10 dyreste solbriller i verden

De unge i disse dage findes i vid udstrækning ved hjælp af mærketilbehør til at klæde sig på til en mærkevarestatus. Blandt alt tilbehør er eye ware hovedattraktionen ikke kun om somre, men omkring året rundt. Priory, solbrillerne blev brugt af en enkelt grund for at beskytte øjnene mod solens hårde stråler. Men med ændringerne på mode -markedet er de dyre solbriller blevet trendy mest for college -bugs til en modestand.

Nyeste og fashionable solbriller i dyrt sortiment:

Her er få dyre solbriller, du kan stille op i din garderobe.

1. Solbriller fra Lugano Diamonds Pink Lens:

Lugano Diamonds Pink Lens solbriller

Lugano er et af de dyre mærker for solbriller, der hvert år giver fantastiske nuancer. Virksomheden giver solbriller, der er indrammet med guldstel, stel besat med diamanter og meget mere. De har for nylig introduceret de lyserøde linsebriller, så kvinder kan nyde somrene.

2. Cartier Paris solbriller i guld:

Cartier Paris solbriller i guld

Cartier er berømt for at give fantastiske solbrilledesign til de kongelige i guld og diamanter. Glassene får en ramme, der er lavet med guld, og diamanter er fastgjort i lille afstand fra hinanden. Skorperammen giver et wow -look også de ældre.

3. Bulgari Parentesi tykke kant solbriller:

Bulgari Parentesi solide solbriller med tyk kant

De dyreste mænds solbriller blev introduceret for offentligheden af ​​Bulgari Parenthesis Company. Solbrillerne får en kant, der er tyk i sort med siderne besat med diamanter.

4. Platinum solbriller fra Bentley:

Platinum solbriller fra Bentley

En solbrille med enkelt stel, der har fået sit navn på listen over top 10, er platinsolbrillerne fra Bentley Company til kvinder. Rammen på solbrillerne får en tynd tekstur lavet i platin. Glassene fås bredt i brun glasskærm.

5. Blomsterindrammede solbriller:

Solbriller med blomsterramme

Verdens dyreste solbriller til kvinder introduceres af Bulgari. Glassets sidestel leveres med et design af blomster i guld og platin. Det bærer også safir i blåt sammen med diamanter for at dekorere blomsterdesignet.

6. Ivory Temple solbriller:

Ivory Temple solbriller

Luxuriate har introduceret et dyrt solbrille -design til kvinderne, som er en samling af elfenben, diamanter, guld og håndskåret ædelsten. Den rektangulære ramme er fastgjort med elfenbenstemplerne gennem en ædelsten i vandbrun.

7. Stel mindre diamantsolbriller:

Stel mindre diamantsolbriller

De dyreste solbriller i verden introduceres af Gold and Wood Company, der kommer med et stel mindre design. Brillenes foldning får diamantfiksering sammen med midterfastgørelsen.

8. Panther designet solbriller:

Panther designet solbriller

Et design, der er givet til et kejserligt look til mændene, er panden der designet solbriller fra Cartier. De dyre solbriller med brede æggeglas leveres med stel mindre mønster, der er fastgjort med sider med et ansigt af en panter i guld.

9. Guld solbriller foran åbning:

Gyldne solbriller foran

Et sporty design blev introduceret af Clio Gold Company til et øjentøj, der står først blandt både mænd og kvinder, der elsker eventyr. Verdens dyreste solbriller er lavet med en stel i guld, og som holder dig fast i nakken for at passe på dine øjne.

10. Solbriller med tykke arme:

Solbriller med tykke arme

Denne dyreste solbrille i verden af ​​Chopard De Rigo har vundet flere mænd og kvinders hjerter med bredt og langt ansigtssnit. Glassene får en ramme mindre vision, med et enkelt glas, der deler sig i to gennem en kurve med diamanter på toppen. Armene på glassene er lavet med guld med et øjet design i diamant.

Når man går igennem listen over de dyreste solbriller, er det idealiseret, at brilledesignet er begrænset til de luksuriøse mennesker, der er i stand til at bruge tusinder for et elegant udseende. Alligevel er der nogle mennesker, der nyder designet af solbrillerne, som er dyre og får en indrammet, men ikke original.