25 populære og nyeste diamantsmykker i Indien

Selve ordet diamant betyder lykke for en kvinde. Diamanter er uden tvivl en kvindes bedste ven. Diamanter er de mousserende hvide sten med glans og glans til enhver tid. Diamantsmykker er et must i ens smykkekollektion. Der er masser af smykker, mens du eksperimenterer med diamanter. Diamantsmykker kan være af en enkelt stensolitaire eller kan have millioner af sten.

indian-diamant-smykker-designs

Diamanter har den særlige værdi og en klasse forbundet med den. Så at bære diamanter er et spørgsmål om stolthed for en dame. Prisen kan starte fra få tusinder og kan løbe ind i få crores.

Nyeste diamantsmykker til mænd og kvinder:

Her får vi et kig på de 25 bedste diamantsmykker.

1. Delikate diamantsmykkæder:

Delikate diamantsmykker

Den første i rækken kan være enkle diamantkæder. Man kan foræres med en diamantkæde ved særlige lejligheder som fødselsdage, bryllupper, festivaler osv. Man kan have en diamantkæde til sig selv som en gave fra første løn !! De kan altid være der, fordi man aldrig kan gå galt med diamantsmykker og diamanter, der går af mode, kommer bare ikke til at ske.

2. Enkle designer diamantsmykker halskæder:

Enkle designer diamantsmykker halskæder

Elegansen og den fuldstændige glans af diamanter kan fanges perfekt i en simpel diamanthalsbånd. Diamanthalskæden behøver ikke at være særlig omhyggeligt designet. Det kan være enkelt, men smukt i udseende.

De enkle smykker med diamanthalskæder kan laves med et enkelt mønster som blade, blomster, stjerner, former, abstrakte designs osv. Halskæden får et smukt fald, fordi det vil være let og enkelt udseende.

3. Simple diamantsmykker til piger:

Simpelt diamantsmykker til piger

Smykkesættet indeholder normalt en enkel halskæde og det matchende par øreringe. Hvis der er tale om en diamant, har vedhænget i halskæden og diamantøreringene samme design. Sættet bruges normalt til enkle funktioner, som kontorbeklædning, eller kan også være daglig brug. Vedhænget og øreringene er meget lette og kan indgå i lette smykker. Da de er diamanter, vil de skille sig ud, selvom de går sammen med fritidstøj eller en simpel påklædning som en Saree.

4. Tunge diamantsmykker til bryllup:

Heavy Diamond smykkesæt til bryllup

Diamanter besat smukt i et fortryllende mønster fanger nogens øjne. Tunge diamantsæt gør det samme. Bare brug en fantastisk diamanthalskæde med de matchende tunge lysekroneøreringe, og man behøver ikke pynte mere op. Hele looket er bare perfekt.

5. Jewelers Diamond øreringe til piger:

Juveler Diamantøreringe til piger

Det vigtigste, du tænker på, når du tænker på diamantsmykker, er øreringe. Bare en enkeltstående diamantørering kan gøre underværker i at ændre dit look til aftenen eller en fest. Diamantøreringe er absolut altid på mode, og du kan bare være sikker med disse. Disse dejlige øreringe passer næsten til ethvert slid. Tilpas øreringene og vælg efter dit valg. Disse kan være til daglig brug som enkeltsten eller mønstrede øreringe som blomster, kronblade, designs osv.

6. Diamant lysekrone øreringe:

Diamant lysekrone øreringe

Skønhed ligger i betragterens øje og er velegnet til en kvinde med diamantlysekroner til en fest. Bedøvelse ser ud, udformet med fremragende kvalitet, disse lysekrone øreringe skal bæres bare enkeltstående. Brug disse med en tung Saree, flydende aftenkjole, etnisk slid, flaunt til en fest, og man behøver ikke have mere tilbehør. En enkelt ørering gør det hele!!

7. Seneste diamanter Jhumkas til kvinder:

Seneste diamanter Jhumkas til kvinder

Jhumka er en af ​​de smukkeste og mest elegante inden for smykker, når det kommer til øreringe. Jhumka’er i guld, med arbejde, sten, mønstre osv. Er perfekte til det traditionelle look. De er et must have i ens smykkekollektion, og jhumkas vil aldrig gå af mode.

På samme måde er jhumkas i diamanter og ædelstene også meget populære. De har det rige udseende på grund af stenene placeret i den perfekte halvcirkel i øreringen. Glansen reflekteres, når man bare bærer disse perfekte diamantjhumkas.

