesring i gult guld

Forlovelsesringe er en helt særlig ring for både pige og dreng, da de begge skal starte en ny rejse i deres liv. Så hvad ville være mere lovende og heldigt end blå diamantring besat i gult guld. Denne kombination af blå med gul er noget meget unikt og tiltrækkende for ethvert øje og et specielt ornament til en særlig lejlighed.

14. Cartoon Smurf Blue Diamond vedhæng til børn:

Cartoon Smurf Blue Diamond vedhæng til børn

Når ældste er så særlige om deres loos, hvorfor bør børn så efterlades. Her kommer blå diamant en tegneseriefigur smølf vedhæng til at forbedre deres udseende få dem til at virke smarte og moderigtige som deres ældste.

15. Lille Turtle Blue Diamond vedhæng:

Lille Turtle Blue Diamond vedhæng

Som skildpadde symboliserer styrke, kreativitet og udholdenhed elsker folk af den lignende karakteristik at bære en lille skildpadde som halskæden, da den repræsenterer deres egenskab. Disse vedhæng ser meget imponerende ud og får dig til at se anderledes ud i mængden og er endda et smart smykke.

Blue diamants juveler er eksklusive og bliver meget populære på grund af tiltalende udseende og stil. De blå diamantsmykker ser ud til at være meget trendy og har et moderne præg i sig. Det er grunden til, at unge par beslutter, at deres forlovelses- eller vielsesringe skal laves med blå diamanter, da det forbedrer deres udseende og tilføjer charme til deres forhold også. Det fremstår ekstremt spektakulært og er synonymt med overdådighed og ud over det sædvanlige.