9 bedste smykker i sterlingsølv til kvinder og mænd

Generelt er sterlingsølv en sølvlegering, der vejer omkring 92,5% af sølvet. Normalt vil sølv være meget blødt, og derfor vil det blive legeret med kobber for at gøre det stærkere. Sterling sølv stammer fra Europa og blev populært i nyere tid. Modesmykker i sterlingsølv er blevet populær i nyere tid. Armbånd, halskæder, ringe, ankler, alle slags smykker kan laves i sterlingsølv.

Sterling sølv smykker sæt:

Flere smykkemærker i sterlingsølv er kommet frem i dag Her er en liste over 9 fashionable og stilfulde smykker i sterlingsølv

1. smykkesæt i sterlingsølv:

smykker i sterlingsølv

Dette filigran smykkesæt har et autentisk look. Halskæden har en medaljon fastgjort til den, som har indviklet design på den. Det kan indeholde et fotografi inde i det. Øreringene er måneformede og forbedrer ørernes skønhed. Armbåndet er åbent i den ene ende og er let vægtet. Hele sættet har et smukt udseende og er et af de bedste smykkemærker i sterling sølv.

2. Vielsesring i sterlingsølv:

Vielsesring i sterlingsølv

Denne smukke vielsesring er lavet af sterlingsølv og har en perle i midten. Det er virkelig smukt og enkelt, og er ideelt til en vielsesring. Sølvtråden, der er viklet rundt om perlen, forbedrer udseendet af fingeren, som den bæres på. Denne ring er unik og kan bæres dagligt.

3. Armbånd i sterlingsølv:

Armbånd i sterlingsølv

Dette dobbelt uendelige armbånd er det bedste af sin slags. De to uendeligheder er knyttet til en sølvkæde, og overlapningen af ​​uendelighederne ser virkelig smuk ud. Initialer af et par navne er knyttet til dem. Dette er en virkelig dejlig gave til et jubilæum eller Valentinsdag. Man er sikker på at elske det.

4. Øreringe i sterlingsølv:

Øreringe i sterlingsølv

Disse kædeøreringe har et meget trendy look. Det er et unikt stykke og er et af de bedste designer smykker i sterlingsølv. Den geometriske form på øreringene ser funky ud og passer godt til vestlig påklædning. Disse er statement -stykker og adskiller sig fra de normale dinglende øreringe.

5. Sølv Charm Anklet:

Sølv Charm Anklet

Denne ankelarmbånd i sterlingsølv er en af ​​slagsen. Den har en sølvkæde med stjernecharme med mellemrum og ser ekstremt smuk ud på anklen. Det vil blive elsket af børn og vil se godt ud på alle, der bærer det. Sølvfarven gør den alsidig, og den kan bruges på alle former for tøj.

6. Leaf Toe Ring Sterling Sølv:

Leaf Toe Ring Sterling Sølv

Denne smukke tåring er et unikt smykke i sterlingsølv. Det kan bruges regelmæssigt, da det er behageligt. Bladet giver et smart look til ringen og vil se godt ud på alle, der bærer den.

7. Ananas Studs:

Ananas Studs

Disse søde nitter vil blive elsket af børn såvel som teenagere. De er minimalistiske og et af de bedste smykkemærker i sterling sølv. Det kan bruges regelmæssigt, og det ser virkelig funky ud. Dette er et moderne design og bliver meget populært.

8. Smykker til mænd i sterling sølv:

Smykker til mænd i sterlingsølv

Dette klassiske armbånd er lavet af sterlingsølv og ser virkelig godt ud på hænderne. Mænd kan også bære det regelmæssigt, da det er enkelt og let. Det tværgående design på armbåndet forbedrer skønheden i stykket. Mænds smykker i sterlingsølv bliver virkelig berømte i disse dage.

9. Kvinders sterling sølv næse ring:

Dame næse ring i sterling sølv

Næseringe er stadig på mode. Denne enkle næsering kan bæres dagligt og ser virkelig smuk ud på næsen. Det forbedrer ansigtets skønhed.