8. Sæt med diamant og safir halskæde:

Diamant og safir halskæde sæt

Taler om diamanter og kan de mousserende blå safirer efterlades? Hvid og blå er de klassiske farver af royalty. På samme måde er safir- og diamanthalsbåndet et symbol på royalty for at få den dronning som eller den prinsessefølelse hos en kvinde. Den klassiske kombination af blå og hvid har været de dyre smykkesæt, der blev båret af tidligere dronninger. Dette diamantsmykkesæt er himmelsk magisk.

9. Royal Pearls and Diamond Jewellery Necklace:

Kongelige perler og diamantsmykker

Royal diamant halskæder er en fornøjelse at se på med de matchende øreringe og de perfekte slibede diamanter. Disse diamantslebne halskæder kan også sættes med hvide perler, der ser meget større ud i omfang. Disse kan være lagdelt, og når de bæres, passer de perfekt til halsen.

10. Designer Diamond Rose halskæder:

Designer Diamond Rose halskæder

Diamanter og rose er smukke to ting, der hænger sammen i et smykke. Denne halskæde med diamantrose har dråber af diamanter hængende fra den og en rose eller et sæt roser placeret i en vinkel som ikke ligefrem i midten perfekt afbalanceret af en lille klynge af diamantblade. Disse diamantsmykker kan have rosaguld, diamanter i farverne hvid, pink og sort.

11. Diamond Choker smykker:

Diamond Choker smykker

En af de dyreste og flotteste inden for smykker er Chokers. Choker diamant halskæder og smykker er storslåede og ser fantastiske ud på alle, der bærer. Disse diamant chokers er også besat med ædelsten og halvædelsten for ekstra nåde. Diamond chokers ser fremragende ud på brude på deres bryllupsdag. Man behøver ikke andet at matche med.

12. Diamantsmykker med perler:

Diamantsmykker med perler

Perler ser smukke ud på enhver kvinde med enhver hudtype eller hudfarve. Perler med diamanter i smykker er symbolsk for royalty, storhed og skønhed. Disse dejlige og stærkt bearbejdede perler og diamantsmykker har været der siden oldtiden som en del af smykkesamlingen af ​​dronninger, prinsesse og er en del af kongeligt arvestykke og slægt.

13. Diamond Anklet smykker:

Diamond Anklet smykker

Anklets er en af ​​de mest trendy og smukkeste i smykkedesign til at forskønne ben. Anklets er i høj grad en del af diamantsmykker. Anklets i sølv, guld, blandede metaller osv. Er populære, men i diamanter er også meget på mode i disse dage. Diamantankler fås i forskellige mønstre og designs, arbejder med sten eller endda i østrigske diamanter. Der er lagdelte diamantankler, der ser smukke ud for en brud at være.

14. Diamant smykkeringe:

Diamant smykkeringe

Det vigtigste tilbehør til at pryde ens fingre og hænder er en fingerring. Hvilken bedre måde at prale af de perfekt velplejede hænder for både mænd og kvinder end i en diamantring? Lige siden den ene er et lille barn, er vi blevet sat fingerringe og har brugt denne mest almindelige smykkeform på forskellige måder. Fødselsdage, forlovelser, bryllupper, til daglig brug, som en modeerklæring osv. Man bærer fingerringe ved næsten enhver lejlighed. De kommer i utallige mønstre, designs, variation og man kan have et eller mange efter eget valg. Diamantfingerringe er perfekte til forlovelser, bryllupper, jubilæer osv.

15. Sydindiske diamantsmykker:

Sydindiske diamantsmykker

Smykkedesign fra Sydindien er unikt og meget forskelligt fra andre designs af guldsmykkedesign. Snittene, designs, mærker og mønstre er meget tydelige og spektakulære, og man bliver betaget af bare at se på smykkestykket. Kvaliteten af ​​diamanter, glans, glans og design og smykker er bare betagende, og personen, der bærer disse smykkestykker, ser smuk ud. Disse sydindiske diamantsmykker kan være arvestykker og kan være diamanter og rubin besat for antik værdi.

16. Indiske diamantsmykker:

Indiske diamantsmykker

De vigtigste og mest elegante smykker til hænder er armbånd. Disse elegance og charme kommer kun via diamantarmbånd. Armbånd er vigtigst i enhver smykkeform. Diamantarmbånd har mange muligheder for valg, mønstre, designs og pris. Diamantarmbånd kan bruges til hverdagsbrug, lejlighedsvis slid, festtøj, festtøj osv. Vælg dem efter dit krav, og en er god at gå.

17. Heavy Diamond Bangles til kvinder:

Heavy Diamond Bangles til kvinder

De er unikke en af ​​slagsen, når det kommer til disse tunge diamantarmbånd. Disse armbåndssmykker er tunge og har normalt innovative designs. Diamanterne behøver heller ikke være i samme former. For at fange unikhed i hver armring skæres diamanterne på måder som cirkler, trekanter, rhombus osv., Hvilket giver et smukt nyt friskt udseende diamantsmykker.

18. Diamond Drops smykkesæt:

Diamond Drops smykkesæt

Diamonds drops er til det billede perfekte model ser ud, når man henter ethvert modemagasin. Disse unikke diamantsæt har dråbeformede diamanter placeret i sæt i en diamanthalsbånd med 18 eller 22 karat guldkæder. De kommer også med de matchende diamantdråber, der fuldender diva -looket.

19. Diamant talje kæder smykker:

Diamant talje smykker

En af de mest inden for modetrends er taljekæderne bedre kendt som kamarbandh eller cummerbund. Kvinder flagrer i vid udstrækning i taljekæder i guld, sølv og tungmetaller under bryllupper, fester, festligheder osv. Diamant taljekæder er ekstremt klassiske og ser fantastiske ud, når de bæres.

Diamanterne kan være klare med glans eller kan farves for at ligne mosaikstykker, der kan slås sammen med ethvert tøj. Diamond cummerbund ser virkelig smuk ud og pryder taljen hos kvinder og fremhæver dem med perfektion. De kan også have forskellige udsmykninger i farvede sten eller charms i diamanter og ædelstene.

20. Diamond Armlets smykker:

Diamond Armlets smykker

Armlets er meget på mode med traditionelt slid, etnisk slid og Sarees samt med ærmeløse etniske toppe med jeans. Men diamantarmler er til at fuldføre det brudelook. En smuk brud prydet med diamantsmykker har brug for en armlæn til det perfekte brudlook. De ser ekstremt fantastiske ud, og man kan ikke lade være med at prale af dette unikke diamantsmykker.

21. Smykker med diamantarmbånd:

Smykker med diamantarmbånd

Som det berømte ordsprog kan en kvinde sige nej til diamanter, kan tilbehør til håndled med diamantarmbånd være et stort ja til en kvinde. Diamantarmbånd kan være et mesterværk i ens smykkekollektion og kan altid være højdepunktet i dit look, når du bærer det. De er måske på den dyre side, men ikke desto mindre kan de ikke matches med deres glans, snit og glans til andre smykker. De er en liga i sig selv og uden sidestykke.

22. Diamond Ruby Chokers:

Diamond Ruby Chokers

Chokers er de himmelsk udseende halskæder i ædel- og halvædelsten med eksklusive slebne diamanter til det gudinde-look. Diamanter med rubiner er klassiske for chokers, og udseendet prales af masser af brude og endda mange berømtheder. Glansen af ​​hvide diamanter og det klassiske udseende af rubiner bliver matchet i et tungt smykkesæt.

23. Ubeskårne diamantsmykker:

Uskårne diamantsmykker

Ubeskårne diamanter, også kendt som ru eller rå diamanter, er den nyeste aktør med hensyn til diamantsmykker. Efter minedrift af diamanter sendes uslebne diamanter med høj værdi og kvalitet til at blive skåret og lavet til smykker. Men uslebne diamanter bruges selv til at lave tunge diamantsmykker til deres værdi, og de ser virkelig fabelagtige ud med en helt anden finish i diamantsmykker.

24. Seneste Diamond Mangalsutras smykker:

Seneste Diamond Mangalsutras smykker

Symbolisk for gifte kvinder i Indien generelt er guldkæder med sorte perler og gyldne perler, der skal bæres efter ægteskab. De er også gået sammen med en designer diamant vedhæng til det designer look og unge kvinder foretrækker diamant mangalsutras nu til mode. De sorte perler er til beskyttelse af den nye brud mod onde øjne og for at beskytte dem mod enhver skade.

25. Diamond Maang tikkas til brude:

Diamond Maang tikkas til brude

Maang tikkas eller hovedkæder er en del af brudelook eller til ethvert festivallook. Kvinder bærer maang tikkas under brylluppet. Disse maang tikkas i diamanter, kundanarbejde, rubiner, smaragder osv. Ser fantastiske ud. De ser meget storslåede og smukke ud på den person, der bærer dem. Maang tikkas eller hovedkæder er unikke smykkestykker, og når de er i diamant, multipliceres værdien bare.

Folk er meget til smykkeindkøb. Det kan købes i butikken, begaves, købes online osv. Diamantsmykker foretrækkes for værdien og følelsen, der er knyttet til dem. De store og varierede muligheder inden for diamantsmykker som angivet ovenfor, er blot en dråbe i havet af diamantsmykker. Eksperimentér nyere udseende, og giv et helt nyt look til tøjgarderoben med matchende blændende diamantsmykker. Gå og pral dem!