9 Top Hanes sokker til mænd og kvinder

Når vi analyserer og tænker et sådant tøjtilbehør, der ses i alle mænds og kvinders garderobe, som bestemt er “sokkerne”, er dette et materiale, der bæres dagligt. For at gøre tingene lettere og komfortabelt producerer Hanes, en amerikansk virksomhed, tøjtilbehør, et sådant tilbehør er ”Hanes Socks” og bruger unikt design og avanceret teknologi.

Bedste Hanes sokker i nye modeller:

Her præsenterer vi dig, 9 Top Hanes Sokker til mænd og kvinder med billeder. Vælg din bedste i henhold til din sko type.

1. Hanes Cotton Athletic Socks:

Hanes bomulds atletiske sokker

Hanes bomuldssokker til mænd er absolut den mest behagelige at have på, som kan bruges i længere tid. Da bomuldsmateriale har evnen til at skabe som base og også absorberer sved, når strømpen bæres i længere tid.

2. Hanes sportssokker til kvinder:

Hanes sportssokker til kvinder

Når det kommer til at designe Hanes kvinders strømper, investeres en vis kreativitet i at skabe et iøjnefaldende design. Denne hanes sportsstrømper falder også ind under kategorien en designer sok. Designet, der bruges til at lave sokken, er ved at bruge striber og farverigt materiale.

3. Hanes Crew Sokker til mænd:

Hanes Crew Sokker til mænd

Besætningsstrømpe er det mest almindeligt set design, der har været brugt i mange årtier og stadig har bevaret sit design i denne nuværende trendy verden. I besætningssok, der starter for hælen og strækker sig til midten af ​​kalven. Dette er en hanes rørstrømper.

4. Ankel Hanes sokker til kvinder:

Ankel Hanes sokker til kvinder

Denne type strømper kan også navngives som mini -besætningssokker. I disse mini -besætningsstrømper starter Hanes ankelsokker fra hælen, der dækker tåen, hvilket er normalt design og strækker sig derefter til ankelområdet, som også kan kaldes som ankelbenområdet.

5. Hanes perforerede sneakersokker til kvinder:

Hanes Perforerede sneakersokker til kvinder

Perforerede strømper er mest foretrukne strømper af kvinder, når det kommer til at kombinere strømper med et par hæl eller med pumps. Strømperne giver et stilfuldt outfit samt bevarer dets beskyttende funktion ved at dække tæerne og dæmpe hælen.

6. Low Cut Hanes sorte sokker til mænd:

Low Cut Hanes sorte sokker til mænd

Sort er en sokkelfarve, der oftest bruges af mænd, da sort passer godt til enhver lejlighed, der kan lide at deltage i et formelt møde eller et afslappet møde med venner. Det slående træk er det lave snitdesign, der giver et minimalistisk træk.

7. Hvide Hanes sokker over kalven:

Hvide Hanes sokker over kalven

Efter at have kendt eksistensen af ​​lav snit, anklelængde og besætningslængde soktype, kunne den næste funktion helt sikkert være Hanes herresokker, der strækker sig over midten af ​​kalven. Funktionen med at dække kalveområdet giver god beskyttelse mod enhver form for ydre farer.

8. X-Temp Hanes tørre strømper:

X-Temp Hanes tørsokker

Lugtbeskyttelsesteknologien, der bruges til at designe denne strømpe, er det mest fantastiske træk ved disse strømper, der leveres af Hanes -virksomheden. Bomuldsmaterialet, der bruges til at designe strømpen, har funktionen til at indånde friskluftteknologi.

9. No Show Kvinder Hanes Sokker:

No Show Women Hanes Socks

No show sock design er en fantastisk funktion fra Hanes, som helt sikkert har fået opmærksomhed blandt unge piger og damer. Sokens længde er lige under ankelområdet, hvilket giver no-show-effekten.

At få dyb viden om typer hanesokker er bestemt den tid, der er investeret i at læse denne artikel, værd. Da Hanes sokker er masser, men at kende den rigtige funktion og design er afgørende for at bestemme den perfekte passende strømpe.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80