9 Seneste og bedste nylonstrømper med billeder

Blandt alle andre strømper materialer er Nylon sokker i stil. De er meget bløde på dine fødder, og du kan bære disse behagelige strømper hele dagen uden irritation. De er meget tynde, og du kan mærke dens blødhed på dine fødder. Du kan bære disse strømper med god strækning med alle sko typer. Mange designs er tilgængelige til mænd og kvinder.

Top nylon sokker på markedet:

Her er nogle nyttige og komfortable nylonstrømper, du kan prøve.

1. Usynlige tynde nylonstrømper:

Usynlige tynde nylonstrømper

Hvis du vil prøve damer nylonstrømper, er dette et godt design. Du kan bære disse strømper med enhver skotype. Materialet er så blødt og åndbart. Det er lavet af nylon, elastin og spandex materiale. Skjul dine strømper med disse tynde sorte nylonstrømper.

2. Herre sorte nylonstrømper:

Nylon sokker til mænd

Når det kommer til nylonstrømper til mænd, er ovenstående design populært. Det er et almindeligt blå sokkerpar med polstring på tæerne. Det er meget behageligt og holder dine fødder lugtfrie. Det er meget afslappende at have åndbare strømper på med skoene. Du kan prøve dette med officielle og formelle sko.

3. Lyserøde nylon lavsnitsokker:

Pink Nylon sokker med lav snit

Når du vil have noget at have på med dine sandaler eller sko, er dette et glimrende valg. Du kan bære disse lyserøde nylon tå sokker lavet af nylon og elastin materiale. Alle dine fingre vil være inde i dine strømper og slappe af og holde dine sko lugtfri.

4. Varm sort ankel stram strømper:

Varm sort ankel stram strømpe

Når det kommer til kvinders strømper i bomuldsnylonstrømper, kan du prøve dette design. Den har forstærket tå, som hjælper med at få et godt greb. Den nederste del er lavet af bomuldsmateriale, så den er så blød og behagelig og holder dine fødder fugtkontrol. Du kan bære den med dine formelle såvel som casual sko.

5. Farverige ankel nylon sokker:

Farverige ankel nylon sokker

Du kan lysne dine fødder ved at bære denne akvarel nylon ankelsokker til kvinder. Den er lavet af silkeblødt hørmateriale og vil altid give dig et godt greb. Du kan prøve det med dine støvler og fritidssko. Det har fugtabsorberende kapacitet og hjælper med at holde dine fødder altid friske.

6. Quick Dry løbesokker:

Quick Dry løbesokker

Dette er en hurtigtørrende nylon løbesokker med høj kompression. Du kan bære dette til alle sportsaktiviteter, fordi det holder dine fødder tørre. Det er lavet af nylon, akryl og spandex materiale. Den leveres med tå- og hællukning. Dette er et farverigt par, og du kan holde dine fødder tørre og friske, selvom du dyrker sportsaktiviteter hele dagen.

7. Ultra tynde blonder sexede sokker:

Ultra tynde blonder sexet sokker

Dette er en afslappet tynde nylonstrømper, du kan bære med enhver skontype. Den er lavet af nylon og blonder. Det begærer dine fødder bund og tæer perfekt. Materialet er åndbart med snørebånd. De er båddesign og giver dig godt greb med enhver skotype. Du kan prøve forskellige farver og designs af denne type.

8. Solid Low Ankelstrømper:

Solid lav ankel sokker

Massive nylon sokker med lav snit, der kan bruges til sport. Det er designet med fugtabsorberende og antimikrobielle egenskaber. De tilbyder dig også en behagelig pasform. Du kan bære denne hele dagen komfortabelt uden irritation. Dette er en blanding af bomuld og nylon.

9. Seje kvinders nylonstrømper:

Cool Nylon sokker til kvinder

Dette er en særlig nylonstrømpe til kvinder, der er designet til vandreture i bjergbestigning og relaterede sportsaktiviteter. Den leveres med polstrede tæer og hæle for at give dig godt greb og komfort. Du kan bære den med dine fritidssko for at holde fugt ude af dine fødder.

Her er nogle bedste designs af nylonstrømper. Du kan være moderigtig og behagelig på samme tid med dette strømpemateriale. Nylon kombineres altid med andre materialer også for at give holdbarhed. Bred kollektion med forskellige mønstre og farver er mere komfort med dine outfits.