15 bedste Nike sokker til mænd og kvinder

Nike er et af de mest kendte og foretrukne mærker inden for herre-, dame- og unisex -tilbehør. Variationen i farver og stilarter i deres sokker er utrolig og giver kunden et enormt udvalg af valg. Nike sokker er lavet af stoffer af bedste kvalitet, hvilket gør dem holdbare, behagelige og moderigtige.

Seneste Nike sokker i Indien:

Her er de få top 15 Nike -strømper med billeder. Vælg din elskede på listen i henhold til din brug.

1. Nike No Show Socks:

Nike No Show sokker

Problemfri løbesokker mod blister giver dig Nike No Show Socks -looket, uanset hvor du går. Disse tynde sokker er perfekte til smalle sko. En fremragende blanding af materiale holder disse strømper kølige og tørre. Strømperne er lavet af stoffer af høj kvalitet, der er designet til at holde dine fødder tørre og stinkfrie. Dette er de bedste muligheder for at sikre, at dine strømper ikke vises, når du går i lave snitsko.

2. Nike sokker til kvinder:

Nike sokker til kvinder

De nyeste styles i Nike Socks Womens er signaturstilarter som Nike Elite og Nike Grip er topsælgere. Disse strømper er designet af Nike til at give behagelig dæmpning og trækkraft. De fås i forskellige farver. Du får disse strømper i forskellige varianter såsom no-show, crew, ankel og knæhøj.

3. Nike fodboldsokker:

Nike fodboldstrømper

Nike fodboldstrømper er et af de mest eftertragtede mærker i fodboldverdenen. De fås i forskellige farver. Strømperne kommer i forskellige størrelser og materialer, der er tilgængelige til både voksne og børn. Match dine strømper med dit team kit og sørg for at holde dine fødder varme.

4. Nike Sportsokker:

Nike sportsokker

Strømper er vigtige, når det kommer til præstationer på banen. Det rigtige par sokker og sko går hånd i hånd. Den kreative teknologi og design til at lave et par brugerdefinerede strømper, som Nike Sports Socks, gør det muligt for dig at være i stand til at koncentrere dig mere effektivt om din sport.

5. Nike Sock Sko:

Nike soksko

Nike Sock Shoes er de perfekte løbesko. Letvægtsdesign med en strækcirkulær strikket meshit har en behagelig strømpeagtig pasform. Højstyrkefibrene skaber lette overdeler; Flyknit -teknologien giver støtte og komfort til hvert skridt.

6. Hvide Nike sokker:

Hvide Nike sokker

Hvide Nike Socks er stilfulde og ser ud til at du har det godt under træning eller i fitnesscentret. Strømperne er yderst behagelige på grund af dæmpningen og behagelig pasform. Svedtransporterende materiale hjælper med at trække sved væk fra huden.

7. Sorte Nike sokker:

Sorte Nike sokker

Sorte Nike Socks er en erklæring om vilje til at lykkes. De har en støttende pasform med en behagelig pasform ved fodens bue. Strømperne holder dine fødder tæt og tørre, mens du træner eller dyrker sport.

8. Grå Nike Sokker:

Grå Nike sokker

Disse grå Nike -strømper er lavet i de bedste materialer for at give en behagelig pasform, når du træner eller konkurrerer. Strømper af god kvalitet, der sidder godt og ikke krymper efter vask. De er den perfekte længde, kvalitet, vægt og blødhed med et fantastisk smukt look.

9. Nike Dri Fit strømper:

Nike Dri Fit strømper

Nike Dri Fit Socks er designet specielt til at holde dine fødder tørre og behagelige. De har teknologisk avanceret buekompression for ekstra støtte. Høje slidområder som hæl og tæer har styrket holdbarheden. Disse strømper har også en halvpudefrottéfod for ekstra stødsikring.

10. Nike ankelstrømper:

Nike ankelstrømper

Nike ankelstrømper er perfekte til enten sport eller streetwear. Fås i de nyeste stilarter og farver, og de er moderigtigt iøjnefaldende. Et højt niveau af teknologi, design og klasse går ind i fremstillingen af ​​et par brugerdefinerede elite ankelstrømper fra Nike. Du vil være i stand til at koncentrere dig mere effektivt om dine udendørs/indendørs aktiviteter. Disse strømper fra Nike reducerer chancerne for skader og forbedrer derved din præstation i alt, hvad du laver.

11. Nike Crew Sokker:

Nike Crew Sokker

Få komfort og svedfri følelse med Nike Crew Socks, der fås i forskellige farver og stilarter. Prøv de atletiske besætningsstrømper for komfort og bekvemmelighed ved den slanke dri fit, som holder dig løbende i gang, så gå aldrig glip af at prøve disse Nike Crew Socks.

12. Nike sokker til mænd:

Nike sokker til mænd

Nike Socks til mænd fås i forskellige højder, såsom No Show, Ankel, Crew og Knee High. Farver fås fra standard sort, hvid, grå, blå osv. Til fluorescerende farver. Strømperne bruges til sport, løb, træning & motionscenter. Materialer, der bruges, er af den bedste kvalitet for at sikre komfort og ydeevne.

13. Nike High Socks:

Nike High Socks

Hovedmaterialet er bomuld, nylon og spandex, som giver brugeren en blød og varm pasform. De har forstærkede hæle og tæer for øget holdbarhed til hård og daglig brug. Ribmanchetterne og buestøtterne giver brugeren en tæt, behagelig og sikker pasform.

14. Nike lange strømper:

Nike lange strømper

Det dri fit -stof / transporterer fugt væk for at holde fødderne tørre og kølige, mens de konkurrerer i sport eller træning. Nike lange sokker har venstre og højre overlegen pasform og dæmpning under stressende træning. Forstærkede hæle, buer og tæer giver holdbarhed i områder med meget slid. Materialet er for det meste nylon.

15. Nike sokker:

Nike sokker

Nike Socks er et af de mest dømte mærker inden for sport og træning. De fås i en række forskellige højder, såsom No Show, Ankel og Crew osv. Flere muligheder i farver gør dem endnu mere attraktive for brugerne. De er favoritterne inden for sport, træning & Gym.

De kan bruges til alle former for sport, streetwear, fest, træning og motionscenter til høj ydeevne. Kvaliteten af ​​det anvendte materiale er som spandex, bomuld og nylon. En række farver passer til en række forskellige stilarter som besætning, ankel, no show og soksko.