9 Berømte designer diamantsmykker

Diamanter er et af de sjældneste og mest værdifulde mineraler. Diamanter er elsket af alle. De har en stor anvendelse i smykkeindustrien på grund af dets snob -appel, da diamanter er dyre og er et symbol på status. For at imødekomme kundernes krav til nye designs er der kommet mange designere.

berømt-designer-diamant-smykkedesign

Seneste designer diamantsmykker:

Her er de top 9 indiske designer diamantsmykkedesigner til kvinder som følger.

1. Simpelt designer halskædesæt til enhver lejlighed:

Enkelt designer halskædesæt til enhver lejlighed

Dette diamantsæt har et fantastisk design. Den har en diamant choker plus halskæde, der passer godt til enhver lejlighed. Disse designer diamantsmykker har et moderne såvel som etnisk udseende. Det har en smuk diamantindstilling med nogle rubiner og perler for at give det et elegant look. Dette er et meget kreativt design skåret af top diamant smykkedesignere.

2. Designer Stud øreringe med cirkelformet ædelsten:

Designer Stud øreringe med cirkelformet ædelsten

Disse er øreringe med cirka 1 karat diamant og safirsten indlejret i midten. Dette har en fremragende diamantsleben med et fascinerende design. Dette har sikre skruelukninger, der giver komfort med skønhed. Det har et sofistikeret, kongeligt udseende, der skal bruges til særlige lejligheder såvel som til fester. Dette vil se godt ud på kvinder i alle aldre.

3. Fængslende designer diamantring:

Fængslende designer diamantring

Dette er en diamantring på en metalindstilling med den perfekte 1 karat diamant i midten. Ringen har et karakteristisk look, der går godt ved alle lejligheder. Det har et indviklet designarbejde lavet af topdesignersmykker for at give det det rette elegante look. Det er en klassisk-inspireret ring, som er et perfekt eksempel på smukke diamantsmykker.

4. Designer Heavy Diamond Halskæde til Brude:

Designer Heavy Diamond halskæde til brude

Dette er en diamant og guld choker sat til glade lejligheder. Dette har et tungt og indviklet udseende. Det har den perfekte indstilling af dråberne for enden af ​​halskæden med små rubiner og smaragder for at give det et sofistikeret look. De matchende øreringe fuldender sættet. Diamanterne er sat perfekt til at fremhæve guldet. Det er alt i alt et komplet og elegant sæt.

5. Designer hvide diamantøreringe med perle:

Designer hvide diamantøreringe med perle

Det er hvide diamantøreringe med koboltblå ædelstene indlejret i dem. Perledråberne i midten giver det et sofistikeret look, der passer til alle fester og lejligheder. Disse øreringe har en fremragende diamantsleben med indviklede blomstermotiver. Det ville gå godt med kvinder overalt og er designet af top diamantsmykker designere.

6. Designer diamantarmbånd til kvinder:

Designer diamantarmbånd til kvinder

Dette designerarmbånd har et unikt design. Den er besat med diamanter og har også gulddesign på den. Designet adskiller sig fra normale smykkedesign. Det giver hånden et meget elegant og charmerende look.

7. Designer næse ring smykker:

Designer næseringssmykker

Næseringe som disse ser smukke ud på bruden og er velegnede til brudeslitage. Den er lavet af guld og er besat med diamanter. Det har et smukt design og et luksuriøst udseende.

8. Moderne Designer Uncut Diamond Set:

Moderne designer uklippet diamantsæt

Disse diamantsmykker har et eksklusivt design og er lavet af uslebne diamanter. De to påfugle ser strålende ud med matchende øreringe. Det er virkelig et betagende stykke.

9. Designer Jhumka øreringe:

Designer Jhumka øreringe

Disse er en kombination af jhumka og øreringe. De ser ekstremt smukke ud på grund af deres elegante design. De har et tungt udseende og vil se godt ud på traditionelt slid.

Diamant designer smykker er altid i høj efterspørgsel, fordi de er ideelle til bryllupper, og alle leder efter eksklusivt designertøj ved sådanne lejligheder. Man kan vælge designere efter deres budget.