Top 15 Nakshatra diamantsmykker

Diamanter er generelt identificeret med deres snit, klarhed, certificering og karat. Glans og glans er et resultat af de fire C’er, som de med rette kaldes. Diamanternes skønheder fanges i juvelerier på en sådan måde, at man bliver betaget af diamantsmykkers udseende.

nakshatra diamantsmykker

Nakshatra er et populært mærke af diamantsmykker baseret i Mumbai, Maharashtra under flagskibsbutikken Gitanjali Jewels. Nakshatra diamantsmykker er unikt til placering af syv diamanter i form af en blomst eller en stjerne i hvert smykke.

Design af diamantsmykker fra Nakshatra:

Derfor identificerer og klassificerer mærket det som meget unikt. Her får vi et kig på de bedste Nakshatra diamantsmykker.

1. Nakshatra diamantringe til piger:

Nakshatra diamantringe til piger

De mest anvendte i vores krop er vores lemmer; nemlig hænder og ben. Hænder er en del af ikke-verbal kommunikation. Gestus i hånden er et meget vigtigt værktøj. Så det er vigtigt, at hænderne ser smukke og elegante ud. Tilbehør ved hjælp af diamantringe ser godt ud på hænderne og giver et varigt indtryk. Nakshatra diamantringe er klassiske, rige og smukke smykkestykker udformet til perfektion.

2. Nakshatra diamant forlovelsesringe i guld:

Nakshatra diamant forlovelsesringe i guld

Forlovelsesdagen er meget speciel for et par og specifikt for en kvinde, fordi hendes drømme snart vil gå i opfyldelse som ved at blive gift med sin mand. Forlovelse er den smukke historie om parret, der snart skal giftes. Forlovelsesceremoni har særlige øjeblikke, der skal fanges, og ringe, der udveksles af et par, er meget vigtige. Diamanter er specielle og perfekte til særlige lejligheder som engagement. Disse forlovelsesringe med diamanter er fantastisk smukke, og klare smykker undlader aldrig at imponere.

3. Nakshatra Diamond Pendel Design til piger:

Nakshatra Diamond Pendel Design til piger

Nakshatra Diamonds er kendt som en af ​​de mest udsøgte diamantsmykker. De smukkeste og mest brillante diamanter vælges og bruges til at få det bedste ud af vedhæng med glans af guld. Det traditionelle udseende i vedhængene med en anden stil giver bare disse diamantvedhæng uimodståelige.

4. Lysekroner fra Nakshatra:

Lysekroner fra Nakshatra

Glansen og udstrålingen i hvert af Nakshatra smykker får dem til at skille sig ud og lægge mærke til det. Ingen mærker for at gætte, at Nakshatra -diamanter er den bedste gaveindstilling fra en mand til sin kvinde eller kæreste. Den bedste gave kan være Nakshatra lysekroner til tider som et jubilæum, festlig lejlighed osv. Hvilken bedre måde end diamanter at binde forholdet bedre på!!!

5. Letvægts Nakshatra diamantsæt:

Letvægts Nakshatra diamantsæt

Disse enkle, men elegante lette Nakshatra -smykker med diamanter er perfekte til hverdagsbrug, kontorbeklædning, husmøder osv. Disse kommer med et unikt design -vedhæng og matchende sæt øreringe, der supplerer hinanden og fuldender looket. Nakshatra smykker står for kvinder med attitude, passion og uafhængighed.

6. Nakshatra Diamond Ear Studs til kvinder:

Nakshatra Diamond Ear Studs til kvinder

Disse øreringe kan let bæres fra en teenager til unge til endnu ældre kvinder. Det, der gør Nakshatra -diamanter unikt, er, at de vidunderlige smykker henvender sig til kvinder i alle aldersgrupper. Øreringe er et kvinders daglige krav, og det passer perfekt ind.

7. Nakshatra smykker halskæde Design:

Nakshatra smykker halskæde design

Elegance personificeret og forbløffende betagende er disse magiske Nakshatra diamanthalskæder. Den bedste gave til en kone eller kæreste på fødselsdage, mærkedage, baby shower, Karva Chauth eller andre særlige lejligheder er disse smukke halskæder. Få lejligheder er specielle og meget mindeværdige. Så for at forstærke de særlige øjeblikke er disse diamanthalskæder.

8. Nakshatra Teardrop Halskæder:

Nakshatra Teardrop halskæder

Teardrop i diamanter ser strålende ud som et design specialfremstillet kun til diamanter. Smykkerne i dråbedesign har et dejligt fald på halsudskæringen og fremhæver kvindens overordnede udseende. Disse Nakshatra tårehalskæder i lag er perfekte til bryllupper og er et must -have diamant halskæde til bruden i hendes smykker trousseau.

9. Nakshatra Designer diamantsæt:

Nakshatra Designer diamantsæt

Diamanter med disse designerelementer i er de bedste fra Nakshatra -kollektionen. De har en bred kollektion i halskæder med top Bollywood -berømtheder, der støtter dem såvel som flaunting dem. Disse smukke diamantsæt udstråler glans og kan være rige alligevel med æterisk fornemmelse.

10. Nakshatra bryllup diamantsæt:

Nakshatra bryllups diamantsæt

Den vigtigste og mindeværdige dag i hendes liv for en kvinde er hendes bryllupsdag. At blive gift med manden i hendes drømme er, hvad enhver kvinde ønsker, og når drømmen er sand, ønsker hun, at brylluppet skal være perfekt. Bryllupssmykker er meget vigtige for en brud, og Nakshatra -diamanter er præfekt for det brudeudseende. Disse fascinerende Nakshatra diamantsmykker er lige lavet til bruden og til bryllup, som er en del af bryllupskollektionen diamantsæt.

11. Parineeta Bridal Diamond Sets:

Parineeta brude diamantsæt

Nakshatra diamantsmykker har deres eksklusive brudesamling under deres Parineeta -samling. Disse brudekollektioner er kun til bruden, der får adgang til brudens udseende. Denne Nakshatra -kollektion har smukke diamanter sat på den perfekte måde at matche med de tunge brudeoutfits. Disse diamanter er en eksklusiv samling af klassiske og traditionelle bryllups- og brudesmykker, hvor smykkerne i alt er udformet på en meget kunstnerisk måde med tanke på de dyrebare og særlige øjeblikke i ens liv.

12. Nakshatra Wedding Chokers smykker:

Nakshatra Wedding Chokers smykker

Nakshatra diamanter under deres bryllupskollektion Parineeta har eksklusive tunge diamant chokers med diamanter og dyre smaragder. Parineeta betyder en gift kvinde på bengalsk. Ægteskab er et af de bedste øjeblikke i ens liv, der skal værnes for evigt og altid. Disse eksklusive bryllupskæder er perfekte til at en brud kan ligne en gudinde på hendes D -dag.

13. Nakshatra smykker armbånd til piger:

Nakshatra smykker armbånd til piger

Nakshatra, det eksklusive diamantmærke, har altid fået kvinder til at føle sig specielle gennem sin glans og evige, men samtidig moderne design. Hvert design af Nakshatra diamantarmbånd med ægte diamanter tilpasser nåden i deres varemærke blomstermotiver og skønheden i et lokkende stjernebillede. Brug af disse diamantarmbånd ved særlige lejligheder tilføjer bare en masse glam til din persona.

14. Nakshatra diamantarmbånd:

Nakshatra diamantarmbånd

Nakshatra -diamanter gør diamantsmykker meget ambitiøse for enhver kvinde. Nakshatra betyder stjernebillede af lyse stjerner i en konstellation. Disse armbånd er ægte diamantarmbånd fremstillet i rent guld, der definerer skønhed og ynde. Disse diamantarmbånd er inspireret af den klassiske syv kronblads diamantblomst og spreder guddommeligt held overalt. Dette er et ideelt smykke til at give dine kære.

15. Nakshatra smykker Mangalsutra Design:

Nakshatra smykker Mangalsutra Design

Skal for en gift kvinde, er en mangalsutra. Det er det særlige smykkestykke med sorte perler med guld- og guldperler med eksklusiv Nakshatra diamant mangalsutra vedhæng. Inspireret af blomstermønsteret og stjernekonstellationen ser disse diamantmangalsutra himmelsk smukke ud på enhver kvinde.

Nakshatra er symbolsk for guddommelighed. Perfekte blomstermotiver til den moderne stil eller de stjerneklare stjernebilleder fra himlen, disse diamanter er perfekte til enhver lejlighed og enhver kvinde. De forbløffende smukke og funklende diamantsmykker har altid imponeret kvinder, og enhver kvinde ønsker at have disse diamanter. Nakshatra -diamanterne siger, at de repræsenterer de lyseste cirkler af lys. Glans og glans i Nakshatra diamantsmykker er nok til at gøre det til en af ​​de bedste gaver.