15 bedste herresokker i Indien med billeder

Strømper er vigtigt tilbehør til mænd. Der er mange varianter af strømper som formelle, afslappede, sport og mange andre. Hver af dem er lavet af forskellige materialer, og designet er også forskelligt. Nu tænker du måske, at hvad er der at diskutere så meget om sokker? Der er mange ting, når det kommer til herresokker eller drengestrømper, fordi de ikke kan have sko uden strømper.

Stilfulde herresokker:

Her er de bedste herresokker, der findes. Vælg den bedste i henhold til dit outfit og skontype.

1. Farverige mønstrede herresokker:

Farverige mønstrede herresokker

Leder du efter farverige sokker? Her er det bedste herresokker til dig. Prøv disse klassiske mønstrede strømper til mænd med dine elegante sko. Dette er lavet af god kvalitet bomuld, elastin og spandex materialer. Tæer og hæle er forstærket for at give dig ekstra støtte med selvjusterende manchet. Prøv dette og vær komfortabel.

2. Moustache Crew Boys Socks:

Moustache Crew Boys Socks

Hvis du leder efter et godt strømpedesign til din dreng, vil dette interessere dig. Prøv denne overskæg besætning drenge sokker for at være behagelig. Disse strømper er lavet af 68% bomuld, 31% nylon og 1% spandex. Du kan nemt vaske dette i din maskine. Brug altid strømper af god kvalitet for at beskytte dine fødder.

3. Gummy Bear Crew Socks til mænd:

Gummy Bear Crew Sokker til mænd

Hvis du vil bringe sjov i dine strømper, kan du prøve dette gummy bear crew sokker design. Denne skøre sokker til mænd er specielt designet til at få den sjove effekt, mens du har den på. Materialet er polyester og giver dig 100% komfort, mens du bærer det. Udskriften er fast og vil ikke falme væk efter mange vaske.

4. Taco Tuesday Socks til mænd:

Taco Tuesday Socks til mænd

Du kan bringe lidt sjov midt i dine kontordage ved at bære disse smukt designede seje sokker til mænd. Dette er lavet af 75% mikro-denier akryl, 15% nylon og 10% spandex materiale. Dette er en lys rød farve sokker med spredte taco designs. Du kan bære dette med dine kontorsko til en forandring.

5. Moderigtige herresokker:

Moderigtige sokker til herrer

Når det kommer til herresmodesokker, er dette design meget velegnet. Strømperne har tryk på den med en kurvboldspillende fyr. Du får mange forskellige designs på det samme materiale. Dette er lavet af 58% bomuld, 40% polyester og 2% spandex materiale. Vælg din yndlingsfarve og -design for at være stilfuld til dit kontor.

6. Designer herresokker:

Designer herresokker

For dem, der ønsker at prøve en designer -sokker, prøv dette. Dette strømpedesign ser unikt og stilfuldt ud. Den leveres med en forstærket hæl og tå for at give lidt ekstra komfort. Hæl og tå er også polstret. Prøv disse Tupac brune strømper med et godt design og vær stilfuld og behagelig på samme tid.

7. Holiday Herresokker:

Holiday Herre Sokker Design

Er du i feriehumør? Disse er flotte herresokker, der skal bruges til ferier. Du kan prøve dette fremragende julekattedesign denne gang. Disse strømper er designet ud fra juletema. 65% bomuld, 24% nylon og 8% polyester og 3% spandex. Den har polstret hæl og tå for at give dig komfort.

8. Vintage stil uldsokker til drenge:

Vintage stil uldsokker til drenge

Når det er vinter, foretrækker de fleste af os uldne strømper. Her er nogle uldstrømper, som du bør prøve i vinter. Denne er lavet af 60% uld og 40% polyester. Dette er et vintage sokker design og er lavet som åndbart med teknikker til at bekæmpe uønsket lugt. Disse strømper vil være ekstremt behagelige på dine fødder og kæmpe mod den kolde vinter.

9. Sportsokker til mænd:

Sportsstrømper til mænd

Når det kommer til spotsokker, er der mange mærker tilgængelige. Du kan vælge dit yndlingsmærke. Dette er en glimrende model af herresportssokker, som du kan prøve at få den komfort, den giver. Denne sok kommer med polstret hæl og tå for at gøre dine fødder behagelige. Det leveres også med materiale, der beskytter dine sko mod at få dårlig lugt.

10. Flerfarvede herresokker:

Flerfarvede herresokker

Dette er et stilfuldt herresokker -design. Det er en dobbelt farve sokker med blå og rød farve. Du kan prøve det for en ændring fra alle de kedelige designs. Dette er lavet af en blanding af bomuld og polyester og vil være ekstremt blødt på din hud. Du kan prøve dette som dit kontorbeklædning og være rolig.

11. Sokker med guldgul og elfenbensmønster:

Gyldne gule og elfenbensmønstrede herresokker

For dem, der ikke ønsker at være for moderigtige med alle de trykte designs, er dette et godt valg. Tjek disse gyldne gule og elfenbensmønstrede strømper i høj kvalitet. Det er lavet af god kvalitet bomuld, polyamid og elastin materiale. Du kan være stilfuld og sej på samme tid, hvis du vælger strømper af dette mønster.

12. Mænds uldsokker Design med silkeblanding:

Herre uldsokker Design med silkeblanding

Dette er en italiensk uld silke blandet strømper i et Fair Isle mønster. Du kan bære disse strømper om vinteren med en matchende sweater, tørklæde og hat for at være stilfuld. Denne er lavet af 40% uld, 40% nylon og 20% ​​silke materialer. Du kan vaske dette på maskinen og er ekstremt behageligt for din hud.

13. Formelle herresokker:

Formelle herresokker

Du kan bringe noget unikt i dit formelle sokker design. Bær ikke altid de gamle kedelige enkeltfarvede designs. Prøv noget andet med din formelle slid. Dette er et smukt mønstret stilfuldt herresokker -design, som du kan prøve hver dag. Dette er et trykt design med 75% bomuld, 17% polyester og 6% polyamid. Dette er en yderst smuk og behagelig strømpe, du kan have på.

14. Ribbet bomuldssokker til mænd:

Ribbet bomuldssokker til mænd

Hvis du leder efter et perfekt par strømper til dit kontor, kan du prøve disse ribstrikkede bomuldssokker. De mest populære strømper i disse kategorier er af en farve. Hvis du ikke er fan af trykte eller flerfarvede strømper, kan du prøve dette. Det vil gøre dig yderst behagelig på grund af det bomulds strækbare materiale. Du kan nemt vaske dem på din maskine uden at forårsage skade.

15. Cool mænds designer sokker:

Seje designerstrømper til mænd

Dette er en speciel designer god herresokker. Du kan prøve disse strømper med trædesign med dine formelle såvel som afslappede påklædninger. Det har en særlig egenskab til at absorbere fugt og holde dine fødder lugtfri. Hælen og tåen leveres med forstærket hynde, så du kan bære den komfortabelt. Den er lavet af bomuld, polyester, nylon og spandex.

Er du klar til at prøve nye strømper? Der findes mange varianter, hvorfra du kan vælge din favorit. Bær ikke altid de gamle kedelige sorte sokker. Prøv at bringe noget andet i dine strømper. Vær også forsigtig med at vælge en med god kvalitet.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80