9 Moderne designs af rørstrømper til mænd og kvinder

Rørsokker er strækbare strømper i den lange rørform og har ikke en formet hæl. Disse dukkede op i 1970’erne og blev populære gennem basketball og fodbold, hvilket gjorde dem nogensinde populære. Disse sokker er traditionelt hvide, som farvede bånd generelt af sportsholdets farve. Over en periode kom disse strømper ind i modeverdenen og bæres som forretnings- og fritidstøj. På grund af fraværet af den klart definerede hæl- og ankelregion er de en størrelse, der passer til alle.

Seneste rørstrømdesign til kvinder og mænd med billeder:

Her er de top 9 rørstrømper; lad os se dem en efter en.

1. Hvide rørstrømper:

Hvide rørstrømper

Hvid er sokkernes traditionelle farve. Det smelter problemfrit med holdfarven på ethvert sportshold. Disse strømper holder også foden varm i koldt vejr og giver tilstrækkelig luftcirkulation om sommeren. Men det eneste er, at de let får pletter.

2. Stribede rørstrømper:

Stribede rørstrømper

Stripes suiter er for enhver mand. De er perfekte til enhver lejlighed. Stribede rørstrømper supplerer lige såvel forretningsdragt som afslappet sport. Opbevar din garderobe med strømper af hvert mønster i striber.

3. Uldrørsokker:

Sokker i uldrør

Uld er et unikt stof, der har iboende antimikrobielle egenskaber. Det er også kendt at ophæve vand naturligt, hvilket gør det til et perfekt slid til vinteren. Invester i et par uldsokker til vintersæsonen.

4. Cashmere Tube Strømper:

Cashmere rørstrømper

Kashmir er sådan et højt stof. Selvom det normalt ikke er forbundet med en strømpe, er det bare det perfekte stof til strømper. Lavet af fleecelag af gedens pels, det beskytter fødderne mod vinterens kulde og frost. Da den er modstandsdygtig over for ild, perfektionerer den også hyggen foran en pejs.

5. sorte rørstrømper:

Sorte rørstrømper

Den sorte er forbundet med power, elegance og power dressing. Sort er også farven til enhver lejlighed og supplerer ligeledes ethvert forretningstøj og afslappet elegance. Opbevar disse sorte sokker i garderoben uden fejl. Den største fordel ved denne farvepletter vises ikke i denne farve på stødene.

6. Røde rørstrømper:

Røde rørstrømper

Den røde er en intens og varm farve og er langsommere med at finde sin plads i power dressing. Rød er også kontrastens farve. Når mænd vælger røde strømper, siger det, at han er sikker på sin hud, og for kvinder tilføjer disse strømper en anden dimension til hele deres personlighed.

7. Pink Tube Socks:

Pink Tube Strømper

Pink er en feminin farve, men det er også oprørets farve. Kvinder vælger lyserøde rørstrømper for at fuldføre deres power -slid, mens mænd, der er trygge ved deres tilstedeværelse, vælger lyserøde strømper for at supplere de ellers monokratiske valg.

8. Grønne rørstrømper:

Grønne rørstrømper

Grøn er farven på vitalitet og sundhed. Det er også en af ​​den almindelige sports farve. Grønne strømper er måske ikke en foretrukken farve til det meste erhvervstøj, men er det en så sej farve at flagre til en afslappet lejlighed eller til et spil. Gem et af disse uortodokse stykker til en afslappet lejlighed.

9. Knæ High Tube Sokker:

Knæ High Tube Sokker

Knæhøje lange rørstrømper er en del af sportskulturen. Der er dog også et videnskabeligt element bag de lange strømper. De knæhøje sokker anvender kompressionskraft til at forbedre iltforbruget, hvilket er en ekstra fordel i et spil. Disse strømper bruges også ofte af ældre, da det hjælper med at reducere hævelse i fødderne ved at forbedre blodcirkulationen.

Rørsokker er kommet langt fra monokromatiske og sportstøjsdagene. Disse strømper fås i levende farver og er et interessant valg at have på en forretnings- eller afslappende dag. De er også perfekte til at slappe af og beskytte mod naturens elementer, når det er nødvendigt.