9 Populære indiske sølv antikke smykker

Antikke sølvsmykker har været båret af mænd såvel som kvinder siden en lang periode. Sølv er et af ædle metaller og har forskellige anvendelsesmuligheder, og en af ​​dem er i smykker. Sølv antikke smykker er blevet meget almindelige, og i disse dage er der mange designs tilgængelige.

Antikviteter sølv smykker designs:

Her er nogle af de bedste designs af sølvantikviteter ornamenter til kvinder og piger.

1. Antik sølv Choker halskæde:

Antik sølv Choker halskæde

Chokers har været slidt meget tidligere. De er dog kommet tilbage på mode i disse dage. Denne antikke choker er unik og har et traditionelt udseende. Det har et smukt design og klokker i bunden. Det ser godt ud på unge kvinder.

2. Antikt hængslet armbånd:

Antikt hængslet armbånd

Dette antikke sølvarmbånd er et smukt eksemplar af antikke sølvsmykker. Den har en hængslet åbning og sidder perfekt på hånden. Designet på det har et tungt udseende. Den kan bruges på indisk slid og vil se smuk ud på alle aldre.

3. Antik Moonstone Locket med kæde:

Antik månestenslomme med kæde

Denne gamle medaljon har en sølvkæde knyttet til sig og er et funky stykke. Den har designet et kompas på den og en månesten placeret i midten. De smukke detaljer på medaljen gør det til et unikt smykke.

4. Antikke sølv øreringe smykker:

Antikke sølv øreringe smykker

Disse smukke øreringe har et meget traditionelt og tungt look. De ser virkelig smukke ud på ørerne. Designet på det er meget indviklet, og ensartetheden får det til at se endnu smukkere ud. Det vil se bedst ud på ghagras eller lehengas.

5. Wish Box Halskæde:

Wish Box halskæde

Denne smukke sølv antikke halskæde har en kuglelænge knyttet til den. Kuglen har et sofistikeret design på sig. Inde i kuglen er en rosenkvartsbold. Tidligere blev ønskekasser brugt som et religiøst objekt, men i disse dage er det slidt som et smykke. Børn vil elske dette.

6. Indiske antikke sølvankler:

Indiske antikke sølvankler

Anklets har været en del af den indiske tradition siden lang tid. Disse sølvantikviteter giver anklerne et smukt og charmerende udseende. De har klokker fastgjort til det, som giver en lyd, når nogen går rundt iført dem. Disse ser godt ud på kvinder i alle aldre. Dette er en stedsegrøn slags anklet, som aldrig går af mode.

7. Antik rosenring:

Antik rosenring

Vielsesringe med et antikt look har altid et særligt sted i hjertet. Denne vintage ring med en smuk rose, helt lavet af sølv, er en sådan ring. Den er lavet af antikt sølv og ringens vintage look gør den stilfuld og smuk. Denne type ring kan bæres dagligt og er derfor mere nyttig end tunge ringe.

8. Floral Jhumkas i sterlingsølv:

Blomstret Jhumkas i sterlingsølv

Jhumkas er traditionelle indiske smykker og går aldrig af mode. Denne blomsterjhumka har et indo-vestligt look og går derfor godt med indisk såvel som vestligt tøj. Det er forskelligt fra de normale jhumkas og giver dig et moderne look.

9. Sterling sølv antikviteter Globe Locket Design:

Sterling sølv antikviteter Globe Locket Design

Denne antikke globus halskæde er en af ​​slagsen. Den har en smukt designet globus, der kan åbnes, så den passer til små ting. Det er en af ​​de perfekte antikviteter i sterling sølv, som alle vil elske, hvad enten det er gamle mennesker eller børn.

Antikke sølvsmykker har sin egen charme, som andre typer smykker ikke besidder. Det beroligende og rolige look af antikt sølv er det, der gør det anderledes end andre metaller.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80