15 bedste strømper i Indien med billeder

Når det kommer til at passe fødderne, spiller sokkerne en vigtig rolle i at give dem den største komfort på en smart måde. Der er forskellige strømpemærker i verden, der kommer med deres unikke funktioner og komfortniveauer. De tilføjer ikke kun komfort til dine ben, men giver også dine sko en unik stil.

Bedste herremærker:

Her er nogle af de bedste strømpemærker med billeder, der har styret mænds strømpekollektion.

1. Pantherella Danvers Rib Cotton Lisle Sokker:

Pantherella Danvers Rib Cotton Lisle Socks

KØB NU

Et af de bedste strømpemærker fra England, det er berømt for at give strømper fremstillet af organisk bomuldsmateriale. Fås i et stort antal farver og klassiske designs, de kommer med gode længder.

2. Massimo Dutti Merceriserede bomuldssokker:

Massimo Dutti Merceriserede bomuldssokker

Populær til trykte sokker, disse herre mærkevarer sokker er lavet i Spanien. Med konkurrencedygtig pris kommer de i glat bomuldsmateriale. Mærket er berømt for strømper, der kommer i strips -stil, mest brugt med loafers.

3. Mr. Grey Melange Stretch Knit No Show Socks:

Mr. Grey Melange Stretch Strik No Show Sock mærker

Disse populære strømpemærker har leveret strikkede strømper fremstillet af kvalitetsgarn. Strømperne hjælper ved at give dig et stramt greb om foden ved hjælp af gribere monteret inde i den og anklelængde.

4. Bombas Solids Kalvesokker:

Bombas Solids Calf Sock mærker

Leder du efter luksusstrømper, der understøtter din kalv meget godt? Strømperne er bedst til vintre for at beskytte dine ben mod kulde, da de er lavet af honningkage elastik i indersiden.

5. Scott-Nichol Blickling Wool Herresok:

Scott-Nichol Blickling Wool Men's Sock mærker

Leder du efter de bedste uldstrømper til vintre? Scott-Nichol er et af de anerkendte mærker til koldere måneds strømper. Strømperne er lavet af uld og har en bred vifte af jordfarver og fint Fair Isle -mønster.

6. Falke Pure Silk Short Socks:

Falke Pure Silk Short Sock mærker

En sej strømpemærker, der er vidt udbredt af mænd om somrene, er Falke fra Tyskland. Strømperne er lavet af ren silke og kommer med et meget tyndt lag i en række farver og yderste glathed.

7. John Smedley Tobin Socks:

John Smedley Tobin Sock mærker

Har betjent siden årtier John Smedley Tobin er blandt de bedste mærker til sokker til herrer. Strømperne er lavet af rent Sea Island -bomuldsmateriale, hvilket øger komforten ved benene.

8. Corgi Skull Pattern letvægts bomuldssokker:

Corgi kraniummønster letvægts bomuldssokker

Vil du give dit fritidstøj et vittigt præg? Her er et par gode strømpemærker fra Wales. Skull -mønster har været dette mærkes signaturprint, der gives til forskellige strømper i forskellige farver.

9. Marc Ankelstrømper:

Marc Ankelstrømper

KØB NU

Marc har været foretrukne mærkesko til mænd. De er lavet af bomuld og giver dine fødder en afslappende og svedfri oplevelse. Fås i forskellige farver, og de kan let matches med dine bedste loafers eller outfit.

10. CHUP af Glam Clyde Socks:

CHUP af mærkerne Glam Clyde Sock

Dette er et af de foretrukne mærker i Japan, der leverer de gode mærkesokker over hele kloden. Disse strømper har et stribet mønster, der har et nordamerikansk indiansk design, der er meget smukt. Det giver nye mønstre for hele sæsonen hele året og spreder lykke på købernes ansigter. Den er fremstillet af spundet bomuldsstof i høj kvalitet, der er både meshet og behageligt.

11. Happy Socks of Sweden:

Happy Socks of Sweden

KØB NU

Det er det mest populære mærke i Sverige, og du kunne ikke finde nogen svensk person uden at bruge det. Linket har tre sæt strømper, der er mønstrede og komfortabelt udformet med kæmmet bomuld. Denne bedste mands mærkesokker er af de bedste af slagsen. Disse sokker har et karakteristisk mønster med ribstrikkede manchetter. Det har også signaturbrandningen ved sine fodtrin.

12. Jollie Goods -mærkesokker:

Jollie Goods Sock mærker

Du ser på verdens foretrukne mærke af Jollie Goods -strømper. De er et af de mest krævende sokker mærke i de vestlige lande. Nu er det her udstillingsvinduet med et stribet mønstret strømpedesign, der har præget blå, lyserøde og gule nuancer. Det består af polyester og spandex materialer. Den har fremhævende hæl og manchetter med den øvre kantlinje, alle i lyse gule nuancer. Dette er lavet ved at bruge elastin -stoffet til at give den strækbare kvalitet.

13. Quiet Rebellion Luxury Socks:

Quiet Rebellion Luxury Sock mærker

Nu er det slut på din søgning efter en designer wear -serie i strømperne. Det har mere berømmelse blandt det populære strømpemærke, da det gør brug af luksuriøst kæmmet bomuldsstof. Det er perfekt til kontorgængere at have disse ultrakomfortstrømper på hele den travle dag. Det har også mulighed for at vælge mellem de ekstra lange strømper for at skjule de behårede ben.

14. Amerikanske mærkesokker:

Amerikanske mærkeholdte sokker

KØB NU

Denne særlige version af strømperne er heller ikke den afviste. Det har sine egne egenskaber og funktioner, der fremhæver fokus for de fleste sportsmænd rundt om i verden. Her finder du ankelstrømperne i topkvalitet og god komfort. Det bruger fremragende stof til fremstilling og har også de unikke kvaliteter som ribbetår, forstærkede hæle, sømløs tålukning og et meshstrikket bomuldsstof til godt luftigt miljø omkring fødderne.

15. Japanske mærker Ayame Socks:

Japanske mærker af Ayame Sock

Elsk skønheden i dette japanske mærke med uldstrømper, der giver det perfekte valg til de kræsne personer, der endda er yderst omhyggelige i deres strømper. Disse Ayame bomuldssokker er strikket i japanske væve. Den har et overalt Fairisle -mønster på de omhyggeligt strikkede uldmønstre. Den har blokfarver på de fremhævede tå- og hælområder. Det anvendte materiale er som sådan det giver sin endeløse ydeevne i dets funktioner for at holde fødderne sunde og aktive.

Mærkesokkerne tilbyder forskellige mønstre, som mændene kan vælge imellem, f.eks. Tern, stribet, trykt, polka osv. De fås også i henhold til de sko, du er villig til at tage på, ved hjælp af de bedste kjolestrømper. Disse topmærker giver de unikke nuancer af farver i ægte unikt design, der altid har været en designserie. Komforten og fordelene ved dem er også glædelige, at de på ingen måde kan blive afvist af nogen.