Linea Italian sisustus – hienoja ideoita modulaarisen sohvan kanssa

sisustus moderni modulaarinen sohva

Esittelemme sinulle ainutlaatuisen sisustuksen. Se on erittäin iloinen ja värikäs ja vieraasi varmasti tuntevat olonsa tervetulleiksi tähän olohuoneeseen. Tässä painotetaan tuoretta, monikäyttöistä sohvaa. Se on ainutlaatuinen sisustustuote.

Tämä viehättävä huonekalu lumoaa sinut heti iloisilla, näyttävillä väreillään, mutta sillä on myös muutamia muita yllätyksiä.

Sohva yhdistää tyylikkään ja viileän ilmeen, kodikkuuden ja mukavuuden sekä teknologisen innovaation.

Suunnittelijayritys Zero TreArchitetti tarjoaa sinulle tämän upean istumismukavuuden, joka on ilo silmälle. Voit rakentaa modulaarisen sohvan mieltymystesi mukaan. Istuimet ovat vaihdettavissa, samoin kuin käsinojat ja selkänoja. Eri moduulit voidaan yhdistää täysin yksilölliseen sohvaan ja sinulla on mahdollisuus konfiguroida erilaisia ​​vaihtoehtoja. Tämä viehättävä huonekalu on sopusoinnussa päivittäisten mielialaasi ja tarpeidesi kanssa. Se on saatavana seitsemänä eri versiona käsinojista ja selkänojista.

Ainutlaatuiset innovatiiviset luomukset hämmästyttävät sinua – tehokas 160 watin kaiutin on rakennettu käsinojaan, joka on yhteensopiva tietokoneen, MP3 -soittimen ja videopelikonsolin kanssa, joten olohuoneessasi on paras kotiviihdekeskus.

Värikäs verhoiltu sohva lumoaa sinut tuoreilla raidoillaan ja värillisillä kuvioillaan ja parantaa mielialaa välittömästi. Ne tuovat olohuoneeseesi paljon eloisuutta, kirkkautta ja hyvää tunnelmaa. Se näyttää alkuperäiseltä ja houkuttelevalta, ja siinä on Italian henki.

Ihaile tätä ihastuttavaa sisustusta ja inspiroidu myös kotisi alkuperäisistä ideoista.

Onnellinen sisustus Linea Italialta houkuttelevalla modulaarisella sohvalla

kirkas sisustus

Houkutteleva sisustus, jossa on monikäyttöinen sohva värikkäillä päällysteillä ja raidallisilla tyynyillä

sisustussuunnittelu mielenkiintoinen tekstuurikuvio

Teksti Katjan kanssa