Top 9 mænds sølvsmykkedesign

Historisk set har mænd og kvinder rundt om i verden begge brugt halskæder, øreringe, armbånd, kæder, amuletter, vedhæng, ringe og mange flere. Det blev dog anset for at være feminint af mænd at bære smykker i det 19. og 20. århundrede. De begrænsede sig til manchetknapper, ure og tiepins. Det 21. århundrede medførte imidlertid en revolutionær forandring, og mænd eksperimenterer med udsmykninger, der udelukkende blev betragtet som feminine.

Mænds sølvsmykkedesign:

Mænd foretrækker at bære guld- og herresølvsmykker. Her er nogle sølvmænds smykkedesign.

1. Mænds sølvkantkant halskæde Design:

Mænds sølvkantkant halskæde design

Denne halskæde i sølv er ideel til mænd, der kan lide at holde det enkelt. Den kan også bæres på officiel uniform og har et almindeligt udseende. Den er let vægtet og kan bruges regelmæssigt. Dette er det mest almindelige sølvsmykke til mænd.

2. Phoenix Rising Silver Ring til mænd:

Phoenix Rising Silver Ring til mænd

Phoenix er en græsk mytologisk fugl, der menes at stige fra forgængerens aske og derefter nedbryde sig selv til døden. Denne phoenix ring er lavet af sterling sølv og har et glaseret look. Det har et indviklet design på fuglen og ser elegant ud. Mænd vil elske det, hvis de kender myten.

3. Enkelt sølvmanchetarmbånd til mænd:

Enkelt sølvmanchetarmbånd til mænd

Dette hamrede sølvarmbånd er tungt og har et enkelt udseende. Det kan bæres af mænd, der leder efter enkle sølvsmykker til mænd med minimalt design. Det ser godt ud på hånden og giver dig et elegant look.

4. Sølv øreringe til mænd:

Sølv smykker øreringe til mænd

Mange mænd kan lide at bære øreringe i disse dage. Hvis man kan bære det godt, ser det virkelig smart og elegant ud. Denne enkle sølvbøjle ørering er metallisk og giver et køligt strejf til ørerne. Det kan bæres af teenagere til.

5. Enkel mænds næsering i sølv:

Enkel herre næse ring i sølv

Næseringe har et meget funky look, hvis de bæres godt. De bæres normalt af unge mænd eller teenagere. Denne enkle næsering bæres ikke på den ene side, men i midten. Det er enkle sølvsmykker til mænd og kan bruges ved lejligheder.

6. Sølv smykker manchetknapper:

Sølv smykker manchetknapper

Manchetknapper bæres af mænd på skjorter, og de har et officielt udseende. De er de mest almindelige af sølvsmykker til mænd. Denne sølvmanchetknap har et skinnende udseende og er firkantet. Det har en hård fornemmelse og ser elegant ud på skjorter. Manchetknappens farve matcher en skjorte i enhver farve.

7. Religiøse sølvsmykker til mænd:

Religiøse sølvsmykker til mænd

Denne sølvhalskæde har et diamantbesat hakekors -symbol som vedhæng. Hakekors -symbolet betragtes som helligt for hinduerne. Denne halskæde har et religiøst udseende og kan bæres regelmæssigt. Det er enkelt og charmerende og vil blive elsket af de mænd, der tror på det.

8. Herre sølvskalle ring:

Mænds sølvskalle ring

Kranieringe har et trendy look og er elsket af den unge generation. Denne antikke kraniet ring har et støjende udseende, med en pilot kranium. Det ser meget funky ud på fingrene og vil blive elsket af alle.

9. Antikke sølvarmbånd til mænd:

Antikke sølvarmbånd til mænd

Disse armbånd adskiller sig fra de generelle armbånd til mænd, da det har et finurligt udseende. De tynde antikke armbånd efterfølges af et kraftigt bredt armbånd med turkis besat på. Det har et generelt flot udseende og vil passe godt til uformelt slid.

Sølvsmykker til mænd er blevet meget populære med skiftende tider. Mange designs er tilgængelige for mænd at vælge imellem. Sølvsmykker til mænd har et meget klassisk og rigt udseende, som får deres enkle påklædning til at se fabelagtig ud